6.4.11

ℋappy ℬirthday .. ℬ point of viℯw


Θυμήσου αυτή τη μέρα. 6 του Απρίλη !! Κάποτε θα γίνει εθνική εορτή. Διότι σήμερα, το B Point of View γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια τσίφτη αναγνώστη μου. Ένας ολόκληρος χρόνος. Δεν μπορώ να το πιστέψω !! Δεν θα πώ την γνωστή μπαρούφα ''σαν χθές μου φάνηκε'' γιατί μου συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Νιώθω οτι γράφω αιώνες σ'αυτό το blog. Βέβαια έχετε βοηθήσει και εσείς σε αυτό γιατί ένιωσα αρκετά γρήγορα πολύ οικεία και με δεχτήκατε με πολύ αγάπη, κάτι που δεν περίμενα να συμβεί τόσο γρήγορα γιατί καταλάβατε οτι δεν είμαι και ο πιο έυκολος άνθρωπος του κόσμου !! Και με το χέρι στην καρδιά μπορώ να πω οτι facebook can suck it καθώς εδω μέσα ήρθα σε επαφή με τόσο υπέροχους ανθρώπους που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και με κάνανε να περάσω την ώρα μου ανέλπιστα ευχάριστα.

Αρκετά όμως για σας. Τώρα θα μιλήσω για το birthday blog. Διότι μπορεί να είναι μικρό και τριανταφυλλένιο, αλλά έχει ένστικτο. Πέρυσι τέτοιο καιρό είχε μυριστεί τους νικητές των φετινών Oscar και μεταγενέστερα την υποψηφιότητα του Κυνόδοντα !! Το χρέος του στην κοινωνία, το'κανε. Εν ολίγοις, αν του χρόνου Oscar Host είναι ο Robert Downey Jr., θέλω βραβείο ....

Statistics : σε αυτό το σημείο κάνω έκλιση στον Ταϊβανέζο αναγνώστη μου να αποκαλυφθεί, διότι τις υπόλοιπες χώρες κατάφερα να τις ταυτίσω με άτομα, την Ταϊβάν όχι. Τέλος, η ανάρτηση με τις περισσότερες προβολές και τα περισσότερα σχόλια είναι το ''Stop ruining Christmas ..'' οπότε σε 9 περίπου μήνες θα αποκτήσει το παιδάκι της (κοίτα συγκλονιστική σύμπτωση).

Εύχαριστώ όλους τους 78 φίλους-συνblogerάδες και τους υπόλοιπους αναγνώστες που πάντα κάνουν τον κόπο να περνάνε μια βόλτα απ' την καλύβα μου να δούν πόσο εξελίχθηκε η κουρουμπελίασή μου όλο αυτόν τον χρόνο :) Έεεελα πάμε για τον δεύτερο ... ❤ ❥

35 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά!!!

    Το δικό μου έχει αύριο γενέθλια!
    Κι εμένα ενός γίνεται!

    Σε είχα για πιο παλιό ωστόσο...

    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε χαχαχα τελειο :DD
    τιμη μου που το ειχες για παλιο αλλα ειναι baby οπως ειδες :)αντε αντε και στα δικα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να ζήσεις μπι πόιντ οφ βιού και χρόνια πολλά, μεγάλο να γίνεις με άρθρα πολλά... Παντού να σκορπίζεις αναρτήσεις, χαρά και όλοι να λένε κοίτα έναν μπλογγεράαα!!

    Χρονια πολλάααα!!! Φιλιάα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. hahahahahhaa μικρη μου γαλλιδουλα σ ευχαριστω για το τραγουδι σου ειναι τελειοοοοοοοοοοοο
    φιλουμπεεεεεεεεεεεες :DD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καταρχήν happy blog day! να γράφεις όσο μπορείς και αντέχεις! κατά δεύτερο χαίρομαι γιατί το μπλογκ σου είναι κριός! χαχα
    τρίτον αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή ως παλαιότερος μπλογκερ, fuck the statistics!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς το νιάνιαρο, το εορτάζων, το ζουμπουρλούδικο!!! Πως μεγάλωσες βρε Βασιλάκη έτσι; Άχου το! Γούτσου γούτσου...(κάπου εδώ πας παίρνεις το καλάσνικοφ και αρχίζεις να με κυνηγάς, οπότε σταματώ!!)...

