17.5.10

Βρε άκουσε με που σου λέω ....

Και ναι, λοιπόν, ήρθε η μεγάλη τούτη ώρα να συνεισφέρω στο κοινωνικό σύνολο. Διότι αυτο δεν είναι ένα απλό, καθημερινό blog Bpointofviewερά... Εδώ θα μάθεις πράγματα, θα ενημερωθείς, θα εκπλαγείς, θα συγκινηθείς, θα ταυτιστείς, θα διαφωνήσεις, θα πορωθείς. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, ναι , είναι ένα απλό, καθημερινό blog ΑΛΛΑ δεν έχει σημασία γιατί σε λίγες μόνο γραμμούλες παρακάτω θα παραθέσω τα MUST, παρακαλώ πολύ. Πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις γιατί είμεθα και ψηλομυτάδες και θέλουμε να μαστε μέσα σ'όλα !!! Όχι όχι όχι μην μου ανησυχείς, δεν έχει άλλο πρόλογο, πάρ'τη λίστα σου να φχαριστηθείς .... :


Read : το εκπληκτικό άρθρο, δηλαδή τι άρθρο, μιλάμε για τρελή δουλειά και έρευνα,''Live cheap''( πολύ θα θελα να σ'ενημερώσω για τον υπεύθυνο αλλά είναι πάρα πολλοί ) που διάβασα στο New York Magazine που παρόλο που δημοσιεύτηκε το 2008, είναι τόσο μα τόσο επίκαιρο ( τώρα θα μου πεις δεν ήταν και πολυ παλιά ). Μπορείς να το διαβάσεις στο newyorkmagazine.com -> http://nymag.com/guides/cheap-living/intro/ .

Rent : κλείσε φώτα αλλά όχι μάτια και βάλε στο dvd καμιά ταινία της προκοπής. Φτάνουν τόσα μαγικά φίλτρα και φτερωτά άλογα. Drama -> Revolutionary Road, η Kate Winslet και ο Leonardo DiCaprio ''ένωσαν'' για δεύτερη φορά τις δυνάμεις τους, και για πρώτη φορά αξιοσημείωτη για μένα. Είναι η καλύτερη σχετικά τελευταία ταίνια που έχω δει. Φανταστικές ερμηνείες, αποστομωτική σκηνοθεσία !! ΔΕΣΤΗΝ ... Action -> Lucky Number Slevin, το καλό με την ταινία είναι πως δεν είναι η κλασσική, αναμενώμενη περιπετειούλα. Κάθε άλλο, έχει έξυπνο σενάριο και πολλές ανατροπές. Musical -> Chicago, ίσως το μοναδικό του είδους του που άξιζε τον κόπο να το παρακολουθήσω. Το τρίο Jones - Zellweger - Gere απλά άπαιχτο και με πολύ ενδιαφέρουσα σκηνοθετική άποψη. Comedy -> έχω ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασα με ταινία.

Exercise : δεν χρειάζεται και τίποτα το σπουδαίο για να μην λαπαδιάσεις. Τα καθίσματα είναι το πιο απλό παράδειγμα. 7 λεπτάκια κι είσαι μια χαρά !! Επίσης, ξέχνα για λιγο το αυτοκίνητο. Θες τσιχλίτσα ? Βάλε τα παπουτσάκια σου και πετάξου στο περίπτερο. 2 τετράγωνα παρακάτω είναι πια, ασ'το το ριμάδι λίγο να ξεκουραστεί και κούρασε τις πατούσες σου.

Listen : Ballad -> Driveway - Great Nothern, υπέροχο τραγούδι, είχε παιχτεί πέρυσι στο Grey's Anatomy και έψαξα αμέσως να το βρώ. Ειδικά στο σημείο 2:20 - 2:43, όπως έχω ξαναπεί, σηκώνεται η πέτσα και χορεύει ζειμπέκικο. Dance -> Holiday - Dizzee Rascal ( Liam Keegan remix ), καλοκαιρινότατο, beachbarικό, coctailιαστό και τα μυαλά στα κάγκελα. Special -> Sour Glass - Portishead vs Blondie vs Kanye West, προχθές το ανακάλυψα και είμαι 100% ερωτευμένος με το απίστευτο αυτο ''πάντρεμα''.

