7.6.10

Délivrance ...

Αγαπητέ bpointofviewερά, το ξέρω οτι αυτο που επρόκειτο να διαβασεις (?) δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε καν ασχολείσαι !!! Χέστηκες βρ'αδερφέ να στο πω έτσι .... Για μένα όμως η χθεσινή μέρα ήταν κάτι παραπάνω απο θρίαμβος. Κάτι παραπάνω απο μια ατελείωτη φιέστα.Άρα οφείλεις να χαρείς με την χαρά μου. Γιατί, τι ήταν εχθές αγαπητε αναγνώστη ? Ναι ναι εκτός απο κυριακή, τι άλλο ήταν ? .................................................. ----> Ο μεγάλος τελικός του Roland Garros !!!!!!!!!!!!! Όπως καταλαβαίνεις εγώ βρισκόμουν σε έξαλλη κατάσταση. Διότι όχι απλά το γαλλικό open είναι το αγαπημένο μου αλλα μιλάμε για τελικό με πρωταγωνιστή τον έναν και μοναδικό RAFAEL NADAL !! Η χρονιά που μας πέρασε ήταν ιδιαιτέρως δύσκολη για τον Rafa. Βαρύς τραυματισμός (τενοντίτιδα) που τον ανάγκασε να απέχει απο μεγάλες διοργανώσεις ( κυρίως το περσινό Wimbledon, δράμα η κατάσταση , δεν μιλιόμουνα σου λέω ), οι γονείς του έπειτα απο πάρα πολλά χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν και ήταν κάτι σαν το τελειωτικό χτύπημα. Με λίγα λόγια, υγεία και ψυχολογία τον σακάτεψαν !!! Και όλα αυτά, στην καλύτερη στιγμή της καριέρας του. Νο1 στην βαθμολογία, αδιαμφησβήτιτος νέος βασιλιάς αφού εκθρόνισε τον Roger Federer, υγιέστατος, δυνατός και κυριολεκτικά ασταμάτητος. Εν ολίγοις, η επιστροφή του στις παλιές καλές εποχές σήμαινε πολλά. Πολλόι μάλιστα τον είχαν ήδη ξεγράψει, λέγοντας πως αυτος ο τραυματισμός θα είναι μοιραίος για την καριέρα του. Αλλά προφανώς όποιος καρμίρης τόλμησε να πει κάτι τόσο σοβαρό βιάστηκε πολύ. Ο Nadal απαλλάχτηκε απο τον τραυματισμό του και γύρισε καλύτερος απο ποτέ. Απο την αρχή είχε δείξει τι πρόκειται να μας παρουσιάσει !!! Τέννις εξωγήινης κλάσης. Και φτάνουμε στην κυριακή που λες, με δυνατό και ανερχόμενο αντίπαλο, τον σουηδό Robin Soderling, έχοντας αποκλέισει στα προημιτελικά τον Federer ( σ αυτο το σημείο λέμε μουαχαχα ). Καρδιοχτύπι τρελό : '' Παναγιά μου λες να χάσει? '', '' Είχε και δύσκολη χρονιά ο lord '', '' Ετσι και χάσει θα το χάσω '', '' Αποκλείεται, Nadal is back και θα πάρει κεφάλια ''. Και αυτό έκανε !!!!!!!!!!!!!!!! Σε 3 sets ξεπάστρεψε το σουηδάκι και ξαναζήσαμε στιγμές που μου έλειψαν τόσο που δεν μπορώ να περιγράψω. Ο Rafa για 5η φορά σηκώνει το γαλλικό τρόπαιο ( μετά απο μια παύση της περσινής χρονιάς ). Μετά τον τελευταίο πόντο πέταξε την ρακέτα όπως συνηθίζει και πανηγυρίζει ξαπλωμένος στην άμμο και μετα ........................ δάκρυα. Εδώ πέθανα !!!! Όταν βλέπω αθλητές να δακρύζουν γίνομαι αλοιφή. Και μόνο αν σκεφτείς τι πέρασε αυτος ο θρύλος, δεν μπορείς παρα να συγκινηθείς και συ μαζί του. Με αυτή τη νίκη του επιστρέφει ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ο βασιλιάς μου επανήλθε better than ever !!! Vamos Rafaaaaaaaaaa ....

7 σχόλια:

  1. Ε ναι λοιπόν, το ομολογώ! Δε μ' ενδιαφέρει καθόλου..
    Απλά μπήκα για να δω τι κάνεις! Αλήθεια, τι κάνεις;
    Με πέτυχες την ώρα που πάω για ύπνο αλλιώς θα έγραφα χαζά..

    Άντε θα τα πούμε αύριο..
    Καλό σου βραδάκι!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ μ' αρέσει το τένις! Τα χτυπήματα της μπάλας, η ένταση, ο ιδρώτας, όλα! Δεν έχω δει ποτέ από κοντά αγώνα, μόνο από την TV, εσύ έχεις δει? Ωραίο σπορ, καλημέρες :) P.S:Ήθελα να μάθω κάποια εποχή, δοκίμασα αλλά, καθότι αριστερόχειρας, είχα μια σχετική δυσκολία :)Έχω και βαρύ χέρι, φαντάσου ότι με τις ρακέτες στη παραλία το μπαλάκι εξαφανίζεται όταν χτυπάω εγώ, χε χε :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Αυτη, και το λες ετσι απροκαλυπτα ? τοσο ξεδιαντροπη ? ουτε λιγακι να το ζαχαρωσεις ? τς τς τς .... Καλα ειμαι μωρε, απολαμβανω τις τελευταιες μερες ελευθεριας πριν την εξεταστικη !! Καλημερες :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Pink Fish, μπραβο ψαρακι μου , εσυ να τα βλεπεις αυτα Αυτη, δες ο κοσμος πως μιλαει :p .Δυστυχως ουτε εγω ειχα την τυχη μεχρι στιγμης να παρακολουθησω επαγγελματικο τεννις απο κοντα :( αλλα που θα παει , μια μερα θα παρω τα μπογαλακια μου και τα μαζεμενα γιουρα μου και θα παω !! Μην το λες , πολυ μεγαλοι τεννιστες ειναι αριστοροχειρες αλλα θα ναι πιο δυσκολο σιγουρα ... Χαιρετω προς το παρον και μολις επιστρεψω ερχομαι να δω τι καλουδια ετοιμασατε και 2 στα ''σπιτια'' σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κοίτα, το τέννις επειδή κρατάει πολύ σε διάρκεια συνήθως, και είναι σχετικά στατικό σαν εικόνα, αδυνατώ να το παρακολουθήσω!προτιμώ που και που να το παίζω (το τέννις)!αν και δυσκολεύομαι να βρω αντίπαλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το τένις ειναι απ΄τα σπορτ που παρακολουθώ άνετα,ειδικα απ΄την τβ που βλεπω που πέφτει η μπάλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ tovenito, καταρχην να σαι καλα για την βιζιτα !! οτι διαρκει διαρκει δεν θα το αρνηθω αλλα αμα το παιζεις ( το τεννις, που λες και συ ) ακομα καλυτερα !!!!!!!!!!! Επικροτω :) ....

    @ Και λοιπον;E allora?, με μιαμιση προταση εχεις ηδη κερδισει τον Βασιλη :):) ... Εδω που τα λεμε ολα τα σπορ τα απολαμβανεις καλυτερα απο την τιβι, βοηθα στη λεπτομερεια !!! Καληνυχτες :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...