29.9.11

Good Evening Bloggerica

Ακόμη και αν δεν έχεις ξανά ακούσει το όνομά της, ή απλά την έχεις πετύχει σε κάποιο περιοδικό, δεν γίνεται να μην βρεις ξεκαρδιστικό τον τρόπο που ο Drew Droege ενσαρκώνει, στα ολιγόλεπτα βιντεάκια του, την υποψήφια για Oscar, Chloe Sevigny !! Όλα ξεκίνησαν από μια ξανθιά περούκα που θα χρησιμοποιούσε για μια παράσταση όπου όλοι συνειδητοποίησαν μια ομοιότητα μεταξύ των 2 ηθοποιών. Έχοντας δώσει τροφή και η Chloe με το έντονο indie lifestyle, την σχεδόν αριστοκρατική ομιλία της, την εμμονή της να φοράει με τον πιο ανορθόδοξο τρόπο vinatge και couture δημιουργίες και το χαρακτηριστικό βλέμμα της, ο Drew έκανε τους youtubers και την ίδια την Chloe, να δακρύσουν. 

''Good Evening America. I'm Chloe Sevigny and it's recently come to my attention that ...'' 




26.9.11

oh so in

Η μόδα είναι της μόδας !! Και δεν μου φαίνεται καθόλου παράξενο, ίσα ίσα απολύτως δικαιολογημένο. Διότι όταν ο κόσμος χάνεται και η απαισιοδοξία (επίσης δικαιολογημένη) τείνει να γίνει η νέα αχώριστη  ''φίλη'', διψάς να δεις κάτι όμορφο και συναρπαστικό. Και η βιομηχανία της μόδας το προσφέρει απλόχερα καθώς είναι ένας κόσμος μη προσβάσιμος για τους περισσότερους, ένας κόσμος με εντελώς διαφορετικό lifestyle, γεμάτος φώτα και ένταση. Γι'αυτό δεν είναι τυχαίο που τα τελευταία χρόνια η μόδα έχει παίξει ακόμη πιο πρωταγωνιστικό ρόλο στον κινηματογράφο. The Devil Wears Prada, Confessions of a Shopaholic, Lagerfeld Confidential, The September Issue, Marc Jacobs & Louis Vuitton, Valentino : the last Emperor, είναι μερικές απο τις ταινίες που βάζουν τον θεατή στον ''τόπο του εγκλήματος''. Εκεί που όλα ξεκινούν ... Άν, λοιπόν, είσαι του είδους και θες να μαθαίνεις τι, πώς, πού και πότε, σου προτείνω το ντοκυμαντέρ του Richard Press, Bill Cunningham New York, ένα πορτραίτο του αξιαγάπητου φωτογράφου των New York Times και της ιδιαίτερης ζωής του ..



Carina Chocano, New York Times: 
"...[a] captivating and moving portrait 
of a singular man and a passing era...
 [New York Times photographer Bill Cunningham] 
seeks out and captures humanity amid the 
maelstrom of life... 'ordinary people going about 
their lives, dressed in fascinating ways.' "

Stephen Farber, Hollywood Reporter:
"...fascinating... [a] brisk, 84-minute film that
 is a love letter to Manhattan as well as 
to the eccentric shutterbug 
at the center of the action."

Roger Ebert, Chicago Sun-Times: 
"...here is a good and joyous man who leads
 a life that is perfect for him, and how many
 people do we meet like that? This movie made
 me happy every moment I was watching it." 




.. θα τον λατρέψεις


22.9.11

doctor ew

Είχα δύο επιλογές : ή να αρχίσω να γκρινιάζω για την δραματική και επίπονη εβδομάδα που είχα ή να αφήσω ελεύθερο το twisted πνεύμα μου και να το ρίξω στην πλάκα. Εδώ που τα λέμε, μόνο μία μου φαίνεται σωστή επιλογή για μένα !! Έτσι, λοιπόν, εφόσον η άσπρη ποδιά δεν έλειψε και πολύ απ'το πρόγραμμά μου, κατέληξα στην λίστα με τα δώρα που μόνο ένας γιατρός θα μπορούσε να εκτιμήσει ... Σε βγάζω και απ΄την δύσκολη θέση για μελλοντικές υποχρεώσεις !!






