1.10.10

Hmm για να δώ .. Ααα ναι, YOU SUCK !!


Ο καθείς με το ταλέντο του σ'αυτή τη γή που τη πατούμε !! Άλλος είναι καλός στην μαγειρική, άλλος στην ζωγραφική, άλλος στα σπορ, άλλος στις επισκευές και πάλι λέγοντας ... Υπάρχουν και άνθρωποι βέβαια που το μοναδικό τους ταλέντο είναι να σε κουράζουν αφάνταστα ! Και όταν λέμε αφάνταστα λέμε ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ. Να σου σμπαραλιάζουν τα νεύρα, να νιώθεις την κάθε λέξη σαν κατσαβίδι μέσα στο αυτί σου και να θές να τραβήξεις ότι τρίχα έχει απομείνει στο κεφάλι και να ξεριζώσεις το μάτι απο την ρίζα !!! Και ναι ναι ναι Ω ναι, όλα αυτά είναι πραγματικό ταλέντο διότι γίνονται πάντα και στην ''κατάλληλη'' στιγμή. Εκεί που έχεις 92,5 πράγματα να σε απασχολούν, εκεί που νιώθεις οτι ακόμα και ο κόκκος του αλατιού που θα πέσει στο πάτωμα θα ηχήσει στ'αυτιά σου σαν κανόνι, εκεί που έχεις την ανάγκη να πας σε μια παραλία εεεεεεεεέρμος με τα κύματα να ηρεμίσεις, ΜΠΑΜ -> ο ''κατάλληλος'' άνθρωπος στην ''κατάλληλη'' στιγμή. Ειλικρινά τέτοιες στιγμές μου βγαίνει το δολοφονικό μου !! Τρελαιιιιιιίνομαι που έλεγε και η Άσπα. Όμως δεν μου βγαίνει μόνο τότε. Είναι μερικά πράγματα που μπορούν να με κάνουν να τρέμω απο νεύρα !! Θα συγκεντρώσω την προσοχή μου σε 2 μόνο. Νούμερο uno, λοιπόν, είναι η δηθενιά !! Δεν ξέρω αν με ενοχλεί περισσότερο η δηθενιά αυτή καθ'αυτή ή το πρόσωπο. Γιατί okey, αν το κάνεις καλά και μπορείς να το υποστηρίξεις με γειά σου με χαρά σου αλλά όταν είσαι ένα ανθρωπάκι του κερατά και προσπαθείς να μου το παίξεις κάτι, εκεί θα σ'αρπάξω απ΄το μαλλί, δεν γίνεται. Ξέρεις, τύπάκια που απο κεί που πίναν τον καφέ τους όπου να ναι, τώρα δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς Starbucks. Τυπάκια που κουνιόντουσαν με τις Spice Girls και στο ξαφνικό η μόνη τους μουσική επιλογή είναι Μποφίλιου και Βήτα και δε συμμαζεύεται. Και μην παρεξηγηθώ, λατρεύω όλα τα παραπάνω απλά με βοήθησαν στην παρομοίωση. Επίσης μην παρεξηγηθώ, είναι καταπληκτικό οι προτιμήσεις σου να ''εξαπλώνονται'' , είμαι και γω ένας απ'αυτούς αλλά ο τρόπος είναι που με βγάζει εκτός ορίων. Είναι αυτές οι ώρες που σου βγαίνει αβίαστα το ''Gimme a break βρε τραχανόπιτα''. Το δεύτερο κομμάτι που συμπληρώνει το ζευγάρι μου είναι η υπεραυτοπεποίθηση !! Αχ αχ αχ, εδώ παίζει να σηκωθώ και να φύγω μόνο και μόνο για να μην πνίξω τον άλλον στα λασπόνερα του Βαρδάρη ( ντόινγκ ). Πάντα σε τέτοια σκηνικά σκέφτομαι μήπως παραείμαι κακός και επικριτικός με τον κόσμο αλλά πραγματικά δεν είμαι. Όταν μου ρχεσαι και σχολιάζεις το κάθε τι που κυκλοφορεί δίπλα σου με ύφος Κοντέσσας Βαλέραινας ενώ δεν βλέπεις το προσωπικό σου χάλι, ε να μην τρελαθώ ? Και αυτό που αναρωτιέμαι είναι αν όλο αυτό είναι άμυνα ή πραγματικά δεν βλέπουν οτι είναι σαν καλικάντζαροι !! Τείνω προς το δεύτερο δυστυχώς. Οπότε τι λέμε σε όλους αυτούς ?
WAKE UP ...



25 σχόλια:

  1. χαχαχα γουστάρω τα πόστ κράξιμο χαχαχαχα. Καλά οι βλάχουρες που νομίζουν ότι έγιναν άνθρωποι επειδή πίνουν Starbucks είναι φρικαλέοι. Καλό βράδυ τρελό αγόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε κάποια στιγμή να συγκεντρώσουμε τις πιο ενοχλητικές κατηγορίες ανθρώπων,δε γίνεταιιιιι!!!και αυτοί οι δύο από πάνω θα ναι ψηλά ψηλά στη λίστα!!γκρρρρρ! καλημερούδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απορια: ο Βαρδαρης ανεμος δεν ειναι? εχει λασπονερα?! :))))))))))

    αν εχει ομως πετα τους ολους μεσα!
    ουτε εγω μπορω τη δηθενια! ευτυχως εδω και λιγα χρονια αντιδρω ψυχραιμα. λεω ενα ΜΑΛΙΣΤΑΑΑΑΑΑ , ποτε απο μεσα μου ποτε δυνατα, γυρναω την πλατη και φευγω!

