17.4.10

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ... Save your life !!!

Την δύναμη της εξέλιξης κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί ( ίσως μόνο η Phoebe στα ''φιλαράκια'' ). Καθώς, λοιπόν, τα χρόνια περνούν, νέα πράγματα και καταστάσεις μας κάνουν '' τζαααα '' απ'τη γωνία. Παλιές πολυτέλειες πλέον θεωρούνται αναγκαία αγαθά όπως κινητά τηλέφωνα, υπολογιστές, internet, την καινουρια κολώνια του Yves Saint Laurent κλπ. Μαζί με όλα αυτά όμως έχουμε και ''νέους'' τρόπους απεβίωσης. Πρίν μαυρίσεις και πεις '' Ο Χριστός κι η παναγιά παλικάρι μου '', σε ενημερώνω οτι δεν χρειάζεται να τρομάζεις.Νέες παθήσεις, λοιπόν, νέες ασθένειες έρχονται στο προσκήνιο να μας κάνουν την ζωή δυσκολότερη απ'οτι είναι. H πιο μελλοντικά ισχυρή για μένα είναι μία. Νεύρα !!!! Το σώμα μας, το μυαλό μας και γενικά όλο μας το είναι, βρίσκεται σε καθημερινή πίεση, άγχος, stress, αναγκάζεται να περιτριγυρίζεται απο ηλίθια όντα, καταστάσεις πανικού, deadlines κάθε τυπου ουυυυυυυυυυυυυυφ ήμαρτον, gimme a break world !! Στην περίπτωση που το universe σου γυρίσει την μαλλιαρή πλάτη του αναφέρομαι,λοιπόν , στην περίπτωση που δεν στο δίνει το κατηραμένο break και φτάνεις πλέον σε επικίνδυνο επίπεδο συσσώρευσης τσαντίλας ( your welcome για την χρήση επιστημονικών όρων ) που με την παραμικρή βλακεία νιώθεις οτι θα εκραγείς στην κυριολεξία. Και φυσικά είναι απίθανο να σ'αφήσω χωρίς παράδειγμα, οπότε πάρε να χεις ... :

* ''Αν στο φέρω καπέλο εγώ θα φταίω ?'' : είναι μερικοί άνθρωποι που δε λεν να ''βγούν'' πνευματικά απο την σπηλιά τους. Όπως και να φτιάξουν τα μαλλιά τους, όσο ωραίο κι αν είναι το D&G suit τους, ο νεάτερνταλ δε φεύγει έτσι εύκολα. Με το που πιάνουν το κουτάλι φαίνεται το πραγματικό τους πρόσωπο. Μπορεί να βιάζεσαι, μπορεί να ψωμολυσσάς, μπορεί να έχεις κάποιο πρόβλημα με το στόμα σου, το καταλαβαίνω okey, αλλά κατάλαβε και συ εμένα που αναγκάζομαι να τρώω δίπλα σε κάτι που ακούγεται ωσάν κροταλίας, ωσάν τέρας που ακονίζει τα δόντια του, έτοιμο να με κατασπαράξει....

* ''Γκούχου γκούχου, σβήστο σε παρακαλώ'' : τσιγάρο. Δυστυχώς απόλαυση όχι όλων. Και καλά κάνεις που δεν το βάζεις στο στόμα σου, μαγκιά σου, και γω μαζί σου. Όχι όμως να μου συμπεριφέρεσαι και σαν την Κοντέσσα Βαλέραινα και με το που το ανάβω και σου ρθει μια καπνιά να μου το παίζεις ετοιμοθάνατος/η. Εντάξει μπορεί να μην έχεις συνηθίσει τον καπνό αλλά όχι κι έτσι. Και στο κάτω κάτω δεν το ξέρες απο πρίν οτι θα πρέπει να το αντιμετωπίσεις αυτό? Το'ξερες... Άρα την επομένη, το φλαμούρι σου και σ'άλλο corner !!

* '' Τι? Εεε ? Τι ? '' : Αυτό πραγματικά μπορεί να με σκοτώσει. Δεν ξέρω αν είναι προσωπική μου λόξα, αλλά η επανάληψη μερικές φορές ( μην πω πάντα ) είναι τοοοοοοοοοόσο εκνευριστική. Διότι ποιά είναι τα excuses ? Ή δεν με πρόσεχες και τις 15 φορές που το επανέλαβα, ή είσαι εντελώς αφηρημένο κουρούμπελο ή ήρθε η ώρα να αλλάξεις μπαταρία στο ακουστικό. Με λίγα λόγια και δεν φταίω και θα μου βγάλεις την ψυχή.

* '' Άντε καλά πάρε '' : εδώ δεν ξέρω αν με εκνευρίζει περισσότερο η τσιγγουνιά,οτι όλο αυτό γίνεται για μια τσίχλα ή οτι σε κάνουν να αισθάνεσαι τιποτένιος, ζητιάνος και λεπρός που θέλησες μια τσιχλίτσα σαν άνθρωπος και συ. Χρυσό μου παιδί δεν θές να δώσεις ? Γιατί ρωτάς τότε άμα θέλουμε ? Για να το παίξεις large ? Με τις τσίχλες βρήκες ευκαιρία να το καταφέρεις ? Άντε βρε, και χαρτομάντηλο εύχομαι...

to be continued λεεεεέει, έχει μπόλικα ακόμα ...

12 σχόλια:

  1. πω πω νεύρα! Καλά, εσύ πέρασες κι εμένα σε τσαντίλα :) Καλώς σε βρίσκω, btw το "τι" μου τη δίνει κι εμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα, thanks for ''stoping by '' .. Έχουμε κοινούς κώδικες το ψιλιάστηκα εγώ :)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι είμαστε ακόμα στην αρχή, φαντάσου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νομιζω οτι αναμεσα σε αυτα ειμαι καπου κ γω...ειμαι μια απο τισ πηγεσ εμπνευσησ του bro...xixixi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ καλησπέρα σου.. Καλώς σε βρίσκουμε.
    Εγώ πάλι τσατίζομαι με αυτούς τους αντιπαθητικούς αντικαπνιστές.
    Αν είχα αναλάβει εγώ αυτό το άρθρο, 10 σελίδες δε θα μου έφταναν. Είμαι πολύ καλός άνθρωπος βρε..
    Εδώ Αυτή, αν δεις ποτέ σχόλιο από Αυτόν, εμένα να με φτύσεις!
    Καλό σου βραδάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Couldn't agree more Αυτή ...Καταπιεστικά όντα.

    Hmmm ενδιαφέρον ακούγεται, κάτι σαν δοκιμασία .Θα τον καταφέρω που θα πάει :):). Καλό βραδυ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. to proteleutaio me ekneurizei kai mena apisteuta! kalipseraaaa! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπεραααααα Leviathan και να ταν το μόνο ... Έπεται συνεχεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...