Wear : όποια απόχρωση του καφέ, μπέζ, δερματί, golum like έχεις στην ντουλάπα, ρίχ'την πάνω σου .... Θα μου πείς καλοκαίρι έρχεται, με δουλεύεις ? Τι να σου κάνω, όπου και να σταθείς θα τα δείς, όποιο περιοδικό/site ανοίξεις πάλι θα τα δεις, άρα μην μιλάς και ντύσου mochaccino !! Φυσικά το navy blue επέστρεψε και χαιρόμαστε πολύ γι'αυτό.

Talk Show : το διαμάντι της αμερικανικής τηλεόρασης, Ellen DeGeneres. Μια μοναδική γυναίκα, με τόσο ταλέντο που δεν χωράει ούτε στον Ειρηνικό, με αλάνθαστο ένστικτο και ανεπανάληπτο humor που τσακίζει κόκκαλα. Το '' The Ellen DeGeneres Show '' είναι καθημερινή λατρεία εκατομμυρίων τηλεθεατών και φυσικά δική μου. Συνεντεύξεις όλων, μα όλων των αγαπημένων stars, παιχνίδια, τραγούδι και πολύ πολύ γέλιο. Η τηλεόραση στα καλύτερά της ..

Drink : σπιτική λεμονάδα και ξερό ψωμί. Στύβεις και σουρώνεις 10-12 λεμόνια, το ρίχνεις στην κατσαρόλα μαζί με 2 ποτήρια ζάχαρη και λίγο ξύσμα λεμονιού και αφού το αφήσεις να βράσει μέχρι να δέσει έχεις φτιάξει το τέλειο, δροσιστικό ρόφημα. 1/3 στο ποτήρι απ'αυτο που έφτιαξες αφού έχει κρυώσει και γεμίζεις το υπόλοιπο με παγωμένο νερο και παγάκια και στην υγειά σου.... Δεν θα ξαναπιείς ετοιματζίδικη μετα απο αυτό, σου το υπόσχομαι. Και άμα θες να το spice up λιγάκι, ρίξε και 5-6 στάλλες αλκοόλ !!!

Series : Drama -> Damages, λατρεμένο απο κριτικούς και βραβεία, ίντριγκες, θάνατοι, ύπουλα όντα και το duettάκι Close - Byrne να χει δέσει σαν συρόπι. Εγκρίνω εγκρίνω εγκρίνω .... Comedy -> Cougar Town, μετα τα κλασσικά πλέον '' How i met your Mother '' & '' The Big Bang Theory '', είναι η καλύτερη νέα πρόταση όπως έχω αναφέρει και σε παλαιότερο post. Ένα groupάκι εντελώς διαφορετικών ατόμων/γειτόνων χαρίζουν γέλιο με εφευρετικότατες ατάκες και leader μια τρελο40άρα μάνα που υποδύεται η Courtney Cox.



24 σχόλια:

  1. είπα να κάνω κι εγώ μια επίσκεψη, γείτονες είμαστε, ας ανταλλάσουμε μια κουβέντα... :-) στον αντίποδα το δικό μου, το δικό σου φωτεινό παράδειγμα. καλή συνέχεια φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχεις απόλυτο δίκιο, τόσο καιρό πια στη μούγγα :):) Thanks a lot, καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ πρωτότυπο το ποστ σου όντως. Βρε συ...τα "δερματί" ρούχα δεν δείχνουν το καλοκαίρι, γιατί μαυρίζουμε και δείχνουν μουντά. Χρώμα, χρώμα, χρώμα. Cougar Town θέλω κι εγώ να δω (τα έχουμε ξαναπεί), θα φτιάξω λεμονάδα με τη συνταγή σου. Νομίζω η τελευταία κωμωδία που είχα δει και μου άρεσε ήταν το "Μια Νύχτα στο Μουσείο", έκτοτε δεν έχω δει κάτι πραγματικά αστείο, όντως. Πάω να διαβάσω το "Live cheap" μπας και γλιτώσουμε κανένα ευρώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδία δεν ξέρω τι λέτε αλλά είναι οτι πιο hot αυτή τη στιγμή !!! Εγώ πάντως πιστεύω θα δείχνει φανταστικό με το μαύρισμα ... Για το Cougar το θυμάμαι ναι :), όσο για το '' Μια νύχτα στο μουσείο '' το είδα, αλλά έχω τόσο πολύ καιρό να δω μια ταινία και να γελάσω με την ψυχή μου. Ήταν καλή προσπάθεια όμως. Το άρθρο είναι πάρα πολυ ωραία γραμμένο και έχει ωραία tips και ξες, όπου βλέπεις αμερικανιές αντικτέστησέ τα με τα ντόπια και είσαι μια χαρά :):) . Πολλές καλημέρες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λοιπόν επιβεβαιώνω ότι τα ρούχα & παπούτσια σε αποχρώσεις του δέρματος είναι more than hot right now!Good point!Congrats

