7.10.10

Βρέξε μου και γλύστρισα ..

Τις τελευταίες μέρες έχουμε μπεί κανονικότατα στην χειμερινή περίοδο. Τα παλτό και τα μπουφάν βγήκαν απο τις ντουλάπες, τα πουλοβεράκια βρήκαν ξανά την θέση τους στο καλοσχηματισμένο μας κορμί και τα αγαπημένα μου hoodies επέστρεψαν στην καθημερινότητα μου. Καλά και άγια όλα αυτά, τα πεθύμησα μπορώ να πω...Φτάνει πια το μακό, νυσάφι !! Ήταν ανάγκη να ρθούν αγκαζέ με την βροχή ? Έχει ''λυσσάξει'' μιλάμε. Πρωί-μεσημέρι-βράδυ...Σαν το βούρτσισμα ένα πράμα. Δεν τα πάω πολύ καλά με την βροχή είναι η αλήθεια. Προτιμώ να πέσει ακόμα και 10 βαθμούς η θερμοκρασία παρά να περπατάς μέσα στα νερά. Και επειδή είμαι 763,5 % σίγουρος οτι κάποιος θα μου γράψει πόσο του αρέσει η βροχή, θα απαντήσω απευθείας. Δε λέω ωραία είναι όταν κάθεσαι στο σπίτι όλη μέρα και την χαζεύεις. Όταν όμως πρέπει να σαι πέρα δώθε 3 την ώρα και πήγαινε απο δώ και πήγαινε απο κει και γίνε λούτσα μέχρι να πάς στο απο κεί και μπές σ'αυτό το κτίριο, βγές, ξαναγίνε λούτσα, κάτσε 1,5 ώρα κάπου ξαναβγές έξω που ήδη έχει πέσει και έχει στεγνώσει η βροχή πάνω σου 2 φορές τουλάχιστον και άντε μετά να αποφύγεις την πνευμονία. Δεν σε συγκινούν τα πνευμονολογικά επιχειρήματα ? Okey, έχω κάτι που θα σε συγκινήσει σίγουρα !! Ξυπνάς πρωι πρωι μες την διάθεση(?), βάζεις τα ωραία σου ρουχαλάκια φτιάχνεις και το μαλλί super duper και με το που βγαίνεις έξω μεταμορφώνεσαι σε looser !!! Δεν είναι κατάσταση αυτή..Και άμα το μαλλί σου έχει μια μπουκλοτάση όπως το δικό μου, κλάφτα Χαράλαμπε...Τσάμπα κάθεσαι και το ''δαμάζεις'' διότι με το που πάρει πρέφα την υγρασία γίνεσαι σαν την Diana Ross ! Να γιατί αγαπάω τα κουκουλοειδή ρούχα εγώ. Σε μια κρίσιμη στιγμή το σώζεις το ρεζιλίκι. Εδώ να προσθέσω οτι με εκνευρίζουν τόσο πολύ αυτοί οι άνθρωποι που το μαλλάκι μένει στην θέση τους χωρίς να συμβεί τίποτα κι ας έχουν πέσει 50 λίτρα βροχής πάνω του. Μα πως το κάνουν ? Μου λέιπει κανα ένζυμο μήπως ? Τι να πω .. Let it snow βρε God, άσ'την βροχη ...


31 σχόλια:

  1. αν σου πω οτι κι εγω σκεφτομουν πως ειναι πολυ κριμα που ηρθε η Λαιδη στην Ελλαδα αι βρεχει θα με πιστεψεις? μας εχουν βαλει τοσο πολυ στο μυαλο οτι η Ελλαδα εξισωνεται με τον πολυ καλο καιρο που νιωθω οτι πρπειε να απολογηθω στους τουριστες που ερχονται και δεν εχει τουλαχιστον λιακαδα!!!

    απεχθαανομαι τη βροχη με το σκεπτικο που το λες κι εγω. να εισαι σπιτι με σχεση και να χαζευεις εξω τοτε οκ να τη δεχτω. αλλα δεν βρισκω κανενα αλλο πλεονεκτημα στη βροχη. δεν θα ηταν καλυτερα να εβρεχε μονο βραδυ?
    επιπλεον το χιονι ενω μ' αρεσει , το σιχαινομαι οταν λιωνει. νερα και λασπες παντου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ξεκίνησα με σκοπό να χλευάσω το ποστ σου γιατί θυμόμουν τις θερμοκρασίες πέρσι τα χριστούγεννα όπου κυκλοφορούσα με το κοντομάνικο (Λονδρέζος γαρ) και είδα αυτό για παλτό κτλ αλλά μετά θυμήθηκα ότι εσύ είσαι στα Βόρεια και δεν μπορώ να σε χλευάσω όσο θα ήθελα.

