9.11.10

EMA ... μην με τρελαίνεις τώρα !!

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για real θέματα. Φτάνουν οι φιλοσοφίες και τα αποφθέγματα γιατί θα μας παρεξηγήσουν κιόλας. Αυτό το blog ξεκίνησε μέσα στο κέφι και στην ζωντάνια, γεμάτο μουσική, κινηματογράφο,τέχνες παπαπαπαπαπα κοινωνικό έργο εκτελεί μη σου πω. Οπότε δεν γίνεται να μην ασχοληθώ με τα MTV Europe Music Awards. Χάνω εγώ τέτοια πράγματα ? Άν είχες και την παραμικρή αμφιβολία θα σε παρακαλούσα να αποχωρήσεις ( το χω προτείνει πολλές φορές αυτό. Τώρα ή έιμαι πάρα πολύ σωστός ή διώχνω την πελατεία ). Η αλήθεια είναι πως πάντοτε τα ΕΜΑ τα ευχαριστιέμαι πολύ περισσότερο απο τα VMA. Είναι πιο προσεγμένα, οι παρουσιαστές είναι σχεδόν πάντα ενδιαφεροντες, η σκηνή πάντα εκθαμβωτική. Όχι πως στα VMA δεν είναι, αλλά δεν ξέρω, τα ευρωπαικά τα ευχαριστιέμαι πιο πολύ. Φέτος δυστυχώς δεν συνέβη αυτό. Και πως να συμβεί δηλαδή όταν βλέπω την Ke$ha νικήτρια στην κατηγορία best new act ? Όχι πες μου. Που η εκνευριστική φωνή της, το απαίσιο παρουσιαστικό της και το θανατηφόρο styling της με στέλνουν στην εντατική. Ένα το κρατούμενο λοιπόν. Για να γίνουν δύο το MTV φρόντισε να μας βασανίσει με την παρουσία όλων των σιχαμένων αμερικανοσχολιαρόπαιδων που η υφήλιος τους τοποθέτησε στην κορυφή του μουσικού ''δέντρου''. Miley Cyrus & Justin Bieber. Και τα έντερα του Βασίλη κοκορέτσι. Σε μια στιγμή χάθηκα. Αρχισα να αναρωτιέμαι αν βλέπω τα βραβεία Mtv ή το Disney Club !! Και για να συνεχίσω τα χτυπήματα το τραγικό ήταν οτι ήταν και υποψήφια για best female & best male αντίστοιχα. Που με το ζόρι female/male τα λες που να με πάρει, πώς είναι δυνατόν να είναι και best ? Και άντε να το περιμένω το χτύπημα απο τους αμερικάνους ( που δεν το δέχτηκα ) αλλά να το φάω απο τους ευρωπαίους? Jamais !! Προφανώς η Miley έπρεπε να πάρει την θέση της Florence ( +the machine) παρόλο που σάρωσε φέτος τα βραβεία και ήταν η χρονιά της. Και γενικά, που ήταν οι ευρωπαίοι καλλιτέχνες ? Florence and the machine, La Roux, Cheryl Cole, Kasabian, Kings of Leon ( πάλι καλά είχαν μια υποψηφιότητα)και και και και ??!?!?! Ειναι σαν να λές οτι η χώρα που είναι πρώτη σε κατανάλωση καλαματιανής ελιάς είναι η Μογγολία και μετα η Ελλάδα. Whatever !! Αλλά ο ευρωπαίος είναι χουβαρντάς και ανοιχτοχέρης και σου λέει ''οοοοοοοοοόχι, δεν θα είναι απλώς υποψήφιος ο Bieberoς, αλλά θα το πάρει κιόλας''. Και εκεί έρχομαι και παθαίνω το συστριγγλο. Πραγματικά πάλι καλά που ήταν παρουσιάστρια η Eva Longoria και έδινε μια φρεσκάδα στο show. Κατα τ'άλλα, παραφωνίες,άκυρο λουλουδοconcept( εμμένει στον μπαξε ) και τις βαλίτσες του Super Deal απο Rihanna, ανοησίες και υφάκι που δεν το χει απο την ανήλικη Miley, κουνήματα της Shakira, ένα ακόμη βλακώδες single απο την Katy Perry που ο θεος μας καταράστηκε να την ακούμε όλη την χρονιά, 92 αλλαγές outfit & hairstyle απο την Eva και 3 βραβεία για την Lady Gaga. Kαι θα κλείσω με ένα κομμάτι απο άρθρο του New York Magazine που το λάτρεψα : ''...Justin Bieber beat out Kanye West and Eminem for Best Male. European masculinity won nothing.''

6 σχόλια:

  1. Πραγματικά απολαμβάνω!!!Αν και δεν παρακολουθώ τέτοια shows (τι να πρωτοκάνω πια μέσα σε λίγες ελεύθερες ώρες;), μου αρκεί να σε διαβάσω...ενημέρωση, ψυχαγωγία, δικτύωση...τα καλύπτεις όλα φιλαράκι :-) Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. hahahahahahah σε λατρευω !! δεν μπορει θα υπαρχουν κ αλλοι σαν και σενα, τωρα και σε εφημεριδα λοιπον χαχαχαχα .. αμεση και κυριως αντικειμενικη ενημερωση :p Φιλια φιλε Marios :):)!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπαρχουν κι αλλοι που δεν βλπουν τετοια shows :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωωωωωωωωωωωωωω με νεο look επεστρεψα !!

    @ιμερος, αχ με συγκινεις και με βαζεις και σε φουρτουνες ταυτοχρονα διοτι προβλεπω και αλλαγη του ονοματος του μπλογκ.. BBBill News, Beuters κατι τελος παντων ... love the pic btw :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν παιζεται η γυναικα τωρα τι να λεμε .. Καλο βραδυ monsieur Leviathan :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...