7.12.12

Stop ruining Christmas ..

Στα τρια χρόνια είναι θεσμός. Η ανάρτηση κόλαφος-καταγγελία. Τα Χριστούγεννα είναι η ομορφότερη περίοδος της χρονιάς. Φωτα, δέντρα, στολίδια, γιορτινές μυρωδιές !! Είναι κρίμα να τα βλέπεις να καταστρέφονται με διάφορες διακοσμητικές πινελιές. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εποχή για λιτότητα και μινιμαλισμό. Είναι η μόνη περίπτωση, ίσως, που χαίρομαι την ''βαβούρα'' . The more the merrier !! Δεν πρέπει όμως να χάνεται το christmas spirit, να μην αποπροσανατολίζεσαι. Γι' αυτό η επετειακή έκδοση έχει να κάνει με 5 κατηγορίες που πρέπει να αποφύγεις τα φετινά και κάθε Χριστούγεννα της ζωής σου. Στολίδια που ελπίζω κανείς δεν σκέφτηκε να κρεμάσει στο δέντρο του νηφάλιος...


Animal Print Christmas

Celebrity Christmas

Naughty Christmas

Spooky Christmas

Hip Christmas

4 σχόλια:

  1. Γελάω !! Το χειρότερό μου είναι νομίζω το animal print, όχι μόνο τα Χριστούγεννα, γενικότερα. Αλλά να έχεις μπάλες λεοπάρδαλη, όντως μάλλον πρέπει να είσαι λίγο ακουσμένος :)
    Φιλιά you Christmas freak **

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μου φέρεις ένα hip x-mas στολίδι, υπόσχομαι ένοχα ότι ΘΑ το βάλω! Μαστίγωσε ελεύθερα... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν και δεν θα έβαζα κανένα από αυτά τα στολίδια στο δέντρο μου, παραδέχομαι και εξομολογούμε ότι έχω κρεμάσει περισσότερες από 20 κορώνες (όχι Σουηδίας αλλά της Ελίζαντεθ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. spooky spooky ήρθε το 2013, δύο δεκατρία = 26;;;;
    πέρασε η πρωτοχρονιά. γιόρταζε κανείς;
    α πα πα περνάει ο καιρός και ορίστε με τα φαγιά και τα πιοτά ξεχνιόμαστε.
    άντε να έρθουν τα ώτα να φύγουν τα καλικαντζαράκια -ίσως, ίσως και όχι. χι χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...