30.1.12

1/2way there


5 ώρες και 53 ολόκληρα λεπτά. Τόσο κράτησε ο επικός τελικός του Australian open. Δηλαδή έχω που έχω την εξεταστική, είχα και τον Nadal να με πηγαίνει απ'τη λύπη στη χαρά, απ'το γέλιο στο κλάμα, απ'τον εκνευρισμό στην ηρεμία κι απ'την απελπισία στην αισιοδοξία !! Και μετά σου λέει αθλητισμός. Εδώ κοντεύεις να πάθεις 3,5 εγκεφαλικά, να χεις καπνίσει τον μισό καπνό, να έχεις κλείσει πρωτοτράπεζο στην κόλαση απ'τις κατάρες που χεις ρίξει στον Djokovic (μηηηνες τώρα) και να σαι στο παρα πέντε να σπάσεις την οθόνη συν του οτι ενοχλείς και την γειτόνισσα. Αλλά αυτή είναι και η μαγεία που προσφέρει απλόχερα ο βασιλεύς, ο Rafael Nadal. Και σήμερα, μπορεί να έχασε, αλλά μετά απο καιρό έδειξε οτι βρίσκει τον παλιό ανεπανάληπτο ευατό του. 

♚ He's back, world...get ready 

"He’s a delicate player, Rafa. When he’s confident, he’s the king of the world, but he vacillates," Jim Courier

5 σχόλια:

  1. η αληθεια ειναι πως εκστασιαζομαι μ αυτο το θεμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλη ξερεις τι λεει ο λαος? η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη της!!!
    για αυτο δοκιμασε νε μην στελνεις καταρες στον Νολε διοτι αν συνεχισεις θα παρεις και το Rolland Garros! :P

    καταλαβαινω το παθος σου απολυτα αν και δεν συμφωνω στη συγκεκριμνη επιλογη διοτι εγω στο μυαλο μου σαν προτυπο τενιστα (τεχνικα και σωματικα κυριως) δεν εχω καποιον σαν τον Ραφα. :)
    το σιγουρο ειναι πως θα εχουμε μια πολυ πολυ ενδιαφερουσα τενιστικη χρονια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "αν ο Φέντερερ είναι ο τενίστας που έχει λατρευτεί περισσότερο από τον καθένα, τότε ο Ναδάλ είναι αυτός που έχει αγαπηθεί περισσότερο από οποιονδήποτε."

    "Σε τέτοιους αγώνες είναι εύκολο να λατρέψεις το νικητή, αλλά τελικά είναι ευκολότερο να αγαπήσεις την ήττα όταν έχεις τέτοιον ηττημένο. "

    http://tennis24.gr/content/view/9965/88/lang,el/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @bittersweet, νομιζεις οτι θα εξιλεωθεις με το δευτερο σχολιο ? χαχαχαχαχαχα το Γαλλικο δεν θα το παρει σιγουρα. Αυτο γραφει Ναδαλ με χρυσα γραμματα χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...