12.5.12

kiss them goodbye

It's the end of an era !! Και δεν μιλώ για τα πολιτικά, παρόλο που ταιριάζει γάντι. Μιλώ για μια εποχή, αυτη της τελευταίας δεκαετίας, οπού τηλεοπτικές σειρές (Lost, House MD, Entourage, Grey's anatomy) έγραψαν ιστορία και ίσως άλλαξαν το τοπίο και σίγουρα τις προσδοκίες όλων μας. Μία μία, ολοκληρώνουν τις πορείες τους και αυτη τη Κυριακή οι  Desperate Housewives, μετά απο 8 χρόνια μας αποχαιρετούν με το 2ωρο series finale. Μια σειρά που έκανε παρελθόν την παραδοσιακά ποδοσφαιρική κυριακάτικη βραδιά, λατρεύτηκε όσο λίγες και κέρδισε κοινό και κριτικούς. Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και δεκάδες βραβεία Emmy, Golden Globe, SAG για τους πρωταγωνιστές και την ίδια τη σειρά, μεταφορές σε αντίστοιχες σειρές της Λατινικής Αμερικής, video games, βιβλία, εξώφυλλα, σκάνδαλα και εκτοξευμένες καριέρες. Όσο γρήγοροι ήταν οι ρυθμοί εκτός τηλεοπτικών σκηνικών άλλο τόσο ήταν και εντός. Φόνοι, τυφώνες, θάνατοι, εγκυμοσύνες, πτωχεύσεις, ασθένειες, καυγάδες, διαζύγια, γάμοι, δικαστήρια. Αύριο, όμως, όλα αυτά θα περάσουνε στην ιστορία και με το happy end που μας ετοίμασε ο Marc Cherry (και όχι με τον μακάβριο ξεριζωμό που είχε στο μυαλό του) θα αποχαιρετήσουμε την πιο όμορφη τηλεοπτική γειτονιά, την Wisteria Lane και τους κατοίκους της που μας κράτησαν υπέροχη συντροφιά ... So long, Ladies !!









8 σχόλια:

  1. ναι ρε γαμωτι τις βλεπω και εγω ειμαι στο 18 ακομη αλλα λατρευω Γκαμπυ!
    ετσι ειναι λες να ριξουμε κλαμα οπως στο six feet under

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κλαμα δεν ξερω γιατι ηταν η ωρα της να τελειωσει, ειχε κανει τρελη κοιλια, αλλα θα μας λειψουν :)))

      Διαγραφή
  2. εγώ πειράζει που δεν την εκτίμησα αυτήν την σειρά? καθόλου όμως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φυσικα και δεν πειραζει, απλα μην πατησεις το ποδι ξανα εδω :PPP
      να της ξαναδωσεις μια ευκαιρια. ειναι αρκετα εξυπνοι οι πρωτοι κυκλοι

      Διαγραφή
  3. Νομίζω ότι το τέλος της, δηλαδη σκηνή που αποχωρεί η Χάτσερ και βλέπει τους αποθανόντες να τη χαιρετούν ήταν το πιο έξυπνο δεκάλεπτο των τελευταίων 3 κύκλων.

    Πάντως όντως θα μου λείψει είχε γίνει λίγο συνήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμενα παλι δεν μ αρεσε καθολου :/ σαν μνημοσυνο ητανε. Ειχε κανει τρελη κοιλια δεν το συζητω αλλα οπως τα λες, ειχε γινει συνηθεια :(

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...