22.4.10

Απλές καθημερινές απολαύσεις ...

Τα πράγματα-καταστάσεις-είδη ανθρώπων που σε φτάνουν στο σημείο να ξεριζώσεις το μάτι σου με το πιρούνι τα έθεσα ( και είπαμε έπεται και συνέχεια ). Ήρθε η ώρα, λοιπόν, να θέσω και μερικά θετικά βρ'αδερφέ, γιατί πάνω απ'όλα είμεθα γελαστά, χαρωπά και αισιόδοξα όντα !! Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν εκατοντάδες πράγματα που μπορούν να σε ευχαριστήσουν και να σε γεμίσουν χαρά, μην πώ χιλιάδες. Αλλά είμαστε και αχόρταγοι πανάθεμά μας ! Κυνικοί. Για να μας εκπλήξει κάτι θέλουμε βεγγαλικά και την μπάντα του δήμου σε φιλική συμμετοχή. Γι'αυτό αγαπητέ αναγνώστη θα αναφερθώ σε ετούτο το postάκιον σε απλά, καθημερινά πράγματα που μπορούν να συμβούν στον καθένα και να του δώσουν τοοοοοόση χαρά μα τοοοοοόση χαρα που δεν περιγράφεται !! Φόρα τώρα το χαμόγελο σου ( είπαμε, happy thoughts ) και φύγαμε .... :

* '' Ααααααααα !! '' : τώρα αυτό δεν ξέρω κατα πόσο συνάδη με το happy thoughts αλλααααά το τι χαρά και ευχαρίστηση μου δίνει να τρομάζω τους άλλους δεν θα ήθελα να το πολυαναλύσω γιατί βλέπω να μετονομάζω το blog σε '' The D ( Dracula , Demon ) point of view ... '' . Η αγωνία του να βρείς την κατάλληλη στιγμή που ο άλλος θα είναι απασχολημένος ή κλεισμένος κάπου και το deadline που έχεις μέχρι να κρυφτείς και να οργανώσεις ολόκληρο σχέδιο για να πετύχει το boooo, είναι λυτρωτική πραγματικά. Καλά , άμα πετύχει δεν το συζητώ, νιώθεις το λιγότερο commando που η αποστολη του ήρθε εις πέρας !!! Νομίζω πως πρέπει να πάω στο επόμενο, νιώθω ήδη σαν να βλέπω το στραβομουτσουνιασμένο πρόσωπό σου ... Moving on , i'm normal !!

* '' Από που ξεφύτρωσαν αυτά ? '' : αααα καλά εδώ είναι τα δύο λεπτά που νιώθεις σαν τον νέο υπερτυχερό του joker. Διότι βρισκόμαστε και καταμεσίς μιας οικονομικής κρίσης φίλε μου, τα 3,75 euros που βρήκες στο ξεχασμένο jean στο πίσω μέρος της ντουλάπας, είναι ένας ακόμα καφές στην παραλία ( ή έστω τα 2/3 ενός καφέ στην παραλία ). Και αν στο πάνω ένιωσες σαν commando, εδώ ταυτίζεσαι με τον Indiana Jones που μόλις ξέθαψε τον κρυμμένο θησαυρό .Level χαράς ? + 90.....

* '' μπλουυυυύμ '' : αχ θαλασσίτσα !! πόση χαρά μπορεί να σου δώσει αυτο το τυρκουάζ νερουλό αριστούργημα ( μια νοσταλγική flashιά απο Λαλάρια και συνεχίζω ). Το πρώτο μπάνιο της χρονιάς δεν συγκρίνεται με κανένα. Βρε αν γινόταν να μην το κουνήσεις ρούπι απο την πλάζζζζζζζζ, θα σηκωνόσουν τον Αύγουστο. Και τώρα η απόλυτη ευτυχία. Έχοντας κάνει τα μακροβούτια σου, τα δελφινωτά σου τσαλίμια, μεταφέρεις την κορμάρα στην ξαπλώστρα και ....... Εδώ θέλω απαραίτητη την γονική συναίνεση αν είναι εύκολο!!! Μην πάει το μυαλό σου στο κακό, δεν εννοώ αυτό.. Που είχα μείνει ? Α ναι, και..... ανάβεις το τσιγάρο !!! Τέτοια απόλαυση δεν σου χει ξανα δώσει το καταραμένο αυτό δηλητήριο !!

* '' Ζρντουμπούφ.....Χαχαχαχαχα '' : άκουσε να δεις ( τρομερή ατάκα, πάντα απορούσα πως βγήκε ), τις σεμνοτυφίες και τo Μητέρα Τερέζα look όχι σε μένα.. Το να είσαι αυτόπτης μάρτυρας σαβούρτας είναι ξεκαρδιστικό και ηδονικό. Δεν θες να χτυπήσει ο άλλος,σίγουρα , αλλά μια σκοντουφλιαστή πιρουέτα δεν έβλαψε κανέναν , ειδικά τον θεατή !! Και για να λέμε και όλη την αλήθεια, οτάν ακόμα εμείς οι ίδοι σκοντάφτουμε, πεθαίνουμε στο γέλιο, so ...

6 σχόλια:

  1. θυμάμαι ότι όταν είμασταν μικρά ο αδελφός μου με τρόμαζε συνέχεια. Μέχρι σε ντουλάπες έμπαινε για να με τρομάξει. Τη θάλασσα τη λατρεύω κι εγώ. Όσο για τα χρήματα, ναι, δεν είναι υπέροχο ν' ανακαλύπτεις ξεχασμένα εούρος, ειδικά όταν έχεις αφραγκίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ego pados exo mia sto mialo mou pou an pesei 8a gelao mexri tou xronou...kata ta alla de 8elo to kako tis :) :) kalisperaaaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ pink fish, δυστυχώς μερικά ''έθιμα'' κρατάνε περισσότερο απ' όσο θα πρεπε :)..

    @ leviathan , κρίμα που δεν μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας αλλά το να σε είσαι σε εγρήγορση με το κινητό έτοιμο να αποθανατήσει τη στιγμή δεν θα ταν και ασχημη ιδέα ...Καλησπερα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tora pou to les me to kinito sto xeri 8a eimai pao do kai pera :) kalimera! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με κάνει και χαμογελάω σήμερα, το ότι όταν με είδα το πρωί στον καθρέφτη, είχα "αρπάξει" από τον χτεσινό ήλιο/πλατεία/τσίπουρα. Καλή βδομάδα σε όλους μας. (και μην τολμήσεις να μου κάνεις μπου γιατί πνίγομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Leviathan Καλημέραααα

    @ Coffeemug Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα νομίζω πως θα σκεφτομαι το σχόλιο σου όλη μερα :):) Καλή εβδομάδα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...