29.8.10

Just a preγκρίνια ...

Σήμερα σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ... Θα γίνει της μουρλής πάλι !! Θα με συγχύσουν, δεν τίθεται θέμα. Για να σε βάλω όμως στο κλίμα θα κάνω μια περενθεσούλα. Θυμαααάσαι το πόστ που δημοσίευσα για την νίκη του Rafael Nadal ? Δεν έχει σημασία, θυμάσαι όμως πώς το ξεκίνησα ? ''Αγαπητέ bpointofviewερά, το ξέρω οτι αυτο που επρόκειτο να διαβασεις (?) δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε καν ασχολείσαι !!! Χέστηκες βρ'αδερφέ να στο πω έτσι ....'' . Κάτι τέτοιο θα συμβεί και εδώ σε προειδοποιώ. Μπορείς να φύγεις άμα θές να διαβάσεις κάτι άλλο ( για να δείς τι ψυχή είμαι ). ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν έιναι η μεγάλη βραδυά των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ και όπως καταλαβαίνεις βρίσκομαι σε μια ένταση. Διότι ξέρω απο τώρα τι θα δούμε καθώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις ίδιες υποψηφιότητες και τους ίδιους νικητές. Ενταξει φέτος θα γίνουν μερικές αλλαγές THANK GOD αλλά οι καθιερωμένες αδικίες δεν θα λείψουν. Με λίγα λόγια, για άλλη μια χρονιά ο Neil Patrick Harris θα φάει ''φάπα'' απο την ακαδημία που δεν λέει να ξεκολλήσει το μυαλό της και να του δώσει το βραβείο που τόσο αξίζει !! Για άλλη μια χρονιά το Big Bang Theory θα περάσει απαρατήρητο. Για άλλη μια φορά θα δούμε τον Alec Baldwin να παίρνει το βραβείο για το 30 rock, που οk γελάσαμε με αυτη τη σειρά αλλά νυσάφι. Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα δούμε να παίρνει το βραβείο καλύτερης κωμικής ηθοποιού μια πρωταγωνίστρια η οποία δεν μας έκανε να γελάσουμε και τόσο πια. Υπάρχουν και καλύτερες ( το snub της Courtney Cox μου χει κατσει στον λαιμό όμως ). Για ακόμη μια φορά θα δούμε τον θρίαμβο του Mad Men που εντάξει το αξίζει αλλά όπως είπα παραπάνω, νυσάφι !! Για άλλη μια φορά έχουμε έναν αδιάφορο παρουσιαστή ( που το σκέφτηκαν ήθελα να ξερα ). Γενικά θα υπάρχει μια σύγχυση στον αέρα, όμως αυτόν τον πανικό θα χεις την χαρά να απολαύσεις αύριο που θα έχουμε απολαύσει (?) την βραδυά ή και μεθαύριο ανάλογα με το αν δεν θα χω σπάσει τον υπολογιστή. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στις αγαπημένες σειρές και πρωταγωνιστές και see you later blogator .... Aααα και ελπίζω να δούμε και λίγο κουλό κόκκινο χαλί να έχει και ενδιαφέρον το pre-show !!

10 σχόλια:

  1. Δεν είμαι φαν του είδους. Αλλά όλα για το σώου δεν γίνονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οπως τα λες κουπ ντε κουπ μου !!! συμφεροντα παιδι μου αλλα η λοξα λοξα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το Μαντ Μεν το ακούω να το συζητάνε πολύ τελευταία. να πώ πως με ενδιέφεραν πάντως τέτοιες τελετές θα ήταν ψέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ααα...εγώ μετά μπαίνω στο style.com, για να δω το red carpet της υπόθεσης, ποιά φόραγε τι, ποιά ήταν κακόγουστη, τέτοια πράγματα. Έχουν βραβεύσει και αστεράκια πάντως, έτσι? Sopranos για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. λοιπόν bpointwriterά, όντως σφυρίζω ανέμελα στο συγκεκριμένο ποστ!η μόνη έμυ που εμπιστεύομαι είναι η μετεορολογική υπηρεσία (και αυτή όχι πάντα)!
    κατά τα άλλα υγιαίνετε!τα κόκκινα χαλιά θα τα περπατήσουμε εμείς βρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ mahler, το mad men ειναι σταθερη αξια ναι ... να η ωρα να αρχισεις να ενδιαφερεσαι αγαπητε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ πινκφισαινα, οοοοοοοχι οοοοοοοοοοχι ναι το σωστο να λεγεται ... εχουν βραβευτει πολλοι και αξιολογοι ηθοποιοι και σειρες... Σε λιγες ωρες θα επιστρεψω να κραξω γιατι μ εκαναν εξαλλο εχθες ... Δεν υπηρχε το χθεσινο φιασκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ τοβενιτο, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα προσωπικα μεταξυ εμμυ και εμυ θα προτιμησω την πρωτη ασυζητητι.. Η δευτερη κι αν εχει παθει κουλιαση. Οτι του φανει του λολοστεφανη λεει ... Ειδικα για σημερα που μας εβγαζε κατακλεισμους εδς πανω και ειναι χαρα Θεου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. olos periergos oute kai ego eimai poli fan...pados ena vraveio to lost to i8ele...kali evdomada!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αντε οι αλλοι , αλλα κ εσυ ? μου σπαραζεις την καρδια !! Δεν ξερω αν το αξιζε ενα βραβειο το Lost γιατι ηταν σε πολυ δυσκολες κατηγοριες αλλα ημουν σιγουρος οτι θα διναν κατι ετσι τιμης ενεκεν .. Ε τα παμε ολα δω , δεν θα κανω extra post !! Καλη εβδομαδα φιλτατε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...