20.6.10

Βρε άκουσε με που σου λέω ....

Ύστερα απο εκτεταμένη σκέψη, περισυλλογή και εσωτερική αναζήτηση, αποφάσισα να χρήσω το ποστ με τον συγκεκριμένο τίτλο ως μηνιαία λατρεμένη στήλη. Ήταν και το πιο πολυσχολιασμένο ποστ μέχρι στιγμης ( 24, yaaaay κανονίστε να το ξεπεράσουμε το ρεκόρ ), ήταν και απο τα αγαπημένα ποστς οπότε ... ιδού !!! Και επειδή η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχω αποποιηθεί το list style του blog, πάρε να χεις έτσι για να μην ξεχνιόμαστε .... :


Read : πάλι NYM, τι να κάνω αφου αυτό μου τράβηξε την περιέργεια. Ε και ο τίτλος απο μόνος του σε πασπατεύει λιγάκι να το κάμνεις το κλίκ -> '' Have Boys Become the Second Sex ?''. Είναι κάτι σαν στατιστική μελέτη αλλά σε πιο ήπια μορφή και αναφέρεται στην εξέλιξη των πραγμάτων μεταξύ γυναικών-ανδρών και apparently την στασιμότητα/κατήφορο των δεύτερων. Το βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον ..

Rent : Sherlock Holmes, δεν το περίμενα να μου αρέσει τόσο πραγματικά. O Robert Downey Jr είναι εκπληκτικός, πολύ ωραία μουσική, όμορφα σκηνικά και ο Jude Law να σου χαλάει όλη την κατάσταση. Εντελώς κουλή επιλογή !! Αλλού παπάς αλλού τα ράσα του ένα πράμα αλλά αυτό δεν μας στερεί τίποτα ίσα ίσα ''κυλάει'' πολύ ευχάριστα η ταινία . Inglorious Basterds, το είχα δεί στον κινηματογράφο και το ξαναείδα τις προάλλες. Για μένα ήταν απο τις 3 καλύτερες ταινίες της ''κουρασμένης'' και χωρίς έμπνευση περασμένης κινηματογραφικής χρονιάς. Κλασσικός Tarantino με αψεγάδιαστο cast και κορυφαίες ερμηνείες απο Christoph Waltz ( θα μείνεις κ ό κ κ α λ ο σου το υπογράφω ) και την μαγευτική Melanie Laurent ( απευθείας στην λιστα των υπερλατρεμένων ).

Exercise : χαζεύοντας στο you tube τις προάλλες την ώρα που θα έπρεπε κανονικά να σύρω my lazy ass στο γυμναστήριο ( μ'αυτή τη ζέστη έχω αποδιοργανωθεί ) πέφτω πάνω σ'έναν τύπο που έδειχνε διάφορες ασκήσεις που μπορείς να κάνεις σπίτι, χωρίς να χρειάζεσαι τον κατάλληλο εξοπλισμό. Μπορείς πολύ απλά να αντικαταστήσεις τα βαράκια με μπουκάλια νερού ( γεμάτα φυσικά ) μικρά η μεγάλα και να κάνεις κανονικότατα τις ασκήσεις τρικεφάλων και δικεφάλων. Απο δω και στο εξής δεν έχεις καμία απολύτως δικαιολογία όπως καταλάβαινεις ...

Wear : απολύτως τίποτα. Δεν είναι καιροί να φασκιοθούμε αγαπητέ !! Τώρα αν επιμένεις ΤΟΣΟ πια να ρίξεις κάτι πάνω σου, δύο λέξεις θα σου πω. Πυγολαμπίδα style !! Είναι το νέο trend, η αγορά έχει ''πνιγεί'' από t-shirts , παπούτσια, κοσμήματα, ρολόγια κλπ. σε έντονες φωσφορούχες αποχρώσεις του ροζ,μπλε,lime,κιτρινο . Μην το φοβηθείς !! Just have fun ..

Drink : τα πάντα. Εδώ πάμε στο ακριβώς ανάποδο απο την πάνω κατηγορία !! Και επειδή το καλοκαίρι πλέον ήρθε για τα καλά και καλοκαίρι χωρίς δροσιστικά yummy cocktails δεν γίνεται, έχω να σου προτείνω ένα απο τα πιο in summer cocktails, Tom Collins. Μην άγχεσαι για τα υλικά. Είναι απλούστατα !! 2 δαχτυλάκια τζίν, 2 κουταλάκια του γλυκού λεπτή λεπτή ζάχαρη και 1 δαχτυλάκι χυμό λεμόνι. Χτύπα τα καλά καλά στο shaker με λίγο παγο, ρίχτο στο ποτήρι με λίγη σόδα και cheers .....

