21.12.10

Wrrrrrroooong button Benjamin ...

Mάτσο guy δεν με λες. Κόναν επίσης. Αλλά σίγουρα δεν με λες και πειθήνιο. Ούτε κανα χάφτα. Η μούρλα στο μάτι είναι εμφανής με το πρώτο. Δεν είναι να μπλέξεις !! Τις παραξενιές μου τις έχω και τις λόξες μου. Ποιός δεν έχει όμως ? Και στο κάτω κάτω τσι γραφής βρ'αδερφέ, this is me. Δεν άλλαξα απλά εσύ δεν με ξέρεις. Κι αν δεν με ξέρεις, μην μιλάς να χαρείς. Δηλαδή φαίνομαι για άνθρωπος που θα πας να του το παίξεις ξυπναδούμπας? Ε ας καγχάσω !! Και αυτό που πολλοί θεωρούν οτι χρειάζεσαι την συμβουλή τους παρόλο που δεν ξέρουν καν το επίθετο σου, δεν το καταλαβαίνω. Δεν σ'ενόχλησα, δεν σε ρώτησα,καλό δρόμο. Όπως λέει και ο λαός '' μην πετάγεσαι σαν %&$$#% '' ! Αυτό ακριβώς. Αυτό μου θυμίζει βασικά και μαι ''συμφοιτήτριά'' μου, γύρω στα 50 που συνεχώς επεμβαίνει σε όλα. Στην διδασκαλία, σε συζητήσεις στα πάντα. Οπου δεν την αφορά, χώνεται !! Κι άντε χώνεσαι, να το καταπιώ, γιατί έρχεσαι όμως και το παίζεις Britannica ? Είσαι 30 χρόνια μεγαλύτερή . Σου δίνει έστω και την παραμικρή ευχαρίστηση να διορθώνεις κάποιον άπειρο ? Όλη η σχολή την μισεί, περιττό να το αναφέρω.. Γιατί λοιπόν ο κόσμος χώνει την μύτη του εκεί που δεν τον σπέρνουν ? Και προς θεού δεν είμαι άγγελος. Και γω θα την χώσω που και που αλλα ή θα το κάνω με τρόπο ή θα το κάνω σε φανταστικό επίπεδο. Εν ολίγοις το χώσιμο θα γίνει στο μυαλό μου και όχι στην πραγματικότητα γιατί δεν είναι δουλειά μου. Και επειδή δεν μ'άρεσε ο επιθετικός μου ευατός χριστουγεννιάτικο, ας βάλω κι ένα τραγουδάκι, έτσι για να το γλεντήσομεν λιγάκι ...




18 σχόλια:

  1. Έλα, έλα, γιορτές έρχονται..ηρέμησεεε!! Χαχαχα!
    Ωραίο το ΄κανες το μπλογκόσπιτο, με τις νιφάδες του, τις ευχές του, όλα!
    Να περάσεις ωραίες γιορτές, χωρίς κατσουφιάσματα και νεύρα!
    :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ααα ωραιου μπλογκ καλα χριστουγεννα με αγαπη ε ( το πιασες το υπονοουμενο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ορισμένοι άνθρωποι θέλουν να περιφέρουν την επίδειξη γνώσεων και εμπειρίας και νομίζουν ότι έτσι θα γίνουν οι σωτήρες του κόσμου τούτου!
    αχ, σε νιώθω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kalέ κο΄υλαρε και μην δίνεις πολύ σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 50αρα σε πανεπιστήμιο είναι σαν κακό σπυρί στον κωλο(όταν μιλάμε για φοιτήτρια)
    Είναι συνήθως κάτι looserious θείες που μετά την κλιμακτήριο και το τέλος των υποχρεώσεων τους πάνε να σπουδάσουν ένα αντικείμενο που συνήθως δεν τους ενδιαφέρει.Πολλές φορές το κάνουν για να δώσουν παράδειγμα στα παιδιά τους,αν και δεν καταλαβαίνουν οτι υπάρχει και η αντίστροφη ψυχολογία.

    Και άντε το παραπάνω οκ δικό τους θέμα,αλλά το παίζουν και τζόβενες βγαίνοντας για καφέ με πρωτοετείς,και μονοπωλώντας τις συζητήσεις με το πόσο έχουν πιάσει τη ζωή απο τα κέρατα,και την σπουδαιότητα του να σπουδάζεις.
    Ουφ σιχάθηκα.

    Αν πάλι δεν μιλάμε για τέτοια τύπισσα και έγραφα τόση ώρα τζάμπα,τότε την καλημέρα μου απλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ πάντως όταν θέλω να πω τη γνώμη μου τη λέω...σιγά μη περιμένω να μου δώσουν και το λόγο...χαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ηρέμησε και μη δίνεις σημασία, περίεργοι που θέλουν να χώνονται παντού υπάρχουν δυστυχώς πολλοί...Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε σένα και τους δικούς σου!! Χρόνια πολλά! Να περάσεις υπέροχα τις γιορτινές μέρες! Φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @new girl, hahahah thaaaaaaaaaaaanks :) ελα μωρεεεε στιγμιαια ειναι εμενα τα νευρα μου, μην ανησυχεις. τετοιες μερες δεν τις περναω γρουσουζικα. καλες γιορτες κοριτσοπον :) xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ασωτο, αχ σας μιρσω πουλυ τζιερι'μ :):):) :ppp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @tovenito, ετσι ειναι βρε τοβ, ετσι. δηλαδη, δες εμενα. ενας τοσο χαρισματικος ανθρωπος και ομως ειμαι τοσο σεμνος. δεν παραδειγματιζονται μερικοι ανθρωποι με τιπο :pppppp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @mahler, καλεεεε κουλαρισμενο ειμαι, ηταν στιγμιαιο οπως ειπα αλλα ασε με να κραξω και λιγο οταν νιωθω. με νιωθεις εσυ σ αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @stewie, νταξει εννοειται επεσες μεσα στο πρωτο σκελος. οπως εχω ξαναπει εμεις πληρωνουμε την κλιμακτηριο πολλων δυστυχως. για ονομα. χαιρετω αγαπητε και καλοσωριζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @zero, hahahahahahahahahaha σε παω ( επειδη εισαι εσυ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @μικρο ναυτιλο, πολυ λακωνικος μου χεις γινει τελευταια. ανησυχω τα μαλλα !!! καλες γιορτες λ εις το τετραγωνο (λατρευτο λονδρεζακι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @leviathan, σιγα μην κατσω να σκασω, βρε δεν με ξες καλα. καλες γιορτες monsieur levi να τα περασεις ομορφα με τους δικους σου και το μωρο σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μωράκι μου, εγώ δεν κράζω ξεκατινιάζω χαχαχαχα.Καλά Χριστούγεννα τρελό αγόρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...