28.2.11

Never Again ... BUT !!!





Ο μυθικός συνδυασμός του James ''Βαριέμαι τόσο πολύ που μετα βίας θα ολοκληρώσω τη πρόταση'' Franco & Anne ''Θέλω γλυφειτζούρι χωνάκι παγωτό'' Hathaway, μ'έκανε να μην θέλω να τους ξαναδώ σε ταινία και για ακόμη μια φορά να αναπολώ τις καλές εποχές της Ellen DeGeneres και του Hugh Jackman.










BUT

Η ώρα να αναγνωριστούν πλέον και με το χρυσό αγαλματίδιο αυτοι οι 2 εκπληκτικοί ηθοποιοί ήρθε εχθές το βράδυ. Αναμενόμενο αποτέλεσμα αλλά με τα Όσκαρ ποτέ μα ποτέ δεν ξέρεις ( ναι ναι για την περσινή νίκη της Sandra θα μιλάω μέχρι να αφήσω την τελευταία μου πνοή ). Θρίαμβος για το The King's Speech με πολύ πολύ μεγάλη μου χαρά διότι μια ταινία όπως το Social Network δεν θα άξιζε το βραβείο και ευτυχώς που δεν το είδαμε παρόλο που ήταν το φαβορί όλους αυτούς τους μήνες καθώς είχε σαρώσει τα πάντα στην κατηγορία καλύτερης ταινίας αλλά και σκηνοθεσίας που επίσης κέρδισε ο Βασιλιάς. Melisa Leo & Christian Bale στους δεύτερους ρόλους και Toy Story 3 νικητής για καλύτερο animated feature αλλά και τραγούδι well deserved φυσικά. Ο Κυνόδοντας δεν κατάφερε να σπάσει την κυριαρχία του δανέζικου In a Better World αλλά η μεγάλη διάκριση που μας έφερε είναι ανεκτίμητη.




p.s. την ''ξεκαρδιστική'' εμφάνιση του Kirk Douglas νομίζω θα την θυμόμαστε για χρόνια ...
p.s. No2, θέλω να δω τον Robert Downey Jr. Oscar Host κάποια στιγμή.

{photos found on Peoplemagazine.com}

10 σχόλια:

  1. καλέ εγώ νόμιζα πως είχε πεθάνει και το βλέπω το ραμολιμέντο να δίνει και όσκαρ. Μπράβο του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πόσο χάρηκα για τον Κόλιν και τη Νάταλι δεν λέγεται! Το είχα άχτι να τον πάρουν επιτέλους τον χρυσό ανθρωπάκο...

    Αλλά βρε αδερφέ Κριστιαν Μπέιλ δεύτερου αντρικού?? Κριστιαν Μπέιλ? Που είναι ο Τζέφρι? Οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @mahler, δεν υπηρχε το χθεσινο. χωρις πλακα ψαξε να το βρεις να το δεις. μιλουσε ποση ωρα , στην ουσια αυτος πηγε πισω σε χρονο το show , δεν καταλαβαινες χριστο απ αυτα που ελεγε διοτι ουτε τα σαλια του δε μπορουσε να μαζεψει και πρωτη φορα στα χρονικα περιμεναμε ΤΟΣΗ ωρα να ακουσουμε το ονομα της νικητριας. δεν δεν δεν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @amelie, ηταν ηταν ηταν ηταν λυτρωτικο. και γω μανιτσα το χα αχτι οπως ειχα γραψει και στην 3η μου αναρτηση ever σ αυτο το ποστ.. οχι γιατι μιλαω με στοιχεια ετσι :p ο Rush και ο Hawkes ηταν οι δικεσ μου προτιμησεις για το βραβειο αλλα ο Bale Ηταν το φαβορι δυστυχως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ χάρηκα για τη Νάταλι. Την λάτρεψα στο Μαύρο Κύκνο! Και ο Κόλιν ήταν πολύ καλός! Τα υπόλοιπα δεν τα πολύ-παρακολούθησα. Βασικά από εσένα είδα τα δύο πρώτα βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ηταν η πιο βαρετη και αδεια απονομη οσκαρ δεν υπήρχε κανενας λόγος να χάσεις τον ύπνο σου για να την δεις... εγω χαζωδώς το ειδα απο το red carpet μεχρι το τελος της απονομης... παω να κανω αναρτηση red carpet το εχω παραδοση...φιλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου,όσο αφορά το Social network!
    Διαφωνώ όμως για τον Bale...ήταν εκπληκτικός κατά την ταπεινή μου γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @zero point, να δακρυσω τωρα η μετα ? εγω ημουν η πρωτη σου βιντεοσκοπημενη ενημερωση ? δεν εχω λογια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @the brother, σαν την περσινη δεν ηταν αλλα λιγο βαρετη την ελεγες. αν δεν ειχε τοσο καλες ταινιες και ερμηνειες , θα ηταν δραμα φετος. κοκκινο χαλι δεν εκανα τον κοπο διοτι αυτο κ αν ηταν βαρετο. βαρετοτατο ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @jeune premier, δεν ειπα οτι δεν ηταν καλος , ηταν εξαιρετικος. δεν τιθεται αμφιβολια. απλα η ταινια γενικα δεν με αγγιξε προσωπικα τοσο οσο τον υπολοιπο κοσμο γι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...