10.4.10

Courtney Cox : cause if you're planning on a comeback, you gotta do it like a....cougar !!

    Το duettάκι Σεπτέμβριος - Οκτώβριος είναι η αρχή πολλών πραγμάτων. Σχολεία, πανεπιστήμια, φθινόπωρο blah blah blah και φυσικά της νέας τηλεοπτικής σαιζόν !! Αγαπημένες σειρές και shows αρχίζουν να προβάλλονται ξανά για τάδε season, όμως, εκτός των παλαιών γνώριμων λιμεριών, έχουμε και τις ''νέες παραλαβές''. Καινούριες τηλεοπτικές δημιουργίες που οι υπεύθυνοι ευελπιστούν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Μία, λοιπόν, απο αυτές ήταν και το '' Cougar town '' με πρωταγωνίστρια την Courtney Cox, γνωστή, πολυαγαπημένη και μη εξαιρετέα απο το παγκόσμιο hit sitcom '' Friends ''. Η αλήθεια είναι πως μετά την εξωπραγματική 10ετή επιτυχία της σειράς, πολλοί απο τους πρωταγωνιστές προσπάθησαν να ξαναπετύχουν το ίδιο αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Και η ίδια η Courtney έκανε μια προσπάθεια για τηλεοπτικό comeback με την σειρά '' Dirt '', στην οποία υποδυόταν μία editor in chief δύο περιοδικών με διαφορετική ''κατεύθυνση'', η οποία φιλοδοξούσε να ''ενώσει'' αυτά τα δύο περιοδικά. Η πλοκή ήταν ενδιαφέρουσα αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να συνεχιστεί η σειρά, ειδικά μετά τα ιδιαιτέρως χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της δεύτερης σαιζόν η οποία δεν ολοκληρώθηκε και ποτέ. Μετά απο όλα αυτά, λοιπόν, υπήρχε μια δυσπιστία στο τι ακριβώς το καινούριο θα μπορούσε να φέρει η νέα της σειρά. Στην κωμική σειρά του ABC '' Cougar town '' βλέπουμε την ζωή και τις περιπέτειες μιας διαζευγμένης 40άρας που μένει με τον 18χρονο γιό της και τις ιδιόρρυθμες σχέσεις και φιλίες με τους γείτονές της. Η αλήθεια είναι πως ήθελα να περιμένω πριν βγάλω μια οριστική απόφαση, έτσι μετά και το δέκατο ένατο επισόδειο ( που παρακολούθησα πριν λίγο ) συμπέρανα οτι ίσως είναι η καλύτερη φετινή κωμική πρόταση. Εξαιρετικό cast, με φρέσκα πρόσωπα και γεμάτα ταλέντο, έξυπνοι διάλογοι και ατάκες και με την πρωταγωνίστρια να είναι just perfect για τον ρόλο !! Για καλή τύχη των παραγωγών την ίδια άποψη έχει και το αμερικανικό κοινο καθώς η σειρά πετυχαίνει ικανοποιητικά ποσοστά και όσο εξελίσσεται η σειρά κερδίζει έδαφος. Και με καβάτζα την υποψηφιότητα της Courtney Cox στις φετινές Χρυσές Σφαίρες στην κατηγορία '' Καλύτερη κωμική ηθοποιός '' και '' Καλύτερη νέα κωμική σειρά '' στα People's Choice Αwards, η νέα τηλεοπτική επιτυχία του ΑΒC έχει πάρει ήδη το okey για δεύτερη χρονιά .


3 σχόλια:

  1. έχω ακούσει γι' αυτό το σίριαλ, θα ήθελα να το δω πολύ, φαντάζομαι ότι όλο και κάποιο συνδρομητικό θα το φέρει, γιατί αν περιμένουμε από την ιδιωτική ΤV....Η, εναλλακτικά, θα περιμένω να το φέρει το dvdαδικο της γειτονιάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βλέπεται πολύ ευχάριστα και είναι και 20 λεπτάκια το κάθε επισόδειο... το συστείνω ανεπιφύλακτα !! ( p.s. απ'ότι διάβασα, μέσα στο 2010, άγνωστος ο μήνας μέχρι στιγμής, θα προβάλλεται απο τα συνδρομητικά, απ'τα dvdάδικα σώθηκες, τα απολύτως απαραίτητα φέρνουν :) )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai polu teleio....pernaei h ora polu eyxarista xoris na to katalabeis.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...