30.8.10

How to Feed the World ?

Και τα εξηγεί υπέροχα Και το animation είναι εκπληκτικό Και μας πληροφορεί Και έχει και χιουμοριστική χροιά. Θα μπορούσε κάλλιστα να προβάλλεται σε όλα τα σχολεία του πλανήτη !!! Dennis van Waerebeke, σε χειροκροτώ ...

How to feed the world ? from Denis van Waerebeke on Vimeo.

29.8.10

Just a preγκρίνια ...

Σήμερα σήμερα είναι η μεγάλη μέρα ... Θα γίνει της μουρλής πάλι !! Θα με συγχύσουν, δεν τίθεται θέμα. Για να σε βάλω όμως στο κλίμα θα κάνω μια περενθεσούλα. Θυμαααάσαι το πόστ που δημοσίευσα για την νίκη του Rafael Nadal ? Δεν έχει σημασία, θυμάσαι όμως πώς το ξεκίνησα ? ''Αγαπητέ bpointofviewερά, το ξέρω οτι αυτο που επρόκειτο να διαβασεις (?) δεν σε ενδιαφέρει καθόλου. Σε αφήνει παγερά αδιάφορο. Ούτε καν ασχολείσαι !!! Χέστηκες βρ'αδερφέ να στο πω έτσι ....'' . Κάτι τέτοιο θα συμβεί και εδώ σε προειδοποιώ. Μπορείς να φύγεις άμα θές να διαβάσεις κάτι άλλο ( για να δείς τι ψυχή είμαι ). ΣΗΜΕΡΑ λοιπόν έιναι η μεγάλη βραδυά των τηλεοπτικών βραβείων ΕΜΜΥ και όπως καταλαβαίνεις βρίσκομαι σε μια ένταση. Διότι ξέρω απο τώρα τι θα δούμε καθώς τα τελευταία χρόνια βλέπουμε τις ίδιες υποψηφιότητες και τους ίδιους νικητές. Ενταξει φέτος θα γίνουν μερικές αλλαγές THANK GOD αλλά οι καθιερωμένες αδικίες δεν θα λείψουν. Με λίγα λόγια, για άλλη μια χρονιά ο Neil Patrick Harris θα φάει ''φάπα'' απο την ακαδημία που δεν λέει να ξεκολλήσει το μυαλό της και να του δώσει το βραβείο που τόσο αξίζει !! Για άλλη μια χρονιά το Big Bang Theory θα περάσει απαρατήρητο. Για άλλη μια φορά θα δούμε τον Alec Baldwin να παίρνει το βραβείο για το 30 rock, που οk γελάσαμε με αυτη τη σειρά αλλά νυσάφι. Για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ θα δούμε να παίρνει το βραβείο καλύτερης κωμικής ηθοποιού μια πρωταγωνίστρια η οποία δεν μας έκανε να γελάσουμε και τόσο πια. Υπάρχουν και καλύτερες ( το snub της Courtney Cox μου χει κατσει στον λαιμό όμως ). Για ακόμη μια φορά θα δούμε τον θρίαμβο του Mad Men που εντάξει το αξίζει αλλά όπως είπα παραπάνω, νυσάφι !! Για άλλη μια φορά έχουμε έναν αδιάφορο παρουσιαστή ( που το σκέφτηκαν ήθελα να ξερα ). Γενικά θα υπάρχει μια σύγχυση στον αέρα, όμως αυτόν τον πανικό θα χεις την χαρά να απολαύσεις αύριο που θα έχουμε απολαύσει (?) την βραδυά ή και μεθαύριο ανάλογα με το αν δεν θα χω σπάσει τον υπολογιστή. Ας ευχηθούμε λοιπόν καλή επιτυχία στις αγαπημένες σειρές και πρωταγωνιστές και see you later blogator .... Aααα και ελπίζω να δούμε και λίγο κουλό κόκκινο χαλί να έχει και ενδιαφέρον το pre-show !!

12.8.10

Η τελευταία διακοπή ..

