6.4.10

Τα 10 που ξεχώρισα..


Η αλήθεια είναι πως σ'αυτή τη γη που την πατούμε , εκτός του οτι όλοι μέσα θε μπούμε, τα'χουμε ακούσει όλα πια !!! Και όχι δεν το λέω με την μεταφορική έννοια , αν και ούτε αυτό θα ήταν λάθος αλλά θα μιλήσουμε , a.k.a. θα σας πρήξω, άλλη φορά γ'αυτό ... Αναφέρομαι , λοιπόν, που αλλού ? Music.... Είναι αυτο που makes the people come together που'χει πεί και το Madonnάκι μας, ξές !! Όσα χρόνια πατεί ο καθένας μας πάνω σε τούτη τη γή εχει ακούσει κι αν έχει ακούσει... Classics, popάρες, rock 'n' roll , alternative, electronic, έχει δεί παλιά αστέρια να ακμάζουν , να παρακμάζουν, να εμφανίζονται μετά απο 93 χρόνια πιο δρυμύτεροι απο ποτέ τίγγα στο κολλαγόνο και στο εμφύτευμα, νέα αστέρια, νέες divas, groupάκια, παραgroupάκια και χίλια δυό άλλα...Εν ολίγοις, όλοι ψάχνουμε απεγνωσμένα γι'αυτό το κάτι ,το νέο , το fresh, που θα σε κερδίσει με το πρώτο φα μη σου πώ !! Τώρα θα μου πείς, είχαμε και την Lady G που μας κούνησε λιγάκι απ'τα τετρημένα αλλά είναι κι αυτό το ''αχόρταγο'' αυτί μας που δε λέει να μας αφήσει σε ησυχία !! Που θέλω να καταλήξω μ' όλα αυτά ?

Σε αυτό -> 10 τραγούδια που μου δώσαν ένα φρέσκο αεράκι τον τελευταίο ή και όχι τόσο τελευταίο καιρό !!

* Little Boots - Remedy , ήταν κεραυνοβόλος δε θα το κρύψω, ένα album με προσωπικότητα και σαφή στόχο ..

* Groove Armada - I won't kneel , μερικές φορές απλά το βουλώνεις και αφήνεσαι στον ήχο. Προσωπικά, εγω τρελαίνομαι !!

* Ellie Goulding - Starry eyed, νέο αστεράκι, βραβεύτηκε και στα φετινά Brit Awards απο τους κριτές, ιδιαίτερη φωνή και πιασάρικος ηχος..

* Pete Yorn & Scarlett Johansson - Relator και I don't know what to do, βασικά όλο το album είναι εθισμός, όσο προκατειλημένος ήμουνα όταν άκουσα για τον συνδυασμό Scarlett - μικρόφωνο, τόσο κόλλησα με τα tracks ...

* The Raveonettes - Heart of stone, είναι ένα απο αυτά τα ευλογημένα κομμάτια που νιώθεις οτι είναι already classics ...

* Sia - Day too soon, αν υπάρχουν 3 φωνές που μ'ανατριχιάζουν η Sia ειναι definitely one of them !! Αισθαντική μεχρι αηδιας, ήχος που ακουμπάει ακόμα και τον πιο αναίσθητο και η φωνάρα της που βγαίνει τόσο αβίαστα και ''καμπανωτά'' , που σου χτυπάει την κορώνα δίχως ίχνος προσπάθειας ..

* The Radio Dept. - Mad about the boy, καταφέρνει τον υπέρτατο ( τουλάχιστον για μένα ) στόχο της μουσικής, να σε ταξιδεύει !

* Florence and the Machine - Lungs, μέσα στις 3 φωνές που είπα παραπάνω, πώς θα ήταν δυνατόν να λείπει η Florence ? Όχι ανατριχίλα, σηκώνεται η πέτσα και χορεύει ζε'ι'μπέκικο λέμε..

* 30 Seconds to Mars - Kings and Queens, το spirit αυτού του τραγουδιού είναι απίστευτο !!

* Yeah Yeah Yeahs - Zero, και θα χτυπηθείς και θα ξαναχτυπηθείς μ'αυτό το κομματι και θα γουστάρεις ... Get your leather on !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...