    επίσης, χαίρομαι που έβαλες στη θέση τους όσους λένε 'ωωω, αγαπάω τη βροχή'! κι εμένα μ'αρέσει να την ακούω στη σοφίτα όταν δουλεύω (όπως απόψε) αλλά όταν είσαι έξω και έχεις δουλειές η βροχή είναι άβολη..

    αυτά είχα να πω, σε χαιρετώ από το νησί μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω! Εξαιρετική η βροχή, αλλά να είσαι κλεισμένος στο σπιτάκι σου και να τη βλέπεις πίσω από μια ωραία τζαμαρία. Έξω είναι uber σπαστική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 'Ασε το μαλλακι το μπουκλωτο...μια χαρα θα ειναι και ανεμελο!

    Η βροχη καλη ειναι να την κοιτας αλλα οχι να την νιωθεις και στο πετσι σου! Εχεις δικιο κι αυτο!

    Εγω μισω το να μουσκευει το ποδι μου! Ολα τα αλλα τα αντεχω! Γιατι το κρυο απο τα ποδια ξεκιναει!

    Η λαιδη ναι ναι σε ολα της μουρλη!

    καλησπερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΟΛΗ ΜΕΡΗΣ!!!ΕΛΕΟΣ..ΑΦΟΥ ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΒΑΛΕ ΑΦΡΟ Κ ΚΑΝΤΟ ΜΠΟΥΚΛΑ...Κ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΔΗ,ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΣΙΤΣΙΡΙΑΣΕΙ ΟΧΙ ΝΑ GaGaniasei....!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγώ γιατί ακόμα κυκλοφορώ με το κοντομάνικο? I fucking love this weather. Το μόνο κακό με αυτόν είναι ότι νοιώθω κάπως περισσότερο την ανάγκη να ζευγαρώσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν υπάρχει χειρότερο από τη βροχή!!
    θα συμφωνήσω μαζί σου...κρύο ας κάνει όσο θέλει...αλλά όχι βροχή!

    πάλι καλά που με το μαλλί δεν υπάρχει πρόβλημα λόγω έλλειψης!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ bittersweet, κοιτα εσυ το παραπηρες σοβαρα χαχαχα τουριστικο γραφειο BG hahahahah .. Το χιονι το λατρευω σε οποια μορφη κι αν ειναι μην γκρινιαζουμε και με ολα πια ... αλλα εριξες τρομερη ιδεα στον απο πανω .. Ακου God ? Βροχη μονο το βραδυ..Think about it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ μικρο ναυτιλο, πηγες και συ να βγαλεις το ψευτικο προσωπειο σου και να με χλευασεις για πρωτη σου φορα .. Συγκρατηθηκες ομως και το εκτιμω :p Ειμαστε πιο ψυχρα εδω στην μεγαλη φτωχομανα, βλεπω τι γινεται κει κατω και τρελαινομαι με τις λιακαδες. Τωρα βεβαια εχεις και τα δικια σου.Αμα μιλαμε εμεις τι να πεις και συ .. Αγωνιστικους λοιπον χαιρετισμους σε σενα και το βροχερο νησι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ zero point, ετσι ειναι αλλα μια μικρη πιρουετοβουτιτσα ενος περαστικου δινει αμεσως μια αλλη νοτα στην μουντιλα χαχαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ cou coula, εισαι τρεληηηη ? την διαφημιση που ελεγε το κοριτσακι ''καθε πρωι μαζι με μενα ξυπναει και η ζουγκλα'' την θυμασαι ? ε κατι τετοιο :p
    Παιδια λιγο την προσοχη σας παρακαλω...Θα ηθελα να ξεκινησουμε εναν μαραθωνιο αγαπης και να αγορασουμε καινουρια παπουτσια στην κουλα μας χαχαχαχαχαχαχαχχααχ :p Ειναι απαισιο πραγματικα και εμνα τα ποδια μου ειναι μονιμως παγωμενα τετοιους μηνες
    Καλησπερα κουλακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ kate, my sister ladies and gentlemen hahahahah το τελευταιο σου σχολιο αποδεικνυει οτι παρα τις εντονες διαφωνιες μας για το αν υφισταται η αιματολογικη μας συγγενεια, ειναι αληθινη !! Πιστολακι και Βασιλης πανε μαζι και το ξερεις ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ mahler, σιγα εσυ σκληροτραχηλε .... αλλα βεβαια, φορας το κοντομανικο, να τσιτωνει η ρωγα με το κωλοκρυο και να πεφτουν τα γκομενακια..Στημμενο ειναι το παιχνιδι σου μαααααχλεεεεερ χαχαχαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ jeune premier, μα δεν νοειται εμφανιση ξεune premier με βρεγμενα ρουχα και γλειμενο μαλλι ... ακομα κι αν απουσιαζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. καλα τι σταχτη παει να μας ριξει στα ματια ο mahler? ακους εκει...θελει να ζευγαρωσει! σε ποιον τα πουλας mahler?

