4.11.10

Free your freak .. !!

Την ιδέα αυτής της ανάρτησης την είχα καιρό στο μυαλό μου και την βρίσκω πάρα πολύ διασκεδαστική. Εχώ βρεθεί αρκετές φορές σε άβολα moments που ο άλλος κοκκαλώνει με το που ακούει να λέω κάτι για μένα !! Κάτι που για τον περισσότερο κόσμο μπορεί να είναι το απόλυτα φυσιολογικό πράγμα και είναι δύσκολο να πιστέψει οτι αυτό δεν ισχύει και για εμένα. Οπότε ελευθέρωσε το φρικιό που κρύβεις μέσα σου και μην σε νοιάζει τι θα πει ο κόσμος. Στην τελική το πιο πιθανό είναι να θυμάσαι για πολύ καιρό το πόσο γέλασες τις συγκεκριμένες στιγμές. Έχω ζήσει μια τώρα τελευταία που ένα φιλικό μου πρόσωπο μπέρδεψε έναν σκηνοθέτη με έναν τραγουδιστή. Και τελικά ήξερε μόνο τον δεύτερο. Εν ολίγοις πάρε την λίστα σου και feel free to judge me ... :

1. ZzzzZzzZz : αυτό το βρίσκω παράξενο ακόμα και εγώ. Τουλάχιστον 6 άτομα μου χουν πεί οτι μ'έχουν πιάσει να κοιμάμαι σταυροπόδι. Αν αναρωτιέσαι πόσο στραβός πια μπορεί να είμαι, θα συμφωνήσω με την πάρτη σου. Και δεν μιλάω για απλό σταυροπόδι με ίσιο το πόδι. Κανονικά σηκωμένο το ποδαράκι, λυγισμένο γονατάκι και το άλλο καβάλα.

2. Avatar ???? : ναι ναι καλά κατάλαβες. Ακόμα δεν το έχω δεί. Ναι ναι το ξέρω πως οοοοοολή την χρονιά ακούγαμε για αυτήν την ταινία. το ρεκόρ πωλήσεων εισητηρίων, τις οσκαρικές υποψηφιότητες και και και και αλλά όχι. Ακόμα με περιμένει. Δεν μ'αρέσουν αυτές οι ταινίες τι να κάνω ? Αυτά τα παραμυθάκια και τα ψηφιακά και τα sci fi δεν δεν δεν με αγγίζουν καθόλου.

3. ''Απ'έξω το ξέρεις βλέπω'' : φταίω εγώ που με το που ακούω ένα τραγούδι, αποτυπώνεται απευθείας στον εγκέφαλό μου ? Μπορεί να το σιχαίνομαι, να βγάζω φλίκτενες με το ακούω το πρώτο φα, μπορεί να αηδιάζω με το που ακούω τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη, αλλά το τραγούδι μπορεί να το ξέρω όλο. Κάθε στίχο. Αυτό δεν σημαίνει οτι μ'αρέσει κιόλας. Και το yassou maria ξέρω απ'έξω αλλά το σιχάθηκα απο την πρώτη στιγμή. Jesus Christ Super Star δηλαδή...

4. '' Μωράκι μου γλυκό σμουτς '' : οοοοοόχι δεν θα βγώ εγώ αναίσθητος επειδή εσύ είσαι γλειοδείλα. Δεν μπορώ να βρώ ερωτική αυτή τη λέξη . Πες με ''μωρό μου'' θα το αντέξω, αλλά ''μωράκι'' ? Δηλαδή έιναι δυνατόν ? Τι προσπαθείς να γίνεις ? Η μάνα μου ? Και περιμένεις να φτιαχτώ τώρα εγώ ? Γενικά με τα υποκοριστικά έχω μια μούρλα, δεν τα πολυσυμπαθώ. Ειδικά όταν τύχει κανάς μπάρμπας να με πει Βασιλάκη χάνω τα λογικά μου.

5. Χατζηγιάννης hater : δεν μπορώ ρε παιδί μου, δεν μπορώ ... έχω προσπαθήσει αλλα δεν. Δεν ξέρω τι φταίει. Η μίρλα ? Όχι γιατί τα καταθλιπτικά τραγούδια τα τιμώ δόντος. Ο τρόπος που τραγουδάει την μίρλα? Μπορεί. Η ψευτιά που μου βγάζει ? Μπορεί. Ο επαναλαμβανόμενος ήχος ? Μπορεί.

