12.8.10

Η τελευταία διακοπή ..

Τώρα απίστευτο πιστευτό, δεν ξέρω, αληθινό πάντως είναι...Οδεύουμε προς την τελικήν ευθείαν !! Την κυριακή έχουμε 15 Αυγούστου, την οποία ημέρα εκτός απο τις Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτηδες κουλουπου, λίγο πολύ γιορτάζουμε όλοι μας. Ο δεκαπενταύγουστος σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού...Αρχίζουν σιγά σιγά οι διαφημίσεις με τα σχολικά είδη , τσάντες, κασετίνες, μολύβια, μπογιές, που όταν πήγαινα σχολείο δεν μπορώ να περιγράψω τι φρίκη ''έτρωγα'' όταν τις έβλεπα !! Σαν σκηνή απο ταινία τρόμου ένα πράγμα. Με άγχωναν !!!! Μόλις τέλειωσα το σχολείο ήμουν πανευτυχής που δεν θα το ξαναζούσα όλο αυτο. Δεν είχα όμως σκεφτεί οτι υπάρχουν και άλλες διαφημίσεις που κάνουν το ίδιο ----> αυτές με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που αρχίζουν και μιλάνε για το μέλλον και την επαγγελματική αποκατάσταση και και και και, με συνέπεια ολες αυτές οι μπούρδες να με αγχώνουν για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου ενώ ήμουν με το ένα πόδι στη θάλασσα ακόμα. Πώς ξέφυγα έτσι απο το θέμα ? Εν ολίγοις αγαπητά μου παιδιά ο περισσότερος κόσμος θα προσπαθήσει να ξεφύγει απο τις πόλεις του για να γιορτάσει με τους δικούς του ανθρώπους την μεγάλη αυτή γιορτή πριν επιστρέψει στην ''κρύα'' πραγματικότητα...Αυτό λοιπόν θα κάνω κι εγώ, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα προσπαθήσω να απολαύσω την τελευταία αυτή διακοπή όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα την ρουφήξω μέχρι αηδίας !! Θα λιώσω στην παραλία, θα λιώσω στον χορό, θα λιώσω στο γέλιο και θα ξεροψηθώ στον ήλιο για να γυρίσω ΙΟΝ αμυγδάλου διότι ποιος ξέρει πόσα μπάνια ακόμα θα κάνω !! Πρέπει αν μαζευτεί απόθεμα μελανίνης για το φθινόπωρο, σε παρακαλώ ... Θα κλείσω λοιπόν χρονιαπολλάζοντας όσους γιορτάζουν την κυριακή κοντή γιορτή, να χουμε ένα όμορφο τριήμερο οοοοοοοόλοι και βάζω κ ένα τραγουδάκι που το ακούω, πρωί-μεσημέρι-βράδυ και τούμπαλη ... Μεθυστικό !!!

10 σχόλια:

  1. Όπως φαίνεται τα πληκτρολόγια έμειναν ορφανά και οι κάτοχοί τους λιάζονται το πρωί σεληνιάζονται το βράδυ κι αφήνουν τη σιωπή τους να μας χαιρετά. Καλέ μου φίλε καλά να περάσεις, όπως το είπες, είναι η αρχή του τέλους...στις 16 πια όλα μετρούν αντίστροφα! Καλές διακοπές λοιπόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απλά να περάσεις τέλεια τρελό αγόρι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι διαφημίσεις των ΙΕΚ ακόμα με ανατριχιάζουν! Δόξα τω Θεώ δεν χρειάστηκε να αποτανθώ σε αυτά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όπως τα λες ακριβως αγαπητε Μαριε ... Αντε να φθινοπωριασει να παρει ξανα φωτια η μπλογκοσφαιρα .. Εχει χαθει η σπιρταδα της πια ... Σ ευχαριστω πολυ, ηταν υπεροχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ mahler, να στε καλα για τις ευχες σας ατιθαση οντοτητα...τα περασα τελεια οπως μου ευχηθηκες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ και λοιπον; e allora ? αν ελιωσα λεεεεεεει .. λεπια εβγαλα σου μιλαω. ολημερις και ολοβραδις ( τζαρτζανος ομως χαχαχαχαχα ) tanti baci καλοφαγου μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ zero point, ανατριχιαστικες αγαπητο μηδενικο. Ουτε εγω επεσα στα δοντια τους αλλα παντα μου προξενουν ενα ταρακουλο. Γι αυτο φετος σαν εξυπνο παλικαρι που ειμαι , απενεργοποιησα την τηλεοραση μου και ησυχασα .. Αμεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλησπερααααααααααααααααααααααα Leviiiiii .. Να σαι καλα παντως φιλε μου που περνας ετσι στα κουτουρου και βλεπεις μπας και υπαρχει αυτο το μπλογκιδιο , διοτι εγω εχω εξαφανιστει ... Μουχλα εις το τετραγωνο εχει πιασει !!!! Καλο μεσημερακι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...