    Σχετικά με τα statistics, θα έβρισκα εγώ τον From Russia with Love αν δεν υπήρχαν αυτά; Μα πάμε στα καλά μας; We love statistics!!!

    Το Facebook, και το έχω πει πολλές φορές αυτό, δεν έχει καμιά σχέση με το blogging. Το Blogging rules και δεν ακούω κουβέντα, μιας και η συγγραφή είναι εξεχόντως ψυχαναλυτική.

    Να σαι καλά ρε Βασίλη, να έχεις όρεξη, να γράφεις και να συνδιαλεγόμαστε! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Tρελό μωράκι χρόνια πολλά στο μπλογκάκι σου!!!! τούρτα βέβαια δεν βλέπω πουθενά και τίποτα σουβλάκια και πατατούλες αλλά θα το ξεπεράσω χιχιιχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρόνια πολλά και καλά....και φυσικά πάντα κεφάτος...με τρελές αναρτήσεις, ακόμη περισσότερους αναγνώστες...και πιο πολλούς φίλους....χαίρομαι που είσαι στην παρέα μου!!!
    τα φιλιά μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρόνια πολλά και άπειρες αναρτήσεις! :)

    PS: Facebook can suck it, indeed!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νεούδι είσαι κι εσυ;;;
    Χρονια καλά και σκεψεις πολλες και αγαπημενες, ευχομαι στο ιστολόγιο σου!!!

    Καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xronia polla polla kai pada na exeis tetoia orexi kai dia8esi!! filiaaaaa polla! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΡΟΝΙΑΑ ΥΠΕΕΕΡΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΚΑΛΥΒΑΚΙ ΣΟΥΥΥΥ:)

    ki epeidh m'aresei h grammatoseira pou exeis st'agglika, grafw kai ligo greeklish na ta kamarwsw (hohoho:P)

    Φιλια πολλααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. na to xerese!!!! na ta ekatostisi sou efxome kai na grafis sinexia kai kati akoma min tixon kai vgalis ta psarakia pote se esfaksa exw psixosi ! paw na ta taisw.... se filw glyka! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @tovenito, καταρχην να στε καλα :D
    και εν τω μεταξυ σκεφτομουν να σας ρωτησω τι ζωδιο ειναι χαχαχαχαχαχ κριος ε ? χμμ δεν ξερω και πολλα μόνο οτι πολλοι φιλοι μου ειναι. αρα λογικα θα ναι καλο. Τριτον , γιατι μου το κανεις αυτο ? πανω που εβλεπα την διεθνη μου καριερα να φτανει ως τα περατα της γης ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @zero point, μα ειμεθα πλεον διεθνης μηδενικε μου ποσο μας θαυμαζω ποσο. Οσο για το φασημπουκ, εννοειται πως δεν υπαρχει καποια ομοιοτητα και συγκριση, αλα το εθεσα απο αποψη οτι ως social network το φασημπουκ, σε σχεση με το μπλογκ πιανει πατο. εδω μεσα παρολο που ουτε chat μπορεις να κανεις με ανθρωπους ουτε να μιλησεις ωρες για να ψυχολογησεις, κι ομως νιωθω οτι εχω γνωρισει πολυ αξιολογους ανθρωπους και ξερετε καλα σε ποιους εχω πολυ αδυναμια νομιζω:)
    σ ευχαριστω για τις ευχες σου και στα συγχωρω τα πρωτα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @mahler, τι να τα κανουμε τα σουβλακια παιδι μου ?!?!!? θα φερω 2-3 ρωσιδες και 3-4 βραζιλιανους να σας κανουν ενα στριπτιζακι να το φχαρηστηθειτε κοινομ ου :p :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @mairaki, μα εισαι η μαιρη η μαιρουλα το μερακι μου, τι γλυκια το ροδαλη :) σ ευχαριστω πολυ και γω χαιρομαι πολυ που βρεθηκαν τα σταυροδρομια μας :) muchos filouros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εεεε οκ επειδή τα γούστα μου τα έχεις εντοπίσει ανάποδα, κάνε το χορευτικό, Ρώσους και Βραζιλιάνες. Από εκεί και πέρα εγώ θέλω και να ντερλικώσω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @gay in evia, thanks παλικαρακο :) χαιρομαι που συμφωνεις χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @coula, coulouraki σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου :) νεουδι ναι, νεοσσος :) κισσιζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @leviathan, σ ευχαριστω λεβιιιιιιιιιιιιι. απο τους πρωτους μου Bloggers παρακαλω :))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @free spirit, αχ βρε ελευθεροπνευματου παλι καλα που ηρθες γιατι ηθελα να σου πω και κατι. θα το κανω και ενα ξεχωριστο σχολιο βασικα. βρε κοπελιτσα μου βαλε λινκ στην φωτογραφια σου να μας πηγαινει στο Blog σου . πρεπει να ψαχνω να βρισκω τελευταιο σου κομεντ για να σε διαβασω :( ελπιζω να το δεις και να το φτιαξεις :) σ ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου και ειναι fun η γραμματοσειρα ε ? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @anisixos, καταρχας δεν ξερω τι ακριβως συμβαινει μεταξυ σας και δεν θελω να ανακατευτω. ειναι δικο σας θεμα και ελπιζω να λυθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @the brother, AAHAHAAHAHAHAHAAHAHAAHHAAHHAAHHAHA δεν θα βγουν ποτε στο εγγυωμαι. καλα πεθαινω στο γελιο που το παιρνεις τοσο σοβαρα αχχααχαχαχαχα φιλια αδελφεεεεεεεεεεεεεεεε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @mahler, ολο ξεχναω οτι εισαι του ξανθομπουμπουρε. τς τς τς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. και τωρα ενα μηνυμα προς ολους σας που ΔΥΣΤΥΧΩΣ ξεχασα να συμπεριλαβω στην αναρτηση :

