14.10.10

Μouσiκό Δiaλeιμmα ...


Το χρειάζομαι ένα ακόμη είναι η αλήθεια !! Πολύ ένταση πολύ πολύ .. Λίγα πράγματα μου ρουφάνε το τσίτωμα τόσο σε χρόνο μηδέν. Μην σου πώ οτι μόνο η μουσική έχει τόσο γρήγορη δράση δηλαδή. Ακούω πολύ μουσική !! Καθημερινά και με τις ώρες. Όλα τα είδη, όλα τα ''μεγέθη'', όλα τα ''ρεύματα'', όλα όλα όλα όλα.. Μπορώ να πεταχτώ απο Air, The Radio Dept., Basement Jaxx σε Madonna, Robyn & Kelis και από Royksopp, Cut Copy, Crystal Castles σε Portishead, Radiohead & Rufus Wainwright. Διότι φίλε μου άν έχεις την ''ασθένειά'' μου, δηλαδή να βαριέσαι σχετικά εύκολα, όλη την ώρα είσαι στο ψάξιμο για τον νέο, απρόσμενο εθισμό !! Και ΕΙΔΙΚΑ αν έχεις και την δεύτερη ''ασθένεια'' απο την οποία ''πάσχω'', στην οποία ''καίς'' τα αγαπημένα σου τραγούδια. Τι εννοώ ? Τα πράγματα πάνε κάπως έτσι -> Ακούω - Παθιάζομαι - Ψάχνω - Βρίσκω - Ακούω - Ακούω - Τρελαίνομαι - Μεταφορά στο κινητό - Ακούω ( 1 εώς 2 φορές ) - Μπλιάχ !! Το μέχρι προ τινος λατρεμένο μου τραγούδι, με το που μπήκε στο playlist του κινητού πάει, τα φαγε τα ψωμιά του... Δεν μπορώ να το εξηγήσω !! Άααααμα όμως το πετύχω στο ραδιόφωνο θα το ακούσω απο την αρχή μέχρι το τέλος παρόλο που το έχω αποθηκευμένο. ( Γιατί έχω την εντύπωση οτι την έχω ξαναπεί αυτήν την ιστορία ? Whatever .. ). Που θέλει να καταλήξει τέλος πάντων ο ποιητής ? Οτι η μουσική έιναι μια θάλασσα, ένας ωκεανός γεμάτος κρυμμένους θησαυρούς και μείς σαν μικρά μικρά ναυτάκια όσα περισσότερα νερά διασχίσουμε, τόσο πιο κερδισμένα θα βγούμε ! Και οτι δεν ήθελα απλά να ποστάρω ένα ξερό τραγουδάκι hahaha ....

Ακούστε τον νέο μου εθισμό λοιπόν ..

16 σχόλια:

  1. Ωραίο το τραγουδάκι! Αααα...μαζί σου στη μουσική πολυσυλλεκτικότητα!!! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ!!! Πετάχτηκα για πολύ γρήγορο γεια. Το ξέρεις ότι μου έλειψε η καρουμπαλίαση. Δε χρειάζεται καν να το αναφέρω. Όσο και να θέλω να μπω και να διαβάσω και να γράψω και να μιλήσω, δεν προλαβαίνω. Κάνω 3 δουλειές πλέον και παρακολουθώ ταυτόχρονα και σεμινάρια. Όταν θα βγάλω άπειρα λεφτά, εύχομαι να μη με έχεις παρατήσει φιλαράκι ;)Θα μπω ξανά για να διαβάσω σχόλιο σου. Κανόνισε να μην αφήσεις διαδικτυακέ κολλητέ γιατί μαύρο φίδι που σε έφαγε!

    Τιμή σου που αφήνω μόνο σ εσένα σχόλιο, και ούτε καν στο δικό μου μπλογκ ε; Ευχαριστώ και να σημειωθεί αυτό. Περιμένω να διαβασω τι κάνεις και να μην τολμήσεις να με ξεχάσεις..

