27.5.10

It was a week but it wasn't ''weak'' ...

Πάλι στρογγυλοκάθισα, δεν είναι δουλειά αυτη !! Μούχλα θα πιάσει το έρμο το bloggερίδιο .... Και μέσα σ'αυτές τις μέρες έχουν συμβεί σημεία και τέρατα. Μεγάλα γεγονότα που συζητήθηκαν πολύ, τα είδαμε γραμμένα σε κάθε περιοδικό και site, τα είδαμε στην τηλεόραση και λοιπά και λοιπά.Οπότε λέω, '' και δεν κάνεις έτσι μια σούμα όλων των πραγμάτων που στριφογύρισαν το σαγόνι σου αυτη τη βδομάδα? ''. Αν αναρωτιέσαι ακόμα αν συμφώνησα ή όχι, έχεις το ελεύθερο να αποχωρήσεις !! Κι επειδή σε βλέπω που κοχλάζεις no more μπαρμπούτσαλα και περνώ στην σημερινή λίστα , την updatιάτικη ... :

* Roland Garros : ε ναι λοιπόν, το λατρεμένο μου γαλλικο τουρνουά ξεκίνησε στις 23 Μαίου και είμαι πανευτυχής καθώς εκτός απο tennis fan είμαι και clay tennis court fan !! Κανένα open δεν με ενθουσιάζει τόσο όσο το γαλλικο, εχει άλλη ατμόσφαιρα ρε παιδί μου και πιστεύω πως ακόμα και κάποιος που δεν είναι λάτρης του τέννις, θα περάσει όμορφα παρακολουθώντας ενα παιχνίδι. Και μην ξεχνάμε, VAMOS RAFA !! Επέστρεψε και η Justine, τι να λέμε τώρα, έχω τρελαθεί !!

* Bye bye Cannes : ήταν γαλλικός ο Μάης. Υπέρλαμπρες φέτος οι Κάννες με εντυπωσιακές εμφανίσεις και A-list παρεβρισκόμενοι ... Στις 23 μας αποχαιρέτησε ( ούτε συνεννοημένοι να ηταν με τους κιτρινομπαλάκηδες ) δίνοντας τo βραβείο Καλύτερου Ηθοποιού στον Javier Bardem για την ερμηνεία του στο ''Biutiful'' που καίγομαι να δω, καθως και στον Elio Germano για το ''La Nostra Vita''. Βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού παρέλαβε η Juliette Binoche για το ''Certifiesd Copy'',βραβείο Καλύτερης Σκηνοθεσίας παρέλαβε ο Mathieu Amarlic για το ''On Tour'' και Καλύτερο Σενάριο ο κορεάτης Lee Chang-Dong για το ''Poetry''.

* Eurovision : σ'αυτο το blog το μόνο που δεν θα δεις και νιώσεις είναι οι δηθενιές. Ναι είναι γελοία, ναι δεν ακούω αυτή τη μουσική περπατώντας στο κέντρο της πόλης, αυτό όμως δεν σημαίνει οτι δεν θα τη δω γιατί πάνω απ'όλα είναι ευχάριστη, αστεία, θεαματική, μερικές φορές με ευχάριστες εκπλήξεις και γουστάρουμε βρ'αδερφέ να χαζέψουμε τι μπαρουφίτσες θα μας δείξουν οι άλλες χώρες. Εχθές λοιπόν ήταν ο πρώτος ημιτελικός όπου ο δικός μας μάλλον περπατώντας θα πέρασε στον τελικό, καθώς ήταν τόσο βαρετά τα τραγούδια και τόσο σαχλά και τόσο αδιάφορα παπαπαπαπαπα παναγιά μου, γλάρωσα !! Και ''Καλή επιτυχία Ελλάδα'' που θα πεί και η Βαγιάνη ...

* Lost Series Finale : ήταν το talk of the globe κακά τα ψέματα.Η σειρά φαινόμενο που άλλαξε τα δεδομένα της τηλεόρασης, αγαπήθηκε απο εκατομμύρια τηλεθεατές απ'άκρη σ'άκρη, έφτασε την κυριακή που μας πέρασε στο τέλος της !! Για μια ολόκληρη εβδομάδα τα sites, blogs, περιοδικά, show, ραδιόφωνα κλπ. πήραν φωτιά, προσπαθώντας να βγάλουν όσα περισσότερα λαβράκια είχαν για το τι θα γίνει επιτέλους στο τελευταίο επισόδειο. Εν τέλει ανάθεμα και αν καταλαβαν, καθώς πολλοί απογοητεύτηκαν απο τον τρόπο που έληξε η ιστορία των αγνοούμενων αλλά και απο τα πολλά μυστήρια που παρέμειναν ανεξήγητα. Εγώ προσωπικά σταμάτησα να το παρακολουθώ πέρυσι, δεν άντεξα άλλο, κατάντησε γραφικό και βαρετό, μαζί μου και πολλοί άλλοι προφανώς. Η σειρά δεν χτυπούσε πια τα νούμερα του παρελθόντος και ήταν η ώρα της να λήξει. Όπως και να χει όμως το ''Lost'' ήταν κάτι παραπάνω απο μια απλή τηλεοπτική σειρά και θα λείψει σε όλους ...

* Sex & the City 2, New York Premiere : καλά εδώ και χωρίς εφέ το νιώθεις το strass να τσιτσιρίζει .. Η αγαπημένες louboutinoφορούσες έλαμσαν εχθές στο κόκκινο χαλί κάνοντας τους φωτογράφους να στριγκλιάζουν ''Who are you wearing?'' !! Είναι μια απο τις πολυαναμενόμενες ταινίες, αύριο κάνει πρεμιέρα και στα πάτρια εδάφη μετά απο καταρρακτώδη promotion και αναμένεται μια ακόμα εισπρακτική επιτυχία αλλά και αναγνώριση τόσο της Sarah Jessica Parker ως την απόλυτη Νεουορκέζα που κάθε γυναίκα θα σκότωνε για να ζήσει έστω και μια μέρα σαν Carrie Bradshaw, όσο και των υπευθύνων ( συγγραφείς, σκηνοθετες, στυλιστες κλπ ) που κατέστησαν το ''Sex & the City '' ένα πολιτιστικο και κοινωνικό φαινόμενο όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν.

* Greyson Chance : το όνομα μπορεί να σου είναι άγνωστο αλλά ίσως όχι και το youtube videoστο οποίο το πιτσιρικάκι αυτό τραγουδά το ''Paparazzi'' της Lady Gaga παίζοντας πιάνο. Την προηγούμενη εβδομάδα τον παρακολούθησα στο '' The Ellen DeGeneres Show '' και έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Στη συνέχεια φυσικά και ο ίδιος, αφού η Λαίδη Τζι σόκαρε τον Greyson με την τηλεφωνική της παρέμβαση. Με κείνα και με τούτα ο μικρός έγινε θέμα συζήτησης και με 20 εκατ. καιιι χτυπήματα στο youtube μάλλον έκανε την τύχη του. Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα -> http://www.youtube.com/watch?v=bxDlC7YV5is

* Reulf : ο Quentin Carnicelli, Charles Klipfel και ο Jean-Francois Jego σκηνοθέτησαν ένα αριστουργηματάκι το οποίο δεν χορταίνω να βλέπω. Στα πλαίσια ενος project του Παρισινού Πανεπιστημίου δημιούργησαν αυτό το βίντεο με πρωταγωνιστή το ασπρόμαυρο Παρίσι το οποίο αποκτά χρώμα με την βοήθεια των μικρών δημιουργημάτων τους ... Είναι πραγματικά υπέροχο !!



17 σχόλια:

  1. όπως καταλαβαίνεις το SATC το έχω δει a zillion times,τόσες που όταν βλέπω ένα επεισόδιο θυμάμαι τι φοράει η Σαμάνθα στο επόμενο πλάνο (btw η Σαμάνθα έχει πάλι τις καλύτερες ατάκες στο 2).Αλλά μου φαίνεται το 2 πως να σου πω ρε γμτ λίγο άκυρο, τα πράγματα δεν είναι όπως πριν 3 χρόνια, δε μπορεί να βγαίνει τώρα μια ταινία με πρωταγωνίστριες που φοράνε Louboutin των δύο χιλιάδων ντάλαρς και Σανέλ των χιλίωνε πεντακοσίονε. We are in recession, hellooooo! Σου έχω και καινούργια σειρά που μόλις χθες είδα. Κάθε μεσάνυχτα, στο ΣΚΑΙ. Harper's Island. Αν σου αρεσει το μυστήριο και ο τρόμος. Στην Αμερική το δείχνει το CBS, το είδα χθες πρώτη φορά, είναι πολύ καλό, με μεγάλο καστ. Το Lost σταμάτησα να το βλέπω νομίζω στον 40 κύκλο, το είχε παραμπερδέψει, δεν έχω καταλαβει πως ακριβώς τελείωσε αλλά ούτε και με νοιάζει! Φιλιαααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Harper's_Island, στέλνω και το link (είμαι αρρωστάκι με τις σειρές τελικά...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκανα μια βολτα εχθες απο τον Μικρο Ναυτιλο και καταλαβα την λατρεια σου για το SATC... Αυτο που λες εχει συζητηθει πολυ και μαλιστα προχτες διαβασα κατι που μου αρεσε αρκετα -> http://www.lemondrop.com/2010/05/17/sex-and-the-city-2-carrie-goes-to-abu-dhabi/ !! Οσο για το Harper's Island πραγματικα με πιανεις αδιαβαστο. Ουτε καν το χει δει το ματι μου ... Πως εγινε αυτο ? Θα του ριξω μια ματια γιατι αυτα του μυστηριου τα παρακολουθω. Και επειδη πραγματικα με συγκινει το ενδιαφερον σου για τις σειρες θα στο κανω το ποστ με τις σειρες στο υποσχομαι :):)...Θa στρωθω στην δουλεια...Καλημερα ψαρακι :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νεαρέ, ήρθα! Άργησα αλλά ήρθα. Τα μισά απ' όσα γράφεις δεν τα καταλαβαίνω και δε θέλω δηλαδή. Το παίζω επιπέδου τώρα.. Αλλά βρε χρυσούλι βλέπεις λοστ;; Γιαξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α ρε Αυτη !! Ηταν ρισκο αυτο το ποστ το ομολογω...Το σκεφτομουν πολυ ωρα πριν το δημοσιευσω. Εβλεπα Lost φανατικα στην αρχη, περιμενα σαν παλαβος να δω την συνεχεια αλλα σιγα σιγα ξεφτυσε το πραμα ... Το σιχαθηκε η ψυχη μου!! Απο τις φακες παντως το προτιμω, ουτε συζητηση χαχαχαχααχ :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το lost μασ έσπασε τις καρδιές, η Eurovision τα νεύρα, και το βίδεο τα σπάει γενικώς. Καλησπέρα Billάκο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου ρε Mahler ... Εγραψες φίλε μου :) Καλησπεραααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το λοστ με απογοήτευσε. μιας και λέτε για sex and the city, να πω κι εγώ ότι έκανα βόλτες χτες στη πόλη και πέρασα από ένα κεντρικό σινεμά στο οποίο είχε πρεμιέρα η ταινία. και ήταν και οι 4 κοπελιές εκεί :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ε όχι και κοπελιές 1000ων ετών όλες μαζί χωρίς το Photoshop.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ααααααα ειχαν πρεμιερα στο London ναι ναι !!! Μεγαλεια Ναυτιλε μου μεγαλεια τι να λεμε τωρα .... Αυτα ειναι !!! Μας θαμπωσες :)

    Ωρυεται ο mahler ωρυεταιιιιιιιιιιι χαχαχαχα .... Νταξει μωρε κρατιουνται οσο μπορουν κ αυτες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η αμνησία του Χάρου τις κρατάει χααχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαχααχαχαχαχχαχαχααχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχααχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ αχ δεν μπορω , με πεθανε αυτο χαχαχαχααχααχαχαχαχαχχααχχχαχαχχ τροπαιο καλυτερης ατακας !!! Αλλα μετα συγχωρησεως mahler μου, πολυ σμερνα !! Τις εφαγες τις ερμες :) ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τα λέω αυτά γιατί κλάσανε την Απόλυτη Ελληνίδα Στάρ και πήραν στην θέση της να τραγουδήσει στην ταινία την άλλη την απέθαντη την highlander την Λάιζα Μινέλι χαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααα εχεις προσωπικους λογους , τωρα εξηγειται !! Ειχαν πει οτι υπαρχει πιθανοτητα να ακουστει το ''απαγορευμενο'' την στιγμη που θα μπαινει η Carrie σε ενα κλαμπ ... Τωρα αν τελικα ακουστηκε δεν ξερω ( δεν νομιζω γιατι κατι θα ακουγαμε ). Παντως εκτος το εγκωμιο για την Ελλαδα, η sjp ειπε πως την εχει ακουσει και οτι εχει πολυ ωραια φωνη .. Ετσι για να σε γλυκανω λιγουλακι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. βρε εσύ εγώ την συχαίνομαι την Απόλυτη καλά της έκαναν κατά την γνώμη μου χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Διάβασα το άρθρο στο Lemondrop για το SATC. Έχει τόσο δίκιο η συγγραφέας, περίπου τα ίδια πράγματα σκεφτόμαστε. Το SATC κατέληξε να είναι brand, ξέφυγε από το αρχικό του concept. Κι αυτό με χαλάει. Μα καλά...ο Aidan στο Abu Dabi? WTF? Αν είδες το Harper's Island, περιμένω mail με εντυπώσεις. Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ mahler, hahahahahahaha δεν παίζεσαι :)

    @ Pink Fish, τα λέει πάρα πολύ καλά, έχει ξεφύγει λιγάκι, και σουρεαλοποιείται ... Δεν το χω παρακολουθήσει ακόμα but i'm gonna .. Το ποστ που ζήτησες μόλις ''ξεφουρνίστηκε'' :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...