    Βασιλη κι εγω πιστευω πως φοραει κοντομανικο για να εχει τη ρωγα καγκελο!! υτο ειναι το μυστικο του...:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μα καλά βρίσκετε ερωτικές τις σηκωμένες ρώγες???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. οτι ειναι στητο ειναι ερωτικο!! :))))
    προτιμας τη γυναικομαστια στους αντρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Bittersweet_guy
    μα τώρα τι σχέση έχει η ρώγα με την γυναικομαστία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. εχω την εντυπωση πως η γυναικομαστια δεν ειναι στητη και δεν εχει σηκωμενη ρωγα...αλλα ισως να εχει τωρα που το σκεφτομαι!
    επισης σκεφτομαι πως ειμαστε εκτος θεματος! χεχε
    ο δε Βασιλης απεχει απο τη συζητηση ισως και συνειδητα...θελει να μας δωσει ενα μηνυμα.αν συνεχισουμε να του γαμαμε το θεμα τοτε θα μας μπαναρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ bittersweet & mahler, hahahahahahahahha ο δε βασιλης τρεχει σαν παλαβο ολη μερα και μετα βιας κατουραει, τωρα τα ειδα !! εχω να πω οτι ο μαχλερ μας κοροιδευει κανονικα ... τι το κακο εχει η τσιτωμενη ρωγα δηλαδη ? απο ποτε δεν θεωρειται yummy ? το πλαδαρο ειναι καλυτερο δλδ ? ασε που οποιο περιοδικο κι αν ανοιξεις , οποια φωτογραφιση κι αν δεις ειτε γυναικες ειτε αντρες βλεπουμε, η ρωγα ειναι καγγελο !! μην με τρελαινεις παλικαρε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αφενός άλλο η στητή ρώγα άλλο το στητό βυζί. Αφετέρου πειράζει που δεν δίνω καμία σημασία στις θηλές (γιατί είμαι και λόγιος ο πούστης) παρά μόνον αφού αρχίσω να τις περιποιούμαι με την γλωσσίτσα μου???

    @Bittersweet_guy
    αν η καφρίλα ήταν λόγος να φάω μπάν από κάπου θα είχα φάει από όλο το Ίντερνετ χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ρε Βασιλη που τρεχεις ολη τη μερα πια? πες μας μπας και σε πετυχουμε καμια φορα....εχω παρει σβαρνα ολα τα πιθανα μπαρακια με καυλωμενη ρωγα και σε ψαχνω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κοοοοοοοοοσμεεεεεεεεεεε κοοοοσμε τι λογια ειναι αυτα ? χαχαχαχαχαχαχ εχει μετατραπει σε πορνο το ερμο το ποστ. Και ειχε ΤΟΣΟ αγνη και αθωα προθεση !! Λειπει και η Αυτη να σας επαναφερει στην ταξη. Σας παρακαλω κοσμιες εκφρασεις απο δω και περα αφου ξερετε ποσο σεμνο παιδι ειμαι χαχαχαχαχαχαχα ... Οσο για την απορια σου πικρογλυκιε σαλονικιε , που να τρεχω το χτυπημενο απο τη μοιρα ? σχολη σχολη σχολη μπας και το παρουμε το σκατοχαρτο επιτελους πριν ξεραθει και η τελευταια σταλα αιματος..
    Τι μελοοοοοο χαχαχααχαχαχχα jesus

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ζητω ταπεινα συγγνωμη για τη συμπεριφορα μου και θα πrοβω αμεσως σε μετανοιες! αν και πρπει να πω πως με παρεσυρε ο mahler!

    Νομιζω πως απλα πρεπει να κανεις νεα αναρτηση για να ξεχαστει η εδω παρεκτροπη.

    θελω να σε ρωτησω τι σπουδαζεις αλλα θα ειναι σαν να κανουμε φανερο chat και μαλλον δεν πρεπει... σε κοβω ομως για πρακτικο μυαλο! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Bittersweet_guy
    μετάνοιες ακούω, σκύψιμο στα 4 φαντάζομαι. Άντε μας γκαβλώσατε πάλι βραδιάτικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κοιτα να δεις που θα με κανετε να βαλω προειδοποιηση για ανω των 18 χαχαχαχαχαχαχααχααα.
    Πικρογλυκε μεγαλη κουβεντα ανοιγεις ( αγχωνομαι οταν μιλαω για σχολες αστα αστα ). Οποτε θα απαντησω με δυο λεξεις : Λογιστικη Μπλιαχ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. τι να σου πω μαχλερόβιε ... αντε να περάσει ο καιρος να παρω το γαμοχαρτο να τους φτύσω και να φύγω...ειμαι καλλιτεχνική φύση εγω παιδι μου δε μπορω με τις αποδείξεις και τα φπα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κι εμένα δεν μου κάνεις για λογιστής πάντως :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αυτο το κοπλιμαν θα το θυμαμαι .Να το ξερεις χαχαχαχαχαχαχ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...