22.9.12

modern art or what ?!

street style meets art !! Οι alexis persani (art director) και leo caillard (φωτογράφος) συνεργάστηκαν για την δημιουργία του project ''Street Stone'', όπου αποτελείται απο μια σειρά διάσημων αγαλμάτων με μια εναλλακτική πινελιά. Φανταστείτε την Αφροδίτη της Μήλου, για παράδειγμα, με μια εντυπωσιακή Alberta Ferretti δημιουργία ή τον Ερμή του Πραξιτέλη με ένα αυστηρό Boss κοστούμι. Κάπως έτσι είχαν σκεφτεί να μεταμορφώσουν τα γλυπτά, όχι τόσο στην couture αλλά στην urban εκδοχή τους. Θέλοντας με έναν χιουμοριστικό τρόπο να δείξουν την αντίθεση μεταξύ του κλασσικού και του μοντέρνου και την επίδραση που έχει στην ραγδαία εξελισσόμενη κοινωνία, με την βοήθεια του photoshop τοποθέτησαν hot trends σε μερικά κλασσικά αριστουργήματα. 2 επιλογές έχεις: love it or hate it..




6 σχόλια:

  1. δεν είμαι σίγουρη αν μ' αρέσει. Από την άλλη, όμως, σκέφτομαι: Οι αρχαίοι Έλληνες έβαφαν τ' αγάλματα σε κραυγαλέα χρώματα, έτσι δεν είναι? Το οποίο σήμερα φαντάζει κραυγαλέο. Θέλω να πω ότι είναι τελείως υποκειμενικό και σίγουρα είναι μια προσπάθεια να το δούμε με άλλο μάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μ αρεσει το πως το πηγες το πραγμα. Και γω δεν εχω σχηματισει ακομη αποψη θελω να σου πω γι αυτο ηθελα να δω πως θα το παρουν ο ιαλλοι πρωτα μπας και με βοηθησετε.

      Διαγραφή
  2. I love it, αλλά, έστω σαν "ξενικός" θα προτιμούσα να τα διαβάσω στα... ελληνικά!
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...