6. Sold : έχω γερό κόλλημα με το συγκεκριμένο. Όταν πάω για ψώνια οι κοπελίτσες που περιμένουν σαν τα αρπακτικά μέσα στα καταστήματα λίγο με κομπλάρουν. Και έτσι και τισ βάλω να μου φέρουν κάποια πράγματα να δοκιμάσω, δεν τίθεται θέμα να μην πάρω κάτι. Ντρέπομαι. Γιατί είμαι και απαιτητικός πελάτης και μπορεί να την βάλω να μου φέρει 60 παντελόνια να δοκιμάσω. Οπότε δοκιμάζω ρούχα ΜΟΝΟ όταν είμαι απολύτος σίγουρος οτι βρήκα αυτο που θέλω γιατί έχω πάρει στο παρελθόν μια μπλούζα επειδή ντράπηκα να φύγω με άδεια χέρια. Καλό ζώον..

29 σχόλια:

  1. το ξέρεις πως υπάρχει hate blog για τον Χατζηγιάννη? Αμέ!!!

    Επίσης, μπορείς να κάνεις κανονικό σταυροπόδι? God, you must be flexible :) χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααα πρεπει αν γινω μελος. αμ τι μονο στο φασημπουκ ?
    ναι ναι ειμαι flexible αγορι χαχαχα αλλα δεν εννοουσα το σταυροποδι που εννοουσες ... για ονομα. μαλλον δαιμονισμενο θα μουν αν κοιμομουν ετσι χαχαχαα. εννοω το απλο σταυροποδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν μιλάω για απλό σταυροπόδι με ίσιο το πόδι. Κανονικά σηκωμένο το ποδαράκι, λυγισμένο γονατάκι και το άλλο καβάλα


    μα εσύ το γράφεις ότι κοιμάσαι κανονικά σταυροπόδι βρε τρελέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εδώ τα χαλάμε,χωρίζουμε,πώς το λένε αλλιώς??
    αγαπώ το μιχάλη!!!πες με όπως θες,βρίσε με,κορόιδεψέ με,αλλά τον αγαπώ!από τα δέκα μου!!!ντάξει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αααα!έχει και γενέθλια σήμερα!!έπρεπε να το μάθεις,σουτ! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ mahler, αμα εννοεις το απλο απλουστατο σταυροποδι τοτε σιγα την ευλιγισια βρε παλικαρακο μου .. αμα ομως εννοεις το σταυροποδι το πλεξιδε τοτε νταξει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ afroO, πλαααααααααααααααακα κανεις ρε αφροο οτι εχει γενεθλια σημερα ? κουφαθηκα !!! τετοια συμπτωση ? τραγικο .. ημουν σιγουρος οτι σου αρεσει χαχαχααχαχα δε θα στο συγχωρησω ποτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εγώ μόνο το πολύ απλό κάνω χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα υπνος να'ναι κι ας ειναι και στο πατωμα! Ιερη στιγμη ο υπνος:P
    Το avatar επισης δε το εχω δει αλλα σκοπευω να το κανω αυτες τις μερες. Λενε οτι ειναι καλο, να το χασουμε εμεις?

    :P

    Χαμόγελα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αχαχαχαχα κατά βάθος τον αγαπάς κι εσύ!αλήθεια πες!!!όταν είσαι ιν λαβ τον λιώνεις!!!
    και ΝΑΙ,έχει γενέθλια το καμάρι:) είναι καρμικό,το βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ mahler, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα καποιο αγορακι βλεπω δεν ειναι καθολου flexible .. στο ραφι σε βλεπω χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ free spirit, σε παω τζαναμπετικο πνευμα.. ιερη δεν λες τιποτα.. ειμαι ανθρωπος του υπνου μεχρι εκει που δεν παει . οχι οχι ναι πρεπει αν το δουμε καποια στιγμη .. και τον τιτανικο που δεν ηθελα αναγκαστικα να τον δω πριν 5 χρονια ( φαντασου ) και τελικα συνειδητοποιησα πως καλα εκανα και τον μισουσα τοσα χρονια χωρις να τον δω.

    φιλουρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ afroO, εγω για να ακουσω χατζηγιαννη θα πρεπει να ειμαι ιν δε χοσπιταλ , στα τελευταια μου χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. στο ράφι μια χαρά είναι. I always have my palms :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλα βρε στραβέ άνθρωπε, μια χαρά είναι το μωράκι! Δηλαδή που να σε πούνε και ζουζούνι...χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. autos o xatzigiannis poios einai???? :) de boro allo...de 8elo na akouo kan to onoma...eleos...plisi egefalou pia mauton...tosa xronia ta idia tragoudia de vare8ike...oloi pia esto kai ligo ananeonodai...telos me ti xinila :) kali evdomada!!!!! kiss!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @zero, σιγα μην με πει και μαζου εντ δε ζου χαχαχαχαχα ε δεν ειμαστε καλα .. πρεπει αν σαι ανωμαλος για να φτιαχτεις μ αυτα τα πραγματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ leviathan, εισαι ο ανθρωπος μου . ελατε να γινουμε πολλοι παρακαλωωω :) night night boy :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι εννοείς χριστιανέ μου κι εσύ να φτιαχτείς; Εεεε δεν είπα να τα λέει αυτά πάνω στο σεξ. Κάθε πράγμα στο καιρό του κι ο κολιός τον Αύγουστο. Αν βέβαια το ανώμαλος πάει στο αν μου αρέσει...εεεεεε ναι...περήφανα σου λέω είμαι ανώμαλος...χαχαχαχα!!!!!! Αν και αυτό το είχαμε πιστοποιήσει άνευ ζουζουνακίου...χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τι τι εννοω βρε ανθρωπε ? γιατι μονο οταν πας για πηδημα εσυ θες να φτιαχνεσαι ? δεν μπορω να σε ερωτικα αν με αποκαλεις μωρακι μου τερμα .. ειναι εντελως ξενερογλου δεν μπορω !! και αυτο ελειπε να πει τπτ τετοιο πανω στην πραξη χαχαχαχαχαααχααχααχ ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ !! το κοβω tout de suite

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @Basilis
    μωράκι μου ξέρεις και γαλλικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν ξέρετε τι χάνετε....χαχαχαχαχααχχαχααχαχαχαχαχαχχααχχαχαχααχαχ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahhhahahhahhhahahhaahahhhhhahahaahahahahahaahahahahhaahahhahahahaahahah να χαρειτε , ειμαι στο τσαφ να με πιασει το σπαστικο και δεν σταματαει με τιποτα ετσι και με πιασει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @Basilis
    γιατί να σε πιάσει το σπαστικό μωράκι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ηταν η στιγμη καταλαβαινεις χαχαχα και σταματα μ αυτην την αηδια πειραχτηρι του ελεους :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. δεν έχω δει το avatar ακόμη και δεν καταλαβαίνω και γιατί τόσος σάλος,όλοι θύματα της διαφήμισης.άσε που έχουμε και την νοοτροπία αφού το βλέπουν όλοι να το δω κι εγώ.
    πραγματικά δεν ξέρω,ίσως αυτό το θέμα με τον χατζηγιάννη να είναι η ψευτιά που βγάζει,Α,και που αρέσει στις γκόμενες χςρίς κανέναν προφανή λόγο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πρωτα απ ολα καλως μας ηρθες :) η αληθεια ειναι πως ειμαι λιγο θυμα της διαφημισης χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν εχω ισχυρη κριτικη ικανοτητα, ααα σε παρακαλω !! Οσο για τον αλλον δεν μπορω να μιλησω αλλο με εκνευριζει τερμα. Τοσο χαζες ειναι κ αυτες που σερνονται γι αυτον. Καληνυχτω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αααααααααα ενθουσιάζομαι!! Τελικά δεν είμαι μόνη εκει εξω!! Και εγώ μαθαίνω απέξω στίχους τραγουδιών που δεν μου αρέσουν... Και του Χατζηγιάννη που τον ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ... και αν ακούσω ένα ακόμα μωρουλίνι μου, ψυχουλίνι μου, αγαπουλίνι μου θα τα σπάσω όλα! Χα πολύ ωραίο το blog σου! Καινούργια αναγνώστρια! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...