20.1.11

Guilty Pleasures ...

Γιατί κάθε άνθρωπος έχει τις ''αδυναμίες'' & αδυναμίες του. Εδώ ο blogger έχει. 22 μανάρι μου σε πόσταρα, τι 20 είναι αυτό. Τελος πάντων, εγώ δεν θα'χω ? Εγώ κι αν έχω..Μην με βλέπεις που τα κρύβω, τώρα θα βγούν στην φόρα..!!

Jerseylicious : σαν να λέμε το αδερφάκι του ''Jersey Shore''. Δηλαδή, ελεεινό reality show με κοπελιές (κυρίως) της περιοχής του New Jersey που

πιο κατίνα δεν το χωρά ο νούς σου. Βέβαια δεν είναι μόνο το μαλλιοτράβηγμα αστείο αλλά και το όλο πακέτο μιας NewJerseyιανής. Μαλλί κρεπαρισμένο ως το chandelier, προφορά του βλαχοτσέλιγκα, fake μαύρισμα με spray σε απόχρωση που πάντα καταλήγει πορτοκαλί, ΠΑΝΤΑ όμως, βάψιμο ''που'ν το τσαντί μου βρε κορίτσια μπας και βγάλω κανα μεροκάμματο'', λεοπάρ-θρησκεία και καμπύλες. Χυμωωωωώδεις καμπύλες. Και αυτά είναι τα stadar έτσι ? Ε είναι να μην το δείς μετά ?!!?!?!

16:00 : ομολογουμένως έχει τύχει πολλές φορές να αντικρύσω αυτήν την συγκεκριμένη ώρα με το πρώτο πρώτο άνοιγμα των ματιών μου. Μ'αρέσει ο ύπνος. Πάρα πολύ θα έλεγα. Διοτί μ'αρέσει να κοιμάμαι και πολύ αργά. Όταν ξυπνάς όμως και όλοι οι υπόλοιποι έχουν φάει το πρωινό τους, το μεσημεριανό τους, έχουν επιστρέψει απο τις δουλειές τους, τα σχολεία τους, εσύ δεν έχεις καν πλύνει τα δόντια σου. Άσε που τον χειμώνα σε ανάλογες περιπτώσεις δεν προλαβαίνεις ήλιο. Πάει η μέρα. Αλλαααααά, μπορεί να κάνει τραμπολίνο ένα 3χρονο πάνω στο μάγουλο. ΤΣΙ - ΤΑ ....


Θα Παρακαλάς : ούτε να το γράψω δεν μπορώ απο την ντροπή μου. Δεν είναι επιλογή σας διαβεβαιώ και θέλω να με πιστέψετε. Απο μόνο του με βρήκε ένα βράδυ που ήμουν με την παρέα μου και με έκανε να γελάσω τόσο πολύ που άρχισα να το χορεύω σαν παραδοσιακό. Το χει λίγο το λεβεντονησιώτικο αμα το παρατηρήσεις. Βγάζει μια περηφάνεια. Ε απο εκέινη την στιγμή κάθε φορά που το ακούω με πλημμυρίζει ευτυχία και δάκρυα γέλωτος ..

Οικογενειακές Ιστορίες : αχ αυτή η εκπομπή. ''Δωρητής Οργάνων'' έπρεπε να την πούν και όχι ''Οικογενειακές Ιστορίες'' με τόσα συκώτια που έχουν λουστράρει. Τι πλοκή, τι σκηνοθεσία, τι ένταση, τι υποκριτική ικανότητα, τι cast !! Και το καλύτερο κομμάτι είναι οτι το παίζουν σαν να διαδραματίζεται εκείνη ακριβώς την στιγμή. Real time λέμε ... Αφού η άλλη τα βαλε με τον καμεραμανατζή σου λέω !! Άκου τώρα. Μια πρόταση δεν ξέρει να πει με φυσικό τρόπο, θα κοροιδέψει αυτή εμένα !!!?!!! Αλλά αυτή είναι και η μαγεία ..

Σε αυτό το σημείο επίσης να προσθέσω οτι αυτό το blog ζεί σε έναν δικο του κόσμο όπου δεν μπορείς πλέον να χρωματίσεις και οι ημερομηνίες κάνουν τα δικά τους ... Δεν θα με νικήσεις blogger.. non non non non !!

6 σχόλια:

  1. Οικογενειακές ιστορίες... Απάλευτο! Τελείως!!!!!!!
    Εγώ πέτυχα σκηνή που ο μπάτσος υποτίθεται ότι έκρυβε με την παλάμη του την κάμερα! Γέλιο και γελοίο! Και για να αποφύγω παρεξηγήσεις, στο ζάπινγκ το πέτυχα! Δε στήνομαι να το δω κιόλας!!!!!Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα εγω αν ειμαι σπιτι εκεινη την ωρα και δεν τι να κανω περναω την ωρα μου πολυ ευχαριστα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα παρακαλάαας!! Κι εγώ ντρέπομαι να το παραδεχτώ αλλά από το καλοκαίρι που το πρωτάκουσα, δεν ξεκολλάει το άτιμο!! Κάθε δυο τρεις βδομάδες κολλάει και τραγουδάω "για έλα πες μου τι σου φταίνε τα μάτια μου να κλαίνε!!" Τραγικό!!

    Όσο για τις 4, έχω τόσα τραχάματα που μου λείπει μου λείπει μου λείπει μου λείπει η αγαπημένη μου ώρα!!! :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ καλαθο, με κοροιδευεις αλλα σε συγχωρω χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @amelie, το θα παρακαλας δεν ειναι οτι μου κολλησε, αλλα οτι σηματοδοτηθηκε απο την χορευτικη πρωτοπορια. αλλα δεν το συζητω ΚΑΝ οτι μου κολλανε κατα καιρους κατι απαισιοτατα και κουλα τραγουδια. δεν το ελεγχεις παιδι μου .
    Εννοειται πως δεν μου συμβαινει και μενα συχνα αυτο το 4 μεσημεριατικο, πιο πολυ τα χριστουγεννα που καθομουνα. ειδικα τωρα, το ακριβως αντιθετο :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...