λίγη καρδιά, λίγη αορτή και το ρεύμα σου












είναι ώρα για εξέταση










για ατελείωτους ύπνους











you're so bright










ανατομικό indeed






{found on cribcandy.com 


14.9.11

like/dislike

αυτή τη περίοδο...


                                                                                                                                    
like
___________________________________________________

dislike



10.9.11

From Venice with Love ..

Άλλη μια διάκριση για τον Γιώργο Λάνθιμο και τον ελληνικό κινηματογράφο, καθώς επιστρέφει απο την Βενετία με το βραβείο Σεναρίου. Καλή αρχή, πολυαναμενόμενες ''Άλπεις'' ... See you @ Toronto !!


εκπέμπω FNO ..

Για πρώτη φορά η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει στις 20 Σεπτεμβρίου το μεγαλύτερο fashion event του κόσμου, Fashion's Night Out. Μια πρωτοβουλία της Vogue και του Council of Fashion Designers of America το 2009 που πραγματοποιήθηκε στην Νέα Υόρκη και εξαπλώθηκε σε 250 πόλεις, με στόχο την τόνωση της αγοράς και όπως δήλωσε η Anna Wintour, δεν μπορούσαν να φανταστούν την τόσο μεγάλη επιτυχία. Designers, celebrities, live performances και ειδικές προσφορές στα καταστήματα που συμμετέχουν στην βραδιά και .... Go Thess (''ανεβαίνεις'' κούκλα) !!




















για περισσότερες πληροφορίες  ~ fashionsnightout.gr

9.9.11

a fan to remember ..

Ακριβώς εδώ έγκειται η σημαντική διαφορά της Queen απο την Lady G : της δεύτερης, ακόμη και σκορπιό να της έδινες, θα τον έβαζε στα μαλλιά της με περηφάνεια και εσύ θα ''πετούσες''. Γιατί ξέρει να παίζει το επικοινωνιακό παιχνίδι καλά. Η Madge έχει μείνει ακόμη στην εποχή του απρόσιτου icon, το οποίο δεν νομίζω οτι πουλάει πια. Το σωστό το λέω, παρά την αδυναμία μου..Εν ολίγοις, περίμενε να τελειώσει η press conference και μετά πήγαινε και κάψε τις έρμες τις ορτανσίες ... μαζί με την ταινία σου (αν κρίνω απο τις κριτικές).




8.9.11

''rainy'' playlist ..



spend some quality time with your hot chocolate
#CLASSICS


Tonight ~ The Shadows

The Very Thought of You ~ Billie Holiday

Mack the Knife ~ Ella Fitzerald

If You Don't Know Me By Now ~ Harold Melvin & the Blue Notes

Me and Mrs Jones ~ Michael Buble

Love TKO ~ Teddy Pendergrass

Cherry ~ Jive Bombers

It's a Shame ~ The Spinners

Let the Music Play ~ Barry White

Sunny ~ Stevie Wonder


{found on weheartit.com}

3.9.11

coming soon ..

Γιατί μαζί με τα παλτώ βγαίνουν και οι άξιες προσοχής ταινίες κάθε χρονιάς. Κομβικό σημείο, Oscar Race γαρ !! Οι 3 πιο πολυαναμενόμενες και ενδιαφέρουσες ταινίες του χειμώνα για μένα, The Artist ~ A Dangerous Method ~ Melancholia, με έναν κοινό παράγοντα : drama drama drama. Σου υπόσχομαι οτι θα το μετανοιώσεις αν δεν δείς αυτά τα trailers. Η ιδιοφυϊα και μοναδικότητα της πρώτης ταινίας, η σφοδρότητα της δεύτερης και η αισθητική της τρίτης, μας κάνουν κάτι ακαταμάχητο. Cinema που ενθουσιάζει, απλά ....

The Silent Drama, by Michel Hazanavicius (Jean Dujardin, Berenice Bejo)

The Historical Drama, by David Cronenberg (Keira Knightley, Viggo Mortensen)

The Sci-fi Drama, by Lars Von Trier (Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...