18.12.10

All i want for christmas is .. this !!


Μερικές φορές η μαγεία κρύβεται σε απλά πράγματα !! Και τα χριστούγεννα το τραβάει το χουχουλιάρικο όπως και να το κάνεις. Με το που βλέπω που λες αυτό εδώ το σπιτάκι ...... έλιωσα. Κεραυνοβολήθηκα. Λες και βγήκε απο παραμύθι. Μην σου πώ πως κάλλιστα θα μπορούσε να μένει εκέι συμμαθητής του Harry Potter. Μετά τον ενθουσιασμό των εικόνων όμως έρχεται να σε συναρπάσει και η ιστορία αυτης της οικογένειας που πήρε απόφαση να χτίσει αυτό το σπίτι. Μιας οικογένειας με μικρό εισόδημα που θέλαν ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Ώς φανατικοί οικολόγοι που βαρέθηκαν την ''βρωμιά'' της πόλης και λόγω χαμηλού εισοδήματος ήταν δύσκολο να μπούν σε διαδικασίες δανεισμού, με την συμπαραστάση και την βοήθεια συγγενών και φίλων χτίσαν αυτό το αριστουργηματάκι !! Με όλα τα απλά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Εν ολίγοις σε σχεδόν 4 μήνες και ξοδεύοντας μόνο £3000, φέραν εις πέρας το αρχικό τους πλάνο για έναν υγιή και εναλλακτικό τρόπο ζωής. Το πιο απίστευτο ? Στην σελίδα που δημιούργησαν σου δείχνουν αναλυτικότατα πως να κάνεις και συ το ίδιο καθώς και άλλα παραδείγματα ανάλογων προσπαθειών. Look how cute ..















8 σχόλια:

  1. κουκλίστικο δείχνει. Κι ένας εδώ στη Λάρισα είχε κάνει ένα τέτοιο με λιγότερο παραμυθένια διάθεση στην διακόσμηση αλλά με την ίδια οικολογική φιλοσοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τρελαθώ! Θα τρελαθωωωωωω!!!! το θέλω! Ειναι για μενα αυτοοοο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά είναι απίστευτο!! Είναι ίδιο με το σπίτι του Bilbo στο lord of the Rings!! Νομίζω ερωτεύτηκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @mahler, ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ? τυρογαλακι(με το συμπαθειο παντα) εισαι γιαβρι μου ? αντε ντε να μαθουμε και τιποτα για το μυστηριωδες προσωπο σας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @merlin,hahahah i knoooooooooooowwwwwwwwww παρτο και κανε παρτυ please

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @amelie, κοιτα να δεις που δεν εχω ιδεα απο αρχοντες και χαρυ ποτερς. αλλα μου κανει για αρχοντα ναι, σε πιστευω. Χαιρομαι που σου αρεσε :D <3 it

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εδώ στην Λάρισα, εννοώ εδώ στην Ελλάδα στην Λάρισα. Όπως βλέπεις στο προφίλ μου τόπος διαμονής είναι οι Βερσαλίες :))

    Υ.Γ: Καλά βρε τρελέ, Αθηναίος είμαι δεν το είχες πάρει χαμπάρι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αααααααααααααααααααααααα τωρα μαλιστα .. χαχαααχχαχα Βερσαλιες σωστα χριστε μου πως το ξεχασα χαχαχα ..

    Υ.Γ. ναι βρε το ξερω απλα με μπερδεψε ολιγοντις :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...