    ποσες φορες βλεπεις ανθρωπους με ενα ελαττωμα (και δεν εννοω φυσικο) και καθοντια και σχολιαοζυν τους αλλους πιστευοντας πως ειναι οι "one and only"!

    σε ολους αυτους λες αργα και νωχελικα "Αϊ Μαρίιιιιι!" και αμεσως μετα "Wake up"!

    Βασίλη χωσε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η απλούστατη επιλογή του να μη κάνεις παρέα μαζί τους, δεν σου περνάει από το μυαλό; Ούτε καν να συναναστρέφεσαι ένα πράγμα. Άσε που τα τελευταία χρόνια έχω πάψει να πιστεύω ότι θα αλλάξω τον κόσμο. Απλά, όπως είμαι κι εγώ ανοιχτός στην όποια κριτική...ελπίζω...να είναι κι αυτοί. Αν πάλι όχι...κρίμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ mahler, αν εγραφα σημερα να δεις τι θα γινοτανε που απο το πρωι ο θεος μου κανει πλακα !! φωτιες θα βγαζα. γεια σου και σενα ακαταμαχητη οντοτητα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ afroO, αααα υπαρχει παλαιοτερη αναρτηση στην κατηγορια ''τσαντιλα'' αν θες να ανατρεξεις ... η λιστα μου ειναι ατελειωτη :p καλο μεσημερι missy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ ιμερο, μα ποσο ομως !! γινομαι ολοενα και πιο φανατικος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ bittersweet, ελα μωρεεεεεεεεεεε συντοπιτη και συ αφου καταλαβες τι εννοω :p :) ... Εκεινη την περιοχη ετσι την λεμε. Αγαπω ''αι μαριιιι '' χαχαχαχαχαχαχα το τραβαει η περισταση !! αν θα χωσω λεεεεει κι οποιος δεν αντεχει να κλεισει το φως φευγοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ zero point, η απλουστατη σκεψη οτι δεν ομιλω για φιλικα προσωπα δεν σου περασε απο το μυαλο ? Δυστυχως δεν συναναστρεφομαστε μονο με τα αγαπημενα μας προσωπα αλλα και με δεκαδες αλλους ανθρωπους , πολλους απο τους οποιους αναγκαζεσαι να τρως στην μαπα λογω καποιων συγκυριων. Τωρα αν εσυ εχεις καταφερει το αντιθετο, i envy you. Αλλα και παλι, ακομα και ενασ απλος γνωστος να ειναι, σχωρνατε με αλλα θα εκνευριστω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα προφανώς δεν μιλάς για φιλικά πρόσωπα. Οπότε επανερχόμαστε στη λύση του γραψαρχιδισμού ή (μακάρια η επιλογή της) στη λύση της κριτικής στάσης...και όποιος αντέξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. προσπαθω...αν δεν εκανα κι αυτο θα χα πλακωθει με 80 ατομα. μην με βλεπεις ετσι ηρεμο και γαληνιο στις φωτογραφιες, κατα βαθος ειμαι πολυ πριζωμενο ατομο χαχαχα :p .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το ύφος "είμαι κάποιος-α" (aren ΄n t we all?) κάνει το μάτι να γυρίσει στροφές 100!
    Λέει ο/η Zero Point ότι έχει πάψει να πιστεύει ότι θ΄αλλάξει τον κόσμο...μήπως ν΄αλλάζαμε κόσμο (αυτούς που συναναστρεφόμαστε κατ΄επιλογήν και πλεόν "μπάζουν νερά" και όχι αυτούς μας επέβαλλαν οι καταστάσεις να συναναστρεφόμαστε);

    (Βασίλη, κάθε άλλο παρά γαλήνιος "φαίνεσαι"-χιχι!)

    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ρε Βασιλη τι ομορφο τυπακι που φαινεσαι σε αυτη τη φωτο??!!!
    ααα μου βαζεις δευτερες σκεψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το δήθεν και εγω δεν το μπορω. Γενικα να μη δεχεται ο αλλος τον εαυτό του και να προσπαθει να γινει αλλος ειναι οτι χειροτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ new girl, σιγουρα ειναι πιο ευκολο απο τα να αλλαξει ο κοσμος :)
    hahahahahahahahahahahahaha σα δε ντρεπεσαι :P :D
    χαιρετω τρελοκοριτσο ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ bittersweet , γιατιιιιιιιιιιιιι δεν καταλαβα πριν στην προηγουμενη δεν ημουν ? χαχχαχαχαχαχαχαχαχ να σαι καλα :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ efi, μεγαλη κουβεντα ξεστομισες κοπελια....Βασικα νομιζω πως η πλειονοτητα λειτουργει ετσι .Μεχρι το σταδιο της αμυνας να το καταλαβω αλλα οταν προχωρα στο επιπεδο του εθελοτυφλω, τοτε τα πραγματα ειναι σκουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ levi, καλησπερααααααααααααααααααααααααααα και σε σενα λεβοπαιδο :) ετσι ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ τσουτσουρο, δεν ξερεις την κοντεσσα βαλεραινα ? ε ντροπη, που ζεις ? ειναι αγαπημενη εκφραση αγαπητε τσουτσουρε, που σημαινει οτι το παιζει και πολυ κομμισα , εγω ειμαι και κανενας αλλος φαση :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. και ενα μηνυμα/επικληση βοηθειας, πως διαολο βαζουμε αυτο το φασημπουκ badge στο blog ? θελω να βρω ολους τους αγαπημενους μου μπλογκεραδες :)... !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ελα βρε Βασιλη. μια χαρα ησουν και στην πρωηγουμενη φωτο αλλα δεν μπορουσα να ειμαι σιγουρος λογω μαξιλαριου...τωρα ομως σιγουρευτηκα! ο μπλογκερ ειναι πολλα υποσχομενος! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...