Τώρα απίστευτο πιστευτό, δεν ξέρω, αληθινό πάντως είναι...Οδεύουμε προς την τελικήν ευθείαν !! Την κυριακή έχουμε 15 Αυγούστου, την οποία ημέρα εκτός απο τις Μαρίες, Δέσποινες, Παναγιώτηδες κουλουπου, λίγο πολύ γιορτάζουμε όλοι μας. Ο δεκαπενταύγουστος σηματοδοτεί και το τέλος του καλοκαιριού...Αρχίζουν σιγά σιγά οι διαφημίσεις με τα σχολικά είδη , τσάντες, κασετίνες, μολύβια, μπογιές, που όταν πήγαινα σχολείο δεν μπορώ να περιγράψω τι φρίκη ''έτρωγα'' όταν τις έβλεπα !! Σαν σκηνή απο ταινία τρόμου ένα πράγμα. Με άγχωναν !!!! Μόλις τέλειωσα το σχολείο ήμουν πανευτυχής που δεν θα το ξαναζούσα όλο αυτο. Δεν είχα όμως σκεφτεί οτι υπάρχουν και άλλες διαφημίσεις που κάνουν το ίδιο ----> αυτές με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, που αρχίζουν και μιλάνε για το μέλλον και την επαγγελματική αποκατάσταση και και και και, με συνέπεια ολες αυτές οι μπούρδες να με αγχώνουν για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου ενώ ήμουν με το ένα πόδι στη θάλασσα ακόμα. Πώς ξέφυγα έτσι απο το θέμα ? Εν ολίγοις αγαπητά μου παιδιά ο περισσότερος κόσμος θα προσπαθήσει να ξεφύγει απο τις πόλεις του για να γιορτάσει με τους δικούς του ανθρώπους την μεγάλη αυτή γιορτή πριν επιστρέψει στην ''κρύα'' πραγματικότητα...Αυτό λοιπόν θα κάνω κι εγώ, θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και θα προσπαθήσω να απολαύσω την τελευταία αυτή διακοπή όσο το δυνατόν περισσότερο. Θα την ρουφήξω μέχρι αηδίας !! Θα λιώσω στην παραλία, θα λιώσω στον χορό, θα λιώσω στο γέλιο και θα ξεροψηθώ στον ήλιο για να γυρίσω ΙΟΝ αμυγδάλου διότι ποιος ξέρει πόσα μπάνια ακόμα θα κάνω !! Πρέπει αν μαζευτεί απόθεμα μελανίνης για το φθινόπωρο, σε παρακαλώ ... Θα κλείσω λοιπόν χρονιαπολλάζοντας όσους γιορτάζουν την κυριακή κοντή γιορτή, να χουμε ένα όμορφο τριήμερο οοοοοοοόλοι και βάζω κ ένα τραγουδάκι που το ακούω, πρωί-μεσημέρι-βράδυ και τούμπαλη ... Μεθυστικό !!!

6.8.10

Χαθήκαμε βρε ..

Στον σταυρό που σας κάνω και δε βλέπεται, όταν μπηκα είχε ψιλοπρασινίσει στην γωνία η οθόνη απ τη μούχλα... Μ'έπιασε ένα αναμπούρμπουλο σου λέει αυτές τις μέρες, ούτε να το δω ήθελα το σκατόκουτο !!! Παρόλο που οδεύουμε προς το τέλος του summer time, εμένα τώρα μ έπιασε το της αποτοξίνωσης. Γι αυτό για να μην το παρακάνω θα ποστάρω μόνο ένα τραγουδάκι, μην μπώ αμέσως στα φουρτουνιασμένα νερά ... Είναι υπέροχο, μοναδικό και η φωνή της Karin Dreijer κάνει την καρδιά σου να χτυπά σαν κομπρεσέρ .... !!




Τρέχω στις μπλογκοκαλύβες σας αμέσως όμως γιατί έχω και 2 βδομάδων ύλη να καλύψω ...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...