    απλα θελω να προσεξετε να βαζετε links με το blog σας στις φωτογραφιες σας για να μπορω να σας επισκεπτομαι. αρκετα ατομα που εχετε γινει αναγνωστες μου δεν μπορω να βρω το ιστολογιο σας και ειναι κριμα γιατι ηρθατε μεχρι εδω και δεν μπορω να ανταποδςσω την βιζιτα :)

    Ευχαριστω και HAPPY BIRTHDAY ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ B POINT OF VIEWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. έγινες και βιζιτού??? χαχαχαχαχαχαχαχα

    βασικά δεν κατάλαβα τι εννοείς, αλλά χάθηκα λίγο σε παραισθήσεις με Ρώσους συνοριοφύλακες χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. poly xronos mikre aliti( me tin kali panta enoia ) tou diadiktiou
    su efxomai mia mera na se ksekatiniasei kapoios giati afto tha simainei oti axizeis kai sy
    opws o mahler opvw ego , eimaste pia stars ahahahha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @mahler, εσεις κυριε μαχλερ εκτος απο αργόστροφος που εισαστε, θα πρεπε να προσεχετε και τις εκφρασεις σας διοτι αυτο το μπλογκ συνθημα του εχει ''σεβασμος στον πολιτη'' και δευτερον η καριερα σας κρεμεται απο μια λεπτη κλωστη ... χοχοχοχοχοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ασωτο υιο, τι ευχη ΤΙ ΕΥΧΗ. αλλα εγω ειμαι ανθρωπος με συνεση και φιλοξενια γ αυτο μ αγαπανε ολοι. ακους μαχλερ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. συνεχίζω να μην καταλαβαίνω μουχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αααα εννοιείς πως φαίνονται αναγνώστες στο γκετζετάκι που δείχνει τους followers??? Mα αν κάποιος δεν έχει μπλόγκ τότε η φωτό δεν σου βγάζει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @mahler, ναι ναι αν δεν εχουν δεν δειχνει τιποτα αλλα νομιζω πως μερικοι εχουν ιστολογια απλα δεν φαινονται. Μπορει να κανω και λαθος απλα ηθελα να το ξαναπω μπας και το δει κανενας και το φτιαξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κοίτα, μπορεί να έχουν και να έχουν επιλέξει να μην φαίνονται στο προφίλ τους οπότε τότε δεν θα φαίνονται ούτε στο γκατζετάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...