Photo Gallery : ένα μικρό φωτογραφικό ταξιδάκι μέχρι το ασπρόμαυρο Παρίσι μέσα απο τον φωτογραφικό φακό του Robert Stevens και το νέο του βιβλίο ''Yvon's Paris'' -> Take a look !!

Listen : Ballad -> Infinity - The XX, δεν είναι ακριβώς μπαλάντα αλλά σου βγάζει μια υπέροχη αισθαντικότητα, έναν απόλυτο ερωτισμό.Dance -> I like it - Enrique Iglesias ft. Pitbull χωρίς να χω ιδιαίτερη αδυναμία στο παλικάρι, το τραγουδάκι το βρίσκω ορεξάτο, χορευτικό, ανεβαστικό και φόρα μαγιώ λέμε . Special -> Triptico - Gotan Project, μοναδικός ήχος και απόψε το βράδυ στην Μονή Λαζαριστών θα χουμε την ευκαιρία να τους απολαύσουμε και απο κοντά και αύριο φυσικά και οι φίλοι μας οι Αθηναίοι.


43 σχόλια:

  1. να είδες..?
    και εγώ σε βρήκα! (καλώς σε βρήκα..)

    συμφωνώ. πρέπει να βάλουμε χρώμα στη ζωή μας (αλλά να μην ξεχναμε και το τιμημένο μαύρο μας, ε! δεν είμαι emo..)..
    μου αρέσουν οι ιδέες σου!!! so.. θα τα λέμε και μάλιστα θα τα παραλέμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμάρι μου,
    ήρθε κόσμος και δεν προλαβαίνω..
    Να δεις τι θα κάνω εγώ για τον κουμπάρο μου. Λέξη και σχόλιο θα πάει. Απλά να προλάβω σήμερα. Το εύχομαι..
    Με γεια το λουκ παρεμπιπτόντως. Περιμένω να ανταποδώσεις ε;
    Φιλιά
    Τα λέμε μετά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ kat. το black γενικα οσο και να το αποφευγουμε, δυσκολα το ξεκολλαμε απο πανω μας ( τι ειπα παλι πςς ) ... Thanks για ολα και εχω και γω την ιδια αποψη ;) Χαιρετω και ευχαριστω για την βιζιτα ( ντροπη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Αυτη,μαρη κουμπαραααααααααα τρεχα στον κοσμο σου, οικοδεσποινα !! Χαχαχαχααχα εισαι τρελη ... Ααααα σας μερσω και ναι ναι ναι ναι το ειδα και σαφεστατα δεν θα το αφησω ασχολιαστο ... Μεβγαλιτο stays tuned :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ τόοοοσο πολύ για τις ταινίες που αναφέρεις, ξεχώρισαν σε μια κουρασμένη χρονιά, γεμάτη αναίτια sequel, video games που έγιναν ταινίες και διασκευές ... όλα καλά κ άγια, μόνο τι να διαβάσω δεν προτείνεις που όσο να πεις το θέλω και το βιβλίο μου. Καλή συνέχεια φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως τα λες Mario , το εθεσες εξαιρετικα !!!
    Έκαστος στο είδος του φιλε μου , νομιζω πως εσυ εισαι πολυ πιο ειδικος απο μενα στο θεμα βιβλιου ως πιο ψαγμενο ατομο :) ... Παντως υπαρχει ενα παρα πολυ ενδιαφερον βιβλιο που διαβαζω τον τελευατιο καιρο το οποιο εχει τιτλο ''Θεωρια Κοστους'' χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ( οπως καταλαβαινεις με το ζορι πιανω τα βιβλια της σχολης οποτε ... ) . Να σαι καλα, καλο σου βραδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεχε..... έτσι ξεκίνησα κι εγώ τη λαμπρή καριέρα, από τα βιβλία του παιδαγωγικού και μετά το έριξα στα σκληρά... Καλό βράδυ φίλε μου και...κουράγιο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγά την ντροπή! μισή δική σου και μισή δική μου..

    χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ marios, χμμ ναι ε ? ααααχ κι εγω για παιδαγωγικη πηγαινα και πως βρεθηκα μπλεγμενος σε αριθμητικες μπαρουφες ουτε που το καταλαβα !! Θα μιλησουμε αλλη φορα για τον πονο μου :). Σ ευχαριστω πολυ, το χρειαζομαι :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ kat, hahahahahahahahahahahahah ποσο χαιρομαι που προστεθηκε ακομα ενα τρελιαρικο ατομο στην παρεα :) Super !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μου αρέσει ο R Downey Jr, τον έχεις δει στο "Less than Zero?"? Είναι μια πολύ παλιά ταινία των 80's, δε ξέρω αν θα την βρεις σε dvdαδικα, μπορεί να υπάρχει σε αυτά τα torrent. Btw, αξίζει να διαβάσεις και το ομώνυμο βιβλίο του Bret Easton Ellis. Όσο για τα φλούο ρούχα....βρε συ, αυτά ήταν τσι μοδός όταν ήμουν στο γυμνάσιο, δε μπορώ να τα φορέσω ξανά, τα σιχαίνομαι λέμε!!!! Κοκτειλ για καλοκαίρι είναι ένα: Μοχίτο, μοχίτο, μοχίτο....Φιλιά :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα

    παω να φορεσω το πυγολαμπιδενιο μου φόρεμα και παω για ψωνια!

    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Pink Fish, ειναι παρα πολυ καλος, πολυ ιδιαιτερος και την ταινια την εχω και αγαπω και το soundtrack της παρα πολυ !! Κι ομως χρωματιστε θυσαυρε του βυθου,εχουν κανει τρελο comeback αυτα τα τρελοbright χρωματα .... Blacklight και ξερο ψωμι χαχαχαχαχαχαχα :). Και φυσικα το καλοκαιρινο coctktail ειναι ενα και μοναδικο , Mojito αλλα εδω πραγματικα θελω να κανω μια καταγγελια για τους αχρηστους barmen/women, που προφανως δεν ξερουν την διαφορα λεμοναδας ζαχαριασμενης με Mojito..Δεν ξερω κι εγω ποοοοοοοοοοοοοσο καιρο εχω να πιω φυσιολογικο ΚΑΙ ΜΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ αλκοολ mojito...Αυτα ειχε να καταγγειλει ο μπεκρης ααχχχαχαχαχαχχχχαα σε χαιρετω και σε σταυροφιλω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Coula, mornings Coula :) ... Και πολυ καλα κανεις και καλες αγορες. Και γω θα βαλω το lime μαγιω μου, θα βαλω ενα dvd με Cousteau, κατι με θαλασσα τελος παντων και θα καθομαι να την λιγουρευομαι χαχαχαχαχαχαχαχα ... See you around C :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Basilis:Υπήρχε στην Αθήνα ένα καταπληκτικό μαγαζί που έφτιαχνε το καλυτερο Mojito in town, το Soul στην Ευριπίδου. Δυστυχώς, έκλεισε λόγω των επεισοδίων με την τοπική μαφία του κέντρου....Δε μπορώ τα blacklight σου είπα τα φλούο μου θυμίζουν το γυμνάσιο, γιαξ!!! Μέρεςςςςς :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καταγγελω λοιπον και την τοπικη μαφια του κεντρου που μας στερει την δυνατοτητα απολαυσης του καλυτερου mojito !! Εγω εδω και ποσο καιρο σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω που το χα πιει το λαχταριστο mojito ( το θελω βαρυυυυυ ) που δεν θα ξεχασω ποτε, αλλα δεν .... Χαχαχαχαχαχαχαχααχα στον καιαδα στον καιαδα τα ριχνω μην μου τσιτωνεις :):) ... Φιλιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. όταν λες να μη φοράμε τίποτα εννοείς και έξω από το σπίτι;
    (καλά, η συμβουλή σε εμένα δεν πιάνει ούτως ή άλλως λόγω διαφορετικού κλίματος αλλά και πάλι..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητε Μικρε Ναυτιλε αρχιζω να βλεπω με αλλο ματι το κινημα του γυμνισμου αλλα ενταξει μην το παιρνεις και συ τοσο σοβαρα .. Η κατασταση στην πατριδα εχει ξεφυγει !! Αυτες δεν ειναι θερμοκρασιες Ελλαδας for sure .. Εσενα δεν σε παιρνει σιγουρα, μου τα λεει και η νεοαφιχθεισα φιλη μου απο τα μερη σας, η οποια απο την τοση αλλαγη αρρωστησε η ερμη .. Που ετσι πως μας τα λεει, δεν την στειλαμε στην Αγγλια αλλα στους τροπικους πια.Απο καυτο ηλιο σε καταρρακτωδη βροχη μεσα σε δευτερα !! Και παραπονιομαστε εμεις εδω που δεν ξερουμε τι να φορεσουμε με αυτα τα σκαμπανεβασματα..Απορω εσεις πως την βγαζετε εκει περα, με μινι βαλιτσουλα πρεπει να κυκλοφορειτε χαχαχα :):) Καλη σου μερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. a teleies oi protaseis sou!! kai iperoxes oi tainies pou les! simfono!! :) kalisperaaa! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολλές υποχρεώσεις βλέπεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο να ξεπεράσουμε για λίγο το όριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στοχεύσαμε υψηλά και φάγαμε γιαούρτι φάγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μόλις ξύπνησα από απογευματινό ύπνο και έτρεξα στον υπολογιστή για να σου γράψω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ελπίζω να συνεκτιμηθεί ότι ούτε στο δικό μου δεν έχω γραψει ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ελπίζω να με συγχωρήσεις που άργησα να εμφανιστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ελπίζω να μη με σκοτώσει Αυτός και Εκείνος(ο φίλος ο άλλος) που αργώ να μπω για μπάνιο και κατ΄επέκτασην αργώ και για τον καφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ελπίζω να μη σε πειράζει που δε σχολιάζω το ποστ σου, αλλά γράφω μαλακίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ελπίζω να τα πούμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νομίζω κάτι κατάφερα Μεβγαλίτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η κοιμισμένη και πιθανότατα σκοτωμένη μέλλουσα κουμπάρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αν με διάβαζε ο Μπαμπινιώτης θα έβγαζε μπαζούκα στο 1 μέτρο. Το πώς χειρίζομαι την ελληνική δε θελω να το συζητήσω..

    Γεια σου καρουμπαλάκι! (ποιος είναι καρούμπαλο σήμερα παίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άντε 40! Καλά δεν είναι; Στρόγγυλα..
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχαχαχα εισαι θεοπαλαβη ... τσαμπα μπηκες σε κοπο ρε κουμπαρα, 5 ηθελα ακομα για ρεκορ αλλα δεν πειραζει, σ ευχαριστω για την ασταμαααατητη συμμετοχη σου χαχαχαχαχ :):) . Το ειχα αφησει στα 20 comments και ξαφνικα βλεπω 40 χαχαχαχαχαχαχα λεω Βασιλη μου, εσκισες, τοσο κοινο ουτε ο Λαζοπουλος χαχαχαχχαχαα ... Τρελη τρελη ... Και ανησυχησα πως σε φαγανε μπαμπεσικα σε κανα στενο..Αφαντη !! Αντε καλο savvas cafeee να χεις κουμπαροβια :):):):) Θα τα πουμε και ''σπιτι'' σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ωραίο ποστ φίλτατε!!!!
    δε μου άρεσε ο Σερλοκ Χολμς...ανιαρό και βαρετό το βρήκα.Απ΄τους μπασταρδους μου άρεσε πολύ ο Κρίστοφ Βαλτς στο ρόλο του ψυχασθενή Γερμανού λοχαγού Χανς Λάντα.Αξιόλογος ο ρόλος,εκπληκτική ερμηνεία με την ειρωνεία του,τη σάτιρά του και την τρέλα του.....εχω αφιερώσει ποστ

    το καλοκαίρι είμαι πολύχρωμη στα ρουχα....το χειμώνα συντηρητική ;)

    καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Απιστευτος ο τυπος ... Το Oscar το αξιζε μεχρι αηδιας . Α ναιιιιιιιιι ? Ε δεν ημουν τοτε στα πραματα βλεπεις αλλιως δε θα τ αφηνα ετσι :) ... Και πολυ καλα κανεις , μην σου πω πως ολοι το ιδιο πανω κατω κανουμε. Αφου εκει κατα Μαρτη μερια με πιανει τρελα απο την τοση καφετιλα και μαυριλα και γκριλιλα ολο τον χειμωνα και βιαζομαι να κατεβασψ κανα καλοκαιρινο :) .. Μερες μερες καλημερες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...