11.5.10

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ... Save your life !!! The sequel ...

Όπως μετα απο μια μεγάλη κινηματογραφική δημιουργία αναμενόμενο είναι να περιμένουμε την συνέχειά της, έτσι ήρθε η ώρα και το ιστορικό post '' Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε ... Save your life !!! '' να υποδεχτεί το αδελφάκι του ... Διότι σε ρωτώ λατρεμένε αναγνώστη, πόσο κρατάει η αγαλίαση της ψυχής ? Και σου απαντώ ευθύς αμέσως -> ΕΛΑΧΙΣΤΑ !! Βρισκόμαστε σε διαρκή ένταση, ο καθένας μας έχει τα προβλήματά του βρ'αδερφέ, τα οποία άμα τα απομονώσεις μπορεί να είναι τραγελαφικά για κάποιον άλλον ή και για σένα τον ίδιο μερικές φορές. Είναι, όμως , ρε παιδί μου μερικές φορές που είναι όλα κουρδισμένα για να σου κάνουν το μαλλί αλά Κρουέλα !! Κι επειδή το νιώθω το vibe, σ' έχω φτιάξει για τα καλά, έχεις φορτώσει, πάμε στην ( τι αλλο ? ) λίστα :


* '' Είσαι tourista ή να ρίξω καντήλι ? '' : περιπτωσάρα. Ο χαχανάνθρωπος !! Συχνάζει ΚΥΡΙΩΣ στους πιο κεντρικούς και λαοπνιγμένους δρόμους. Χαρακτηριστικό του ? Παντελής αδιαφορία για την βιασύνη του εεεεεεεεέρμου του συνανθρώπου και συνπορευτή. Θες να κάνεις την βόλτα σου, σε καταλαβαίνω καμάρι μου, έχεις την μέρα ελεύθερη, θέλεις να την ρουφήξεις, χαλαρουίτα , άλλα τι φταίω κι εγώ ? Ε ? Που είναι τρεις και σαρανταπέντε το καταμεσήμερο, ντ ντ ντ ντ ντάλα η ηλιούμπα, να στάζω και να χουν πάρει φωτιά οι σόλες καθώς έπρεπε να μουν στην Καμάρα 7 λεπτά νωρίτερα και αντ'αυτού πρέπει να ανεχτώ κι εσένα που περπατάς αλά Χάιντυ και βλέμμα βλακείας λες και βλέπεις πρώτη φορά την διάβαση της Τσιμισκής .

* '' Δηλαδή ? Ναι ? Και που θες να το καταλάβω ? '' : αυτή η κατηγορία ανθρωποειδούς θέλω να εξαφανιστεί δια παντός. Ο κλασσικός tortrureman που όπως στα μωρά κάνεις αλοιφή την τροφή λόγω έλλειψης δοντιών όμως όχι βαρεμάρας, δεν μπορόυν τα καημένα αλιωωωώς, έτσι λοιπόν και εδώ πρέπει να επεξηγείς την κάθε σου λέξη !!! Τίποτα δεν είναι αυτονόητο γι αυτούς τους ανθρώπους και ζούν στον πλανήτη Sub ( απ'το subtitle ). Είναι ικανοί να ζητήσουν συμπληρωματική ύλη και άσκηση περίληψης για ένα απλούστατο '' Μόλις φύγεις, πέταξε τα σκουπίδια ''. Helloooooo amish boy!! Αφού δεν τα παίρνεις και βλέπεις πως είμαι μιας άλλης, υψηλότερης νοημοσύνης απο σένα, γιατί με τυραννάς ?


* '' Imma bee imma bee imma beeeeeeee '' : εδώ έχω ένα προσωπικό μένος κατά των χαρωπών πετούμενων και των ανθισμένων εχθρών. Μάιος !!! Ο μήνας κόλαση για τους αλλεργικούς. Συγκεκριμένα κάθε χρόνο τέτοιο μήνα νίωθω σαν μελλοθάνατος. Καλά, ειδικά σήμερα τι να σου λέω τώρα, τώρα τι να σου πώ .... Να με πιάσει ένα φτερνιστικό επισόδειο άλλο πράμα. Να μην σταματάω μιλάμε. Και να ταν μόνο αυτό !! Την οφθαλμοφαγούρα που την πάς ? Μόνο καφέ δεν ήπια σήμερα, με μισόκλειστα μάτια και αψού να πάει κ έρχεται. Κι όλα αυτά φίλε μου, επειδή η κάθε 35άρα μέλισσογκόμενα το χει ρίξει στο '' oh yeah, babe come and get it '' και επειδή το κάθε παπαρ...ουνάκι βρήκε τώρα να δεί το φώς της μέρας .....

* '' Για περάστε, για περάστε '' : ντάξει δεν είναι και top στην λίστα αλλά μια δυο τρεις, ε να χαρείς δηλαδή θα στο πώ το '' Χ@$ε μας ''. Έχω ντυθεί, στολιστεί, παρφουμαριστεί, πήρα και την τσακαλοπαρέα '' αγκαζέ '' και παίρνω την Οδό Τσάρκα, λες να μην ξέρω που θέλω να πάω και χρειάζομαι την δική σου βοήθεια και κατεύθυνση ? Φυσικά αναφέρομαι στους τύπους της υποδοχής που μάλιστα είναι ευγενέστατοι, με το που σε βλέπουν απο μακρυά να κατηφορίζεις, σιγα σιγα μετακινούνται με κίνηση αλά Michael προς το κέντρο ( είναι λίγο scary μην τρελαθούμε ) και μόλις πλησιάζεις σε καλησπερίζει με τέτοιο τρόπο και τέτοια χαρά σαν να λέει '' Που είσασταν ρε παιδιά τόση ώρα , πόσο χαίρομαι που σας βλέπω ''. Move it nerd, ακόμη κι αν δεν είχα ιδέα που θα τον πιώ τον ρημαδοκαφέ, δεν θα ζητούσα ξεναγό !!


8 σχόλια:

  1. πω πω! Λοιπόν αυτό το μπλογκ είναι ότι πρέπει για τα νεύρα μου, χα χα! Μ' εκνευρίζουν κι εμένα αυτοί που περπατάνει μέσα στη μέση του δρόμου λες και δε τρέχει μια, όπως κι αυτοί που σε ρωτάνε 145 φορές για να κάνουν μια δουλειά. Κουραστικό ρε γαμώτο! Φιλιά στη Σαλόνικα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψαράκι μου τα blogs είναι η ''νέα'' ψυχοθεραπεία ... Καλη σου μέρα :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπου χαχα. Εμφανίστηκα κι εγώ..
    Αρχικά να πω ότι συμφωνώ σε πολλά αλλά περισσότερο στο θέμα Υποδοχή. Είναι εντελώς άχρηστοι τύποι. Τις προάλλες έτυχα μία φασαρία με υποδοχή στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Τι χαρά που είχα πάρει!! Κοπέλα στην υποδοχή και μας βάζει να κάτσουμε πρώτη μούρη. Στο καπάκι ακολουθούν 2 κοπέλες, τις οποίες τις στέλνει στο βάθος.. Σκοτώθηκαν!! χαχα.. Εκεί να πηγαίνεις για να παίρνεις εκδίκηση..

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς την καλώς την χαθήκαμε τελείως καλα λές στο blogόσπιτό σου ... Άχρηστοι δεν λες τιποτα, διακοσμητικοί αλλά και ζόρικοι παρακαλώ πολύ ... Μου χει τύχει να μας αλλάξουν 3 φορές την θέση μεσα στο μαγαζί, γύρω - γύρω, γύρω - γύρω .... Χαχαχαχαχα ωραίο μέρος ακούγεται αυτό μ'άρεσε χαχαχαχα !! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και παίρνουν και τα περισσότερα λεφτά αυτά τα άχρηστα τομάρια..
    Θεσσαλονικιός ε; Καλή φάση.. Τώρα το συνειδητοποίησα. Αργώ αλλά τα πιάνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω τι βάζουν στην τσέπη τους τα καλόπαιδα κι ούτε θέλω να μάθω !! Θα συγχυστώ ... Ναι ρε Αυτή :):) παραάργησες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. auto to teleutaio exairetika spastiko...kalisperaaaaa! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γειαααααααααααααααααααααααααα σου φίλε μου Levi :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...