14.2.11

Τα BRAVO,bravo & BrAvO της Εβδομάδας ..

BRAVO, στους υπεύθυνους δημιουργίας του MadWalk by Vodafone για μια εξαιρετική μεταφορά του Fashion Rocks. Υπέροχος χώρος & δημιουργίες απο τους 8 Έλληνες σχεδιαστές και ιδιαιτέρως στους Otherview που με κούφαναν, στην Έλενα Παπαρίζου για την καινούρια εμμονή που μου χάρισε με το νέο της τραγούδι αλλά και στους Matisse, Shaya & Tamta βεβαίως βεβαίως.

bravo, στην Lady Gaga που κατάφερε πρώτον, να δημιουργήσει ένα άσκοπο countdown όπως φάνηκε απο την στιγμή που ακούσαμε επιτέλους του Born This Way, δεύτερον, για την οριστικοποίηση πλέον οτι ναι, ακολουθεί τα χνάρια της Βανδή ( η γνωστή ιστορία με την Βίσση ) και πια επίτηδες αντιγράφει την Madonna μόνο και μόνο για να γίνει ντόρος και πανικός στο διαδίκτυο αλλά και τρίτον, για την πιο βαρετή της σκηνική παρουσία στα χθεσινά Grammys. Αλλά και ένα συνολικό, σε όλους τους αστέρες που παραβρέθηκαν εχθές, διότι δεν έχω ξαναματαδεί πιο kitsch red carpet ..

bravo, στην Jennifer Aniston για μια ακόμη νέα χαζοκομεντί δίχως καμία έκπληξη και πρωτοτυπία και σαφέστατα ένα μεγαλύτερο bravo για την εργασιομανία της καθώς σχεδόν κάθε 4 βδομάδες μια νέα της ταινία κάνει πρεμιέρα. Στα χνάρια της Ρούλας αυτή ..

BRAVO, σε όλους τους facebook φίλους μου, που κανείς δεν οργίασε με την σημερινή ''εορτή'' και πολύ απλά και όμορφα την αγνόησαν ..

BrAvO, στους φίλτατους Άγγλους που για ακόμη μια χρονιά βράβευσαν οτιδήποτε βρετανικό στα Bafta με περηφάνεια και στοργή ..

bravo, στον Θέμο και στις εκπληκτικές του δηλώσεις περί δίποδων υπανθρώπων που κατάφεραν όλη την Βόρειο Ελλάδα να τον μισήσει ... seriously dude, come on !!!

bravo, στον Νίκο Βέρτη για την ανεπανάληπτη υπεραισιοδοξία του καθώς θαρρεί πως αν πάει ποτέ στην Eurovision την κορυφή την έχει χαλαρά. Δηλαδή με το που θα ακούσουν την λαικουριά του ( μόνο έτσι πάει ) οι βόρειοι εκεί πάνω προς την Ολλανδία, θα μας δώσουν τα δωδεκάρια τους μέχρι να πεις edelweiss ...




16 σχόλια:

  1. εγώ πάντως τον πήδαγα τον Βέρτη αν το αποφάσιζε. Σε μακριά γαιδούρα ρε μαλάκες που πήγε το μυαλό σας!!! Το νέο της Γκά-Γκας μόλις το άκουσα. Καλά άρχισε η πτώση μάλλον και θα είναι εκκωφαντική. Εδώ και η φωνή κάνει σε Μαντόνα!!

    υ.γ: Οι φωτός στο άβατάρ σου γίνονται όλο και καλύτερες, ποιός στις τραβάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κλαπ κλαπ bravo Βασιλάκο!!!! όντως χάλια το red carpet
    p.s.1 εχω ξετρελαθει με τα ζεν ψαρακια σου !!!
    p.s.2 θελω πισω την retro photo σου μακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @mahler, αχ μην ανοιξουμε το θεμα Βερτης να χαρεις...θα βγαλω κακιες που ολοι ξερουμε , if you know what i mean ;) αρχισε να φθεινει κ αυτη ... το γαμησε...

    υστερογραφοαπαντω, οχι δεν εχω καποιον φωτογραφο που να με φωτογραφιζει αποκλειστικα χαχαχααχαχα καποιος τυχαινει να με βγαζει καποιες εχω βγαλει και μονος μου. τι να σε καμω, αν ειχες φασημπουκ θα βλεπες κ αλλες ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @the brother, θα επικεντρωθω στο οτι για ΤΡΙΤΗ φορα και τελευτραια πλεον σε ρωταω να μου define ξενιτια και εσυ με αγνοεις επιδεικτικα....πες μου πια γιατι θα σκασω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως είναι πολύ καλές φωτό όποιος κι αν τις βγάζει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συγνωμη αλλα αμα το μοντελο ειναι αισχος οσο καλος κι αν ειναι ο φωτογραφος δεν γινεται τπτ...για να τα λεμε και με το ονομα τους ετσι ? :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρε απαντησα στην Ρουμανια ειμαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οχι αδερφε δεν απαντησες μην με τουρμπιζεις :p
    ρουμανια ε ? χμμ καθολου δεν μορω να φανταστω πως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το επομενο ποστ θα ειναι αφιερωμενο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ποιος της είπε οτι το τραγουδάκι της Μαντονίτσας ήταν ωραίο και πήγε και το αντέγραψε κιόλας?

    Η πτώση άρχισε όταν στο ένα βίντεο κλιπ βγαίνει με τις καμπύλες της να τραγουδάει pokerface και στο επόμενο βίντεο κλιπ βγαίνει σαν σκιάχτρο στην φάρμα της γιαγιάς Ντακ να τραγουδάει GA GA OH RAH RA!Και οχι οι πιθανότητες να έκανε εξαντλητική γυμναστική με καύσεις είναι όσες έχω εγώ να πάρω το πτυχίο χωρίς να δώσω μαθήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το άσμα της Λαίδης (όχι της Άντζελας καλέ!) δεν λέει και πολλά μεταξύ μας. Ας ελπίσουμε το υπόλοιπο τσιντί να έχει να πει κάτι, γιατί αλλιώς θα την φάνε!!

    Το King's Speech ήταν αρκετά καλό. Όχι να σκίσω και τα βρακιά μου, εκτός αν πάρω κάνα ζευγάρι ειδικά για αυτό το λόγο από την Αιόλου...χαχα!

    Η άγνοια των υπολοίπων μου υποδηλώνει ότι ζω μάλλον σε άλλη χώρα...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @stewie, κατσε κατσε κατσε για να το καταλαβω καλα ... ηρθες στο σπιτικο μου για να κατηγορησεις την Madge ? βλεπω καλα δηλαδη ? παω εγω στον τυρναβο μανα μου να καυχηθω για το τσιπουρο μου ? ΟΧΙ .. για σε παρακαλω μαζεψε τα λογια σου για την απολυτη πριν σφαχτουμε :p :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @zero, ναι τι να πω, φανταζομαι θα χει καναν ασσο στο μανικι τι διαολο. οσα για τα αλλα καλα που ζεις ? και αντε για τον Βερτη αλλα για τον Θεμο ? εχει βουηξει ο τοπος. εχασε η ομαδα του απο τον παοκ και τα βαλε με ολη την θεσσαλονικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαχα τελικά έχει πλάκα να σε εκνευρίζω!Δεν το επιδίωκα πάντως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...