    Φιλάκια πολλά πολυαγαπημένε μου μεβγαλίτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τωρα που ειπεσ οτι εισαι και λογιστης μου μοιαζεισ το Δημητρη Χορν στην ταινια που ηταν λογιστης....:P
    δεν σου παει! οι λογιστες δεν ακουν τετοιθα μουσικη! βαλε κανενα αθλητικο ή κανενα λαικο σκυλαδικο! χεχεχε

    το μεβγαλιτο απο που βγαινει?
    ρε γαμςτο τωρα που βρηκα 2-3 ενδιαφεροντα μλογκ δεν θα μπορω να μπαινω συχνα διοτι παω στρατο....αυριο κιολας!
    οταν ομως βγαινω θελω να εχεισ καμια αναρτηησ να σχολιαζω και να ακουω ωραια τραγουδακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ego pali petagomai apo nightwish se epica...se kamelot kai paei legodas...kollisa me ta symphonic metal! kali evdomada!! filiaaa!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μια απο τα ιδια με λεβιαθαν απο πανω κι εγω...

    απο doom metal σε symphonic, απο symphonic σε post rock, απο post rock σε alternative και παει λεγοντας...
    :)

    αν και δεν ακουω τετοια μουσικη, σου προσφερω αυτο
    http://www.youtube.com/watch?v=sknDfB3pJB8
    που -περιεργο- μ'αρεσει.
    :)

    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κι εγώ θα βάλω ένα κομμάτι, σαν το ελεύθερο πνεύμα..

    Καμία σχέση όμως δεν έχει με τα άλλα..
    ΆΚΟΥ: http://www.youtube.com/watch?v=mCjxZHGHL4Y

    Και επιτέλους, μπες κάποτε. Βαρέθηκα να περιμένω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ zero point, χερι χερι :)..καλησπεριζω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Αυτη, τι να πρωτοσχολιασω !! 3 δουλεις καμαρι μου ? πω πω σ επιασε τρελη προκοπη εσενα. απο δω θα μαθαινω τα νεα σου μου φαινεται ετσι πως καταντησαμε και γω τρεχω τρελα με την σχολη αυτο το εξαμηνο για να μπω στην τελικη ευθεια επιτελους να την ριξω την μαυρη πετρα και να παρω το κωλοχαρτο..Ειναι δυνατον να σε ξεχασω ? και να θελω, μπορω ? Μεβγαλιτο loves ya :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ bittersweet, σε παιρνουν τα ελληνικα στρατα βρε πικρογλυκε ? ααααααα τι να πω, καλη αρχη :) και μακρυα απο μας προς το παρον χαχαχαχα ... καλα κουραγια mr και σε περιμενω στις αδειες σου να δινεις το παρων :):)
    Δημητρησ Χορν χαχαχααχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ναι ναι εσυ εισαι του σκληρου ειναι γνωστο της πασι πλεον :):):) εγω του τοσο σκληρου δεν ειμαι !! Καλησπερα φιλτατε Λεβιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ free spirit, οντως περιεργο, ξεφευγει απο οσα ανεφερες παραπανω αρα στα λογια μου ερχεσαι .. Ολη την εχουμε την ποικιλια μας :) Ωραιο το τραγουδακι σου αν και με εκνευριζει ο ΜΙΚΑ, ειναι μερικα ομως που αξιζουν προσοχης ..
    Φιλιαααααα ελευθεροπνευματουυυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αυτη, κορυφαιο ασυζητητι ειδικα αυτο -> http://www.youtube.com/watch?v=mXtrqHrHcI8
    κλασσικο και θεικο !! Κανε φασημπουκ γαμω την τρελα μου πιααααααα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ακόμη γελάω με την ιδέα ότι είμαστε ντυμένοι ναυτάκια και πάμε από θάλασσα σε θάλασσα και από νησί σε νησί. πολύ σέξυ ιδέα τα ναυτάκια.
    επίσης το τραγουδάκι δεν μού παίζει (και η τύχη μου συνεχίζεται).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ μικρο ναυτιλο, εε? εεεε? παραδεχεσαι ? και σεξυ και μοδατη .. μια χαρα ειναι η στολη φοριεται ανετα ... το τραγουδακι ναι εχεις δικιο δνε παιζει :/ αλλα προς τα μερη σας παει πολυ καλα οποτε το ξερεις σιγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ levi, καλη εβδομαδα ρε λεβι παλικαρε δλδ εχω γινει μοσχαρι. ουτε μπαινω ουτε τπτ !! δεν ξερω τι εχω παθει ... παλι καλα που ρχεσαι και με σκουντας και λιγο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...