9.4.10

Pick a ... boooooooooooo !!!

Pick a boo, παιχνιδάκι με το οποίο απασχολούμε τα μικρούλια για να ξεκαρδιστούν στο γέλιο !! Άμα το καλοσκεφτείς όμως, αυτό το παιχνίδι ξεκινάς να το παίζεις απο τα κατρουλιάρικα σου και στην συνέχεια συνηδειτοποιείς οτι δεν σταματάει ποτέ. Όλοι έχουμε χαζό ή και όχι τόσο χαζοφοβίες ! Παλιές, νεοαφηχθείσες, μεταδιδόμενες και λοιπά .... Τώρα όμως θα μου πείς '' ωραίο θέμα διάλεξες '' . Κι όμως μερικές είναι πολύ πιασάρικες και ενδιαφέρουσες - αστείες - ανεξήγητες !!! Γουστάρεις παραδειγμα ? Πάρε να'χεις ..

* Φοβία Νο1 : Απόρρητη κλήση !!! Δύο λέξεις μόνο φτάνουν να σε στείλουν στον Άγιο Πέτρο. Κι αν έχω ζήσει και δεί έντρομες καταστάσεις ανθρώπων που με το που αντικρίζουν το '' Απόρρητη κλήση '', βρε δε πα να'χουν το '' Τα ρυάλια ρυάλια '' για ringtone, αυτός ο ήχος απευθείας μετατρέπεται σε soundtrack απο thriller. Μάτι γούρλα, στόμα με το δόντι να το πλακώνει με μανία και αγωνία στο κατακόρυφο. Ερωτήματα κατακλύζουν το κεφάλι σαν χείμμαρος : ''Ποιός να είναι τώρα αυτός ? '', ''Που βρήκε τον αριθμό μου ? '', '' Γιατί απόκρυψη ? Τι έχει να κρύψει ? ''. Φυσικά άμα βρεθεί κάποιος να πεί : ''Άντε βρε σηκωσέ το μου χει πάρει τ'αυτιά '' , μόνο μία απάντηση θα πάρει , :'' Άπαπαπαπαπα όχι όχι δεν το σηκώνω, θα βρώ κανα μπελά '' , λές και άμα απαντήσει θα ενεργοποιήσει κάποιου είδους βόμβα ή αυτομάτως θα μπλεχτεί σε κύκλωμα λαθρεμπορίας ή δε ξέρω εγώ τι άλλο πια ....

* Φοβία Νο2 : Κάδος !!! Εδώ μιλάω και απο προσωπική πείρα. Αποκλείεται να μην έχεις πετύχει προχωρώντας στον δρόμο κάποιο γατάκιον να πετάγεται μετά το reservation στο Kados μέσα στη μαύρη νύχτα. Η πρώτη σκέψη που κάνεις είναι το πόσο κωλοφαρδation έχεις μέσα σου καθώς τέσσερα δευτερόλεπτα πιο πριν να ξεκινούσες, τώρα το γατί θα'ταν στην coupe de coupe σου και το νύχι στο ρουθούνι. Όλη αυτή η τραυματική εμπειρία όμως σου καρφιτσώνεται στο μυαλό και σκέφτεσαι : '' Θα ξανασταθώ τόσο τυχερός την επόμενη φορά ? ''. Με αποτέλεσμα, κάθε φορά που συναντάς στο διάβα σου κάδο ή να αλλάζεις δρόμο ή να κάνεις ένα τεράστιο ημικυκλικό στριφογύρισμα καλύπτωντας τη μάπα σου, με κίνδυνο να σε πατήσει κανένα αμάξι, αλλά οοοοοοοοοοόχι αυτό σου φαίνεται τίποτα μπροστά στο '' πρόσωπο με γατομούστακο '' confrontation.

* Φοβία Νο3 : First date !!! Είναι πραγματικό challenge μη λέμε χαζά τώρα. Αν υπήρχε κατάλληλο μάθημα σε φροντιστήρια, ποιός ΔΕΝ θα πήγαινε ? Βρε όσο περπατημένος και να'σαι, όσα '' Φτου σου τσαχπινομπιρμπίλη μου '' να λες στον καθρέφτη καθημερινά, το άγχος του first date δεν φεύγει ποτέ. Και άντε, πες πως το πάς απο δω το φέρνεις απο κει, τα κουτσοκαταφέρνεις να συγκρατήσεις τις έμφυτες αδυναμίες και complex σου , ποτέ δεν ξέρεις για τι ''φρούτο'' καθόσουν και αγχωνόσουνα και με τι είδους ''μπαμπουίνο'' έχεις να κάνεις !! Και όσο πιο πολλά τέτοια περιστατικά, τόσο και η φοβία του '' τι άλλο παναγιά μου με περιμένει πια ? '', μεγαλώνει και μεγαλώνει ....


to be continued ...

2 σχόλια:

  1. προσωπικά,έχω και τις τρεις.1)ποτέ δεν απαντάω σε κλήση με απόκρυψη.2)πάντα ανοίγω τον κάδο σιγά σιγά και από όσο γίνεται πιο πλάγια θέση.3)ο Θεός να μας φυλάει από τα first dates!!!(επίσης δεν ανεβαίνω ποτέ σε ασανσέρ που χαλάνε,αντίθετα από τους περισσότερους...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hahahahahaaha my sweet little A ... Treles paraxenies !!! Asanser dixws ''keno aeros'' ? No no,protimw tis skales..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...