    http://unidentifiedlifestyle.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλως ηρθες Marimar Mat ... Thanks για την επιβεβαίωη :):) είναι πραγματικά η νέα λατρεία !! Κόκκινα χαλιά, magazine covers, βιτρίνες καταστημάτων παντου παντου ΠΑΝΤΟΥ ...

    Οσο για το blog δεν έχω να πω πολλά , ΥΠΕΡΟΧΟ ... Grrrrrrreat job :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Marimar Mat , p.s. εχω κάποια προβλήματα με το να σχολιάσω κάποιο post σου, για κάποιον λόγο δεν εμφανίζεται το πλαίσιο της επαλήθευσης, ψάξτο άμα θέλεις λίγο :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έψαξα στο site των NYT για το άρθρο αλλά δε μπορώ δυστυχώς να το βρω. Μπορείς να γράψεις το σχετικό link? Εγώ είμαι των χρωμάτων γενικώς, τα "δερματί" ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα, αν είναι για ένα κομμάτι ή αξεσουάρ ΟΚ, αλλά όχι σαν σύνολο, με κουράζει....Φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μα καλα είμαι εντελώς παράνοιας όμως !!! Βάλτο link χριστιανέ μου κάθεσαι και ταλαιπωρεις τον κόσμο ... Χίλια συγνώμη -> http://nymag.com/guides/cheap-living/intro/

    Όσο για τα χρώματα θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου .... Αμάν κάνουμε να βγάλουμε τα σκούρα του χειμώνα :):) Καλή σου μέρα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήρθα!! Ε ναι λοιπόν.. Να 'μαι!
    Αρχικά να πω ωραίο ποστ.. "Με" άρεσε. Έπειτα, από κωμωδίες μπορώ να σου πω για το hangover. Γέλασα πολύ. Να το δεις αν δεν το έχεις δει ακόμη. Για τα ρούχα, απλά δε θα σχολιάσω. Μπλιάχ χρώματα. Βασικά δε με πολυνοιάζει τι είναι στη μόδα. Φοράω ότι μου αρέσει και έτσι αρέσω.. Μαγκιά ε;
    Καλό μεσημεράκι.
    Εδώ Αυτή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άντε ντε και σ' έψαχνα !! Αρχικά σ'ευχαριστώ :).Για το hangover έχω ακούσει κάποια καλά πράγματα, λέω να το νοικιάσω τελικά ... Καλά τρελή μαγκιά ετσι ? Σφαζεις και μαχαιρώνεις μιλάμε.
    Καλό μεσημέρι και σε σένα Αυτή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άπειρο γέλιο έριξα, αλήθεια. Θα θυμηθώ και καμία άλλη και θα μπω να σου την προτείνω. Τώρα πάω να αράξω στο μπαλκόνι. Αύριο θα βρέξει. Έχει χαζέψει ο καιρός και γω μαζί του.. Τώρα σε καληνυχτώ..
    Καληνύχτισε με κι εσύ!! Άλλωστε το συνηθίζουμε αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα σαν να χεις δίκιο !!! όντως τα χει παίξει ... Περίοδο εντελώς.. Καληνύχτα Αυτή μου και why not, καληνύχτα Αυτέ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πριν λίγο διάβασα το άρθρο, σ' ευχαριστώ για το link! Και φαντάσου ότι γράφτηκε το Νοέμβριο του 2008, όταν εμείς ακόμα εδώ...κοιμόμασταν. Από τότε είχαν τη μόδα του swap στα ρούχα, εδώ ήλθε πριν λίγο καιρό, σαν συνέπεια της κρίσης. Καλά τα λέει επίσης για low end fashion, το έχω υιοθετήσει εντελώς φέτος, δε βγαίνω μάνα μου για παραπάνω :) Και όντως, μπορεις να το προσαρμόσεις στην ελληνική πραγματικότητα Να χρησιμοποιήσεις π.χ. ΜΜΜ κι όχι ταξί, να μάθεις να μαγειρεύεις αντί να παραγγέλνεις take out, να περιποιείσαι μόνος σου τον ευατό σου αντί να τρέχεις σε πανάκριβες αισθητικατζούδες. Χαιρετώ :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και πολύ πριν απο το 2008 ψαράκι μου ... Τα λεγόμενα yard sales κρατούν χροοοοοοόνια στην Αμερική, βγάζουν την παρμάτια τους στις υπέροχες αυλές τους και όποιος γουστάρει παίρνει κάτι απο τα καλούδια του γείτονα !!! Έχει παρα πολύ χρήσιμα στοιχεία αυτο το άρθρο ... Και πολύ απλά στην εφαρμογή.. Καλησπερίζω άπαντες :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τα δερματί ρούχα είναι δίκοπο μαχαίρι για καλοκαίρι νομίζω, σε χώρες σαν την ελλάδα τουλάχιστον.
    το cougar town το βρήκα πολύ ηλίθιο όταν είδα τα πρώτα 2 επεισόδια αλλά νομίζω τώρα έχει βρει τον ρυθμό του και είναι καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το ξερα οτι αυτο το δερματι θα ξεσηκωνε θυελλα αλλα τα παραπονα σας στα μεγαλα κεφαλια !!! Εμενα παντως Μικρε Ναυτιλε μου αυτες οι αποχρωσεις μ αρεσουν παρα πολυ και με ενα ωραιο μαυρισμα τις βρισκω ακρως κολακαυτικες...Αλλα σαφεστατα δε ξεχναμε το χρωμα, καλοκαιρι εχουμε :):) Ετσι ημουν και γω στην αρχη με το Cougar αλλα πλεον το ευχαριστιεμαι απιστευτα και εχει γινει λατρεμενη συνηθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. τα κάνεις όλα να δείχνουν τόσο απλά :)
    Καλό βράδυ αγορίνααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παραδέχεσαι έτσι ? Τςςς στην θεωρία πρώτος :):):)
    Nighty night mahler ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kalisperaaaaa! iperoxes i protaseis sou...apolaustiki i anartisi sou! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλως τον φίλο μου :) ... Να σαι καλά ρε Levi , με συγκίνησες :'( !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ είμαι πάλι :) Πριν΄λίγες μέρες ανακάλυψα ότι το Cougar Town το δείχνει το FOXLIFE, συνδρομητικό κανάλι που εκπέμπει μέσω της ΝOVA. Εγώ όμως δεν έχω μπουααααααα :( Και τα dvdαδικα δεν το έχουν φέρει γμτ...Το βρήκα! Έχουν οι γονείς μου, θα κατασκηνώσω εκεί lol. Είμαι τόσο addicted με τις σειρές. Λέω να κάνουμε κανένα ποστ με τις σειρές που "κολλάμε", τι λες κι εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σου το ειχα πει και στο προγενεστερο ποστ οτι θα μεταδιδεται απο τα συνδρομητικα μεσω στο 2010 , δεν με προσεχεις ψαρακι !!! Τωρα βγηκε και διαφημιση οποτε απο κει θα το πηρες πρεφα μαλλον ;) !! Οσο για τα dvdαδικα οπως και σου ειπα και τοτε πολυυυυυυυυυυυ χλωμο το κοβω να το φερουν αλλα ποτε δεν ξερεις !!! Οσο για την ιδεα του ποστ την εχω σκεφτει και γω,βεβαια ειμαι λιγο φρικιο ( βλεπω δεν ξερω κι εγω ποσες) οποτε θα ναι ατελειωτο αλλα γιατι οχι !! Αφου βρηκα κιολας κοινο με την ιδια αρρωστεια, τελεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. συγχώρα με Βασίλη μου, είμαι και μεγάλη γυναίκα και ξεχνώ διαρκώς :) Περιμένω το ατέλειωτο ποστ να κάνουμε crash test στις σειρές που